Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
a to gre skupaj? včasih si čez dan iztisnem nekaj mleka,ko tamala preskoči kakšen obrok in me zanima,če lahko zmešam to mleko z nekaj vode in dodam še kakšno žlico dodatka?
Jaz sem mu dala najprej mojega kolikor ga je sploh bilo, pol pa še adaptiranga. Če imaš pa samo eno flaško pa raje naredi najprej adaptiranga z vodo in nato dodaj svojega. Če bi mešala mleko v prahu s tvojim, bi bil premočen.
hm.... jaz sem razmišljala v tej smeri....kadar ti dojenje ne zadostuje,daš pač otroku še dodatek... in v želodčku se vse zmeša,ne? pa če bi naredila dodatek in v stekleničko zlila še svoje mleko ..bi bilo isto....samo naenkrat bi šlo v želodček.... sicer pa se izčrpano mleko lahko porabi za kašice...