|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hoče psa
27.9.2011 21:16:26   
tastara

IZVIRNO SPOROČILO: Zaskrbljena mamica

Imamo manjsi dvocek in vrt, ter dva otroka stara 11 in 15 let (punco in fanta). Hceri sem v 1. razredu obljubila da ce bo vso osnovno solo odlicna bo dobila psicka. Seveda se je potrudila in je bila odlicna in je ze v srednji soli. Kaj pa zdaj psicka si zeli samo ona, pes pa bi bil sam 6 do 7 ur na dan. Je to uredu? Naj psicka kupimo?


Lej, če ste otroku 9 let obljubljali psa, potem morate obljubo izpolnit.
Seveda ni idealno, da je pes sam po 6 ur dnevno, ker je pač socialno bitje. Po drugi strani pa so psi prilagodlljivi in dopoldneve, ko so sami bolj ali manj prespijo.

Ko boste izbirali psa, bodite pazljivi in izberete pasmo, ki je primerna za vaš način življenja. Jaz mešanca zagotovo ne bi izbrala, ker nikoli ne veš, kaj dobiš.


(odgovor članu Zaskrbljena mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Hoče psa
27.9.2011 21:17:20   
RAKICA2007
hmmmm šele sedaj vidim da je prvotna tema iz leta aaaaaa?!?!
ojojooooj . . . my mistake user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Hoče psa
28.9.2011 14:31:30   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Zaskrbljena mamica
Hceri sem v 1. razredu obljubila da ce bo vso osnovno solo odlicna bo dobila psicka. Seveda se je potrudila in je bila odlicna .... Naj psicka kupimo?

To bi spraševala predno si obljubila. Sedaj izpolni obljubo.

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi
O psih iz zavetišč pa nobene besede?! Kaj če bi za začetek nekajkrat tedensko hodila tja in sprehajala tiste pasje dušice?

Za sprehajanje psa v zavetiču Lj je treba iti na tečaj, ker jih več ne dajejo komurkoli, da iz psa naredijo živčno ali popadljivo zverino.



(odgovor članu Zaskrbljena mamica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Hoče psa
1.10.2011 10:07:16   
marjetica8
Ko sem bla jst majhna, sem si obuuuuuupno želela psa. Kljub temu da živimo na podeželju, v hiši, moji starši tega niso glih odobravali, ker niso glih največji ljubitelji psou. So mi kupili morskega prašička, ampak to ni blo to in jst sem še zmeraj umirala za psom.  Ko sem mela 11 let, se v šoli nisem glih najboljše našla z družbo in sem prosti čas večinoma preživljala sama. In ker sem še zmeri težila za psa, so mi na koncu starši le kupili psa. Vzgojila sem ga sama in sem ga mela ko dojenčkauser posted image  Bil je moj najboljši prijatelj in odkar sem ga mela, se več nisem počutila sama. Jasno, pol sem šla v srednjo šolo v Ljubljano in sem prihajala domov le čez vikende. In guess whatuser posted image ??? Na koncu se je na njega najbolj navezal glih tata, k je bil ta najbolj proti, ko je blo za kupit psauser posted image !
Zdej mam sama otroka in mamo psa in mačko. In če bi se morala odločat za nakup psa za svojega otroka, ne bi dvakrat pomislna al ja al ne. Ker vem kok je meni dal tisti kuža in bi svojemu otroku privoščila isto. Tudi če bi živela v bloku - sej lahko kakega manjšega kužeta.

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Hoče psa
14.11.2011 12:51:25   
primka
Mi smo vzeli mladička od sosedove psice. Otroka sta stara 5 let in sta nad mladičkom čisto navdušena.
Smo pa mladička seveda peljali na prvi pregled, je bil razglistan, cepljen, pregledan pri v veterinarski ambulanti Trstenjak. So dali popust na leglo.


(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?