Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Kako vaši malčki najraje spijo? 8.5.2006 17:53:37
bebe&jaz
Večinoma na boku... Če se ponoči obrne na hrbet, tako dolgo stoka, dokler ga ne grem obrnit nazaj. Pa ne, da se čez dan ne bi kotalil kot raketa... Ampak ponoči pač ne gre...
RE: Kako vaši malčki najraje spijo? 8.5.2006 19:47:19
XXYY
Ahoj!
Naša pa sploh ni šans, da bi ona spala na trebušku. Najrajši spi na hrbtu in še to jo potem čez čas najden nekje postrani ležat. Če je na boku, se takoj obrne na hrbet. Če jo pa dam na trebuščka pa takoj protestira .
RE: Kako vaši malčki najraje spijo? 8.5.2006 22:53:47
poliloni
Samo na boku - drugače sploh spati ne more in skozi nekaj jamra; no, mogoče se je parkrat obrnil na hrbet, a se je kmalu za tem zopet na bok! Pa še full pri miru spi, tako da ga potem ko ponoči je, namenoma dam še na drugi bok!
RE: Kako vaši malčki najraje spijo? 9.5.2006 17:37:45
Bonnie_RR
Od rojstva ga dajem spat na bok. Kadar se ponoči zbudi za obrok, ga dam potem na drugega, čeprav prav dolgo časa ne spi tako, ker se kar hitro obrne na hrbet. Včasih pa mi kar na hrbtu zaspi in ga potem ne obračam na bok.
Sem ga pa od začetka večkrat dala spat tudi na trebušček in mu je to ful pasalo, vendar sem potem s tem prenehala, ker mi je to pediatrinja odsvetovala (na trebuščku je preveč visoko dvigoval glavico).
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?