Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

; ne ne ni res, strah me je blo kaj mi bojo povedal pa sem vse pozabla vprašat...
!
.
in veliko sreče v postopku!
pa šteje dneve do NS, ko bo končno tudi on videl našega huligančka (še 2 tedna in bo ati prišel na vrsto
)!
.
. Ampak se mi zdi, da jo ta mesec najtežje pričakujem. Ta mesec sem tako blizu IVFja in s tem prvič blizu možnosti za
pa res ne ve kaj bi, če jo kje vidim, jo nemudoma pošljem k tebi, razen če da častno besedo, da je zaključila obiske pri tebi za vsaj 9 mesecev.
z Gonalom, Menopurjem, Menogonom in ostalimi opojnimi substancami?
... Če bo to najhujše, bo kar za preživet. Še dobro, da sem bila ta teden v službi popoldne, da sem lahko spala po mili volji. Današnjega (tretjega) dne špikanja sem se še posebno bala, ker me je na ta dan v 1. postopku zgrabila taka migrena, da sem cel dan bruhala. No, zdaj je šel pa ta dan kar lepo mimo. Tudi zaspanost je danes že mal popustila. Hvala Bogu! Prejšnja dva dni sem bila sicer v službi, moje srce pa je spalo... V torek pa imam 1. UZ. Upam, da bo vse vsaj tako uspešno kot je bilo prvič.
!!!
...