Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 16.8.2007 20:14:04
|
|
|
|
aurora28
|
Jaz si ne merim BT. Meni je moj G dal recept za klomifen in zdaj sem pojedla že tri škatle in me ni niti enkrat spremljal Me kar malce skrbi, ker nekatere pravite, da hodite v času ovulacij na UZ. Je pa res, da grem 6.9. na pregled k G in se bova o vsem pomenila in določila pot za v naprej. Aja pa še to, krvavitve oziroma izcedka več ni
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 16.8.2007 22:00:30
|
|
|
|
stunfek
|
To, da se ne spremlja O v UZ med jemanjem klomifena je meni čisto mim. Kako hudiča pa veš kaj se dogaja sploh? Saj se vendar doziranje spreminja glede na rakcijo. Prav vesela sem, da imam jaz takega ginekologa, ki me spremlja z UZ in se mi zdi res zaupanja vreden.
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 9:13:53
|
|
|
|
marjana.r
|
tudi jst si ne merim BT, grem na redni pregled kot me naroča za UZ oz. vsak drugi do tretji dan od 10. dneva ciklusa naprej. če je potrebno me pošlje na pregled tudi v nedeljo, ker si res dosti zavzame za nas punce, ki se borimo za
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 10:08:09
|
|
|
|
Efi
|
Pozdravljene, punce. Jaz sem še nova. Pojedla sem prvo škatlico klomifena. Zanima me, kdaj se pri vas pojavijo reakcije? Jaz sem zadnjo tabletko namreč pojedla 8.8., od včeraj pa me trebuh tako boli, kot bi bil poln kamnov Se še kateri to dogaja? Se stranski učinki pokažejo v takšnem zamaku ali gre zgolj za ovulacijo? Mal me skrbi... Hvala za odgovor pa veliko sreče vsem.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 10:28:18
|
|
|
|
marjana.r
|
efi verjetno je ovulacija, sam ker nisi točno povedala keri del trebuha te teži ne moremo vedet...a je od popka gor al od popka dol jst mam stranskih učinkov več kot preveč tudi, če klomifen tega ne povzroča, jst to čutim nikjer ne piše, da te strese mraz preden jo popiješ, ampak mene pa prou vedno strese hehe
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 10:31:55
|
|
|
|
Efi
|
Hvala za odgovor. Ja ja, priha res dela svoje Boli me spodnji del trebuha- pod popkom.. Res ni prijetno.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 11:10:37
|
|
|
|
Tiara123
|
Jaz sem zadnjo tableto pojedla 10.8. in sploh ničesar ne čutim, oziroma, počutim se, kot da jih sploh ne bi jedla. Tudi ovulacijo nevem kdaj naj jo pričakujem...
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 11:16:32
|
|
|
|
Efi
|
Tudi jaz do včeraj nisem čutila nič. Boš povedala čez kak dan...
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 11:23:20
|
|
|
|
marjana.r
|
no jst pa pojem zadnjo tableto 20/8 in ovulacijo čakam nekje komaj po 26/8...no vsaj vedno je blo tako, da mi je ovulacija prišla mal kasneje
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 12:22:08
|
|
|
|
aurora28
|
Mene je tudi zelo bolelo ko sem imela ovulacijo. Takšne bolečine še nisem imela in vsa napetost in špikanje je trajalo 5 dni. Je pa res, da ko je prišel 6. dan se je vse skupaj nehalo. Zelo neverjetno, kot da bolečin sploh ne bi nikoli imela .
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 16:04:02
|
|
|
|
varja
|
Drage moje! Končno je nastopil čas, da tudi jaz sporočim veselo novičko; USPELO NAMA JE ! Če bo vse po sreči, bova z možem aprila postala starša. Srečna sva, da bolj ne bi mogla biti in kar ne moreva verjeti. Zlasti jaz še kar ne dojemam, zato sem novičko obelodanila šele danes, čeprav je od pozitivnega testa že skoraj dva tedna. Kar nisem si upala objavit, potem pa sem se odločila, da vam moram povedati za vzpodbudo, saj je nama uspelo ravno s klomifenom. Še pred tem sem imela histeroskopijo, kjer so mi odstranili pregrado. Po odstranitvi sem zanosila v drugem ciklusu jemanja klomifena, prej pa dve leti ni bilo uspeha. Očitno so pri nama odkrili dobitno kombinacijo. Punce, ne izgubit upanja. Držite se in da bi tudi ve čimprej zagledale . Čao!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 16:12:14
|
|
|
|
Barbara111
|
varja Čestitke za in lepo Lp.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 17:21:31
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Varja, Č E S T I T K E !!!!!!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 17:38:04
|
|
|
|
**NiNa**
|
varja ČESTITKE!! Želim ti lepo in mirno , ter zdravega in pridnega .
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 18:38:05
|
|
|
|
marjana.r
|
varja čestitke
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 18:53:14
|
|
|
|
florita
|
bravo varja čestitam
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 19:11:01
|
|
|
|
sonček33
|
Varja čestitam. Vse lepo vam želim.
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 19:17:55
|
|
|
|
Efi
|
Super! Vse lepo!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 19:49:05
|
|
|
|
aurora28
|
Bravo Varja!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 17.8.2007 21:46:23
|
|
|
|
stunfek
|
Čestitke Varja! Lepo, da si novičko delila z nami klomifenkami. Res je lepo slišati, če nekomu rata Jaz sem zadnjo tabletko (1. ciklus klomifena) pojedla 2 dni nazaj in nisem imela do sedaj nobenih stranskih učinkov, razen danes čutim malo napetosti v trebuhu - upam, da se napoveduje ovulacija, ki jih sicer menda zadnje čase nisem imela. Prav veselim se ponedeljkovega ultra zvoka, da vidim, če se je telo odzvalo na hormonsko provokacijo . Držite pesti za fejst folikle! Danes je točno 9 let odkar sem izgubila mamo in ko sem šla danes na grob prižgat svečko sem eno prižgala v imenu moje hčerke, eno pa kar v imenu člana, ki ga tako težko pričakujemo :) Sem rekla mami, da če ima kakšne veze tam gor naj hitro pošlje eno zvezdico v moj buši :).
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.8.2007 7:16:40
|
|
|
|
aurora28
|
O Stunfek, to z mamo si pa zelo lepo napisala, mi je kar na jok šlo.
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.8.2007 11:02:35
|
|
|
|
marjana.r
|
stunfek kr naj se lepo redijo jst pa nikakor ne morem dočakat ponedeljka zvečer, da zmažem še zadnjo tableto pol pa v torek na UZ komi čakam no čeprav zadnjič ko sem šla je blo na začetku bolj švoh videt, čez par dni pa buuuuuum so se zredili
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.8.2007 12:43:03
|
|
|
|
Tiara123
|
Meni je danes BT narasla, 8 dni po zadnji tableti Klomifena. Nevem, ali to pomeni, da je že ovulacija, ker v trebuhu me ni nič špikalo ali bolelo, kot nekatere, ki jemljejo Klomifen. Čudno... Pa še ta mesec ne grem na pregled h G, ker je rekel, da naj pridem oktobra, ker če do takrat ne uspek s K, se bova naprej pogovarjala. Tako da niti ne vem, ali sploh reagiram na Klomifen
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.8.2007 14:00:26
|
|
|
|
stunfek
|
Tiara123, kar še neprej si meri BT. Če ostane povečana vsaj 3 dni zpored, se je ovulacija najverjetneje zgodila dan pred dvigom temperature, kar bi bilo skoraj po šolsko - saj menda s klomifenom največkrat pride do ovulacije 7. dan po zadnji tabletki. Če sta dobro telovadila potem sekirancijo in negotovost na stran in lepo počakat na dan, ko je ne pričakuješ. Držim pesti, da bo ta mesec dobra bera klomifenk
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 18.8.2007 18:51:22
|
|
|
|
Tiara123
|
o stunfek, hvala za tvoje besede!!! Upam, da se je res zgodilo po šolsko, da je ovulacija potemtakem bila včeraj, pa še zlo pridna sva bila in upam, da nama je uspelo. Tudi jaz držim pesti za vse klomifenke!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
ImebušykaKatero ime za deklico vam je najbolj všeč?Sanja (
11%)

Viktorija (
13%)

Eva (
52%)

Mila (
24%)
Število vseh glasov: 324Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!