|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: klub pozitivnih klomifenk
16.8.2007 20:14:04   
aurora28
Jaz si ne merim BT. Meni je moj G dal recept za klomifen in zdaj sem pojedla že tri škatle in me ni niti enkrat spremljal user posted image Me kar malce skrbi, ker nekatere pravite, da hodite v času ovulacij na UZ. Je pa res, da grem 6.9. na pregled k G in se bova o vsem pomenila in določila pot za v naprej.

Aja pa še to, krvavitve oziroma izcedka več ni user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
16.8.2007 22:00:30   
stunfek
To, da se ne spremlja O v UZ med jemanjem klomifena je meni čisto mim. Kako hudiča pa veš kaj se dogaja sploh? Saj se vendar doziranje spreminja glede na rakcijo. Prav vesela sem, da imam jaz takega ginekologa, ki me spremlja z UZ in se mi zdi res zaupanja vreden.

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
17.8.2007 9:13:53   
marjana.r
tudi jst si ne merim BT, grem na redni pregled kot me naroča za UZ oz. vsak drugi do tretji dan od 10. dneva ciklusa naprej. če je potrebno me pošlje na pregled tudi v nedeljo, ker si res dosti zavzame za nas punce, ki se borimo za user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
17.8.2007 10:08:09   
Efi
Pozdravljene, punce.

Jaz sem še nova. Pojedla sem prvo škatlico klomifena. Zanima me, kdaj se pri vas pojavijo reakcije? Jaz sem zadnjo tabletko namreč pojedla 8.8., od včeraj pa me trebuh tako boli, kot bi bil poln kamnovuser posted image Se še kateri to dogaja? Se stranski učinki pokažejo v takšnem zamaku ali gre zgolj za ovulacijo? Mal me skrbi...

Hvala za odgovor pa veliko sreče vsem.

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.8.2007 10:28:18   
marjana.r
efi verjetno je ovulacija, sam ker nisi točno povedala keri del trebuha te teži ne moremo vedet...a je od popka gor al od popka dol user posted image
jst mam stranskih učinkov več kot preveč user posted image tudi, če klomifen tega ne povzroča, jst to čutim user posted image nikjer ne piše, da te strese mraz preden jo popiješ, ampak mene pa prou vedno strese hehe user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
17.8.2007 10:31:55   
Efi
Hvala za odgovor. Ja ja, priha res dela svojeuser posted image
Boli me spodnji del trebuha- pod popkom..user posted image Res ni prijetno.

Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.8.2007 11:10:37   
Tiara123
Jaz sem zadnjo tableto pojedla 10.8. in sploh ničesar ne čutim, oziroma, počutim se, kot da jih sploh ne bi jedla. Tudi ovulacijo nevem kdaj naj jo pričakujem...

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.8.2007 11:16:32   
Efi
Tudi jaz do včeraj nisem čutila nič. Boš povedala čez kak dan...

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.8.2007 11:23:20   
marjana.r
no jst pa pojem zadnjo tableto 20/8 in ovulacijo čakam nekje komaj po 26/8...no vsaj vedno je blo tako, da mi je ovulacija prišla mal kasneje

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.8.2007 12:22:08   
aurora28
Mene je tudi zelo bolelo ko sem imela ovulacijo. Takšne bolečine še nisem imela in vsa napetost in špikanje je trajalo 5 dni. Je pa res, da ko je prišel 6. dan se je vse skupaj nehalo. Zelo neverjetno, kot da bolečin sploh ne bi nikoli imela user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.8.2007 16:04:02   
varja
Drage moje!

Končno je nastopil čas, da tudi jaz sporočim veselo novičko; USPELO NAMA JE user posted image ! Če bo vse po sreči, bova z možem aprila postala starša. Srečna sva, da bolj ne bi mogla biti in kar ne moreva verjeti. Zlasti jaz še kar ne dojemam, zato sem novičko obelodanila šele danes, čeprav je od pozitivnega testa že skoraj dva tedna. Kar nisem si upala objavit, potem pa sem se odločila, da vam moram povedati za vzpodbudo, saj je nama uspelo ravno s klomifenom. Še pred tem sem imela histeroskopijo, kjer so mi odstranili pregrado. Po odstranitvi sem zanosila v drugem ciklusu jemanja klomifena, prej pa dve leti ni bilo uspeha. Očitno so pri nama odkrili dobitno kombinacijo.

Punce, ne izgubit upanja. Držite se in da bi tudi ve čimprej zagledale user posted image user posted image . Čao!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.8.2007 16:12:14   
Barbara111
varja user posted image user posted image user posted image Čestitke zauser posted image user posted image  in lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lp.

(odgovor članu varja)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.8.2007 17:21:31   
MARTINŠČICA
Varja,  Č user posted image  E user posted image  S user posted image  T user posted image  I user posted image  T user posted image  K user posted image  E user posted image   !!!!!!

200% MAMI

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
17.8.2007 17:38:04   
**NiNa**
user posted image  varja ČESTITKE!!user posted image user posted image
Želim ti lepo in mirno user posted image , ter zdravega in pridnegauser posted image .

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
17.8.2007 18:38:05   
marjana.r
varja čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
17.8.2007 18:53:14   
florita
bravo varja čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 2666
17.8.2007 19:11:01   
sonček33
Varja čestitam. Vse lepo vam želim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
17.8.2007 19:17:55   
Efi
user posted image user posted image Super! Vse lepo!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
17.8.2007 19:49:05   
aurora28
Bravo Varja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Efi)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
17.8.2007 21:46:23   
stunfek
Čestitke Varja! Lepo, da si novičko delila z nami klomifenkami. Res je lepo slišati, če nekomu rata user posted image  user posted image  user posted image

Jaz sem zadnjo tabletko (1. ciklus klomifena) pojedla 2 dni nazaj in nisem imela do sedaj nobenih stranskih učinkov, razen danes čutim malo napetosti v trebuhu - upam, da se napoveduje ovulacija, ki jih sicer menda zadnje čase nisem imela. Prav veselim se ponedeljkovega ultra zvoka, da vidim, če se je telo odzvalo na hormonsko provokacijo user posted image . Držite pesti za fejst folikle!

Danes je točno 9 let odkar sem izgubila mamo in ko sem šla danes na grob prižgat svečko sem eno prižgala v imenu moje hčerke, eno pa kar v imenu člana, ki ga tako težko pričakujemo :) Sem rekla mami, da če ima kakšne veze tam gor naj hitro pošlje eno zvezdico v moj buši :).

Stunfek

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
18.8.2007 7:16:40   
aurora28
O Stunfek, to z mamo si pa zelo lepo napisala, mi je kar na jok šlo. user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
18.8.2007 11:02:35   
marjana.r
stunfek kr naj se lepo redijo user posted image
jst pa nikakor ne morem dočakat ponedeljka zvečer, da zmažem še zadnjo tableto pol pa v torek na UZ komi čakam user posted image user posted image user posted image no čeprav zadnjič ko sem šla je blo na začetku bolj švoh videt, čez par dni pa buuuuuum so se zredili user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
18.8.2007 12:43:03   
Tiara123
Meni je danes BT narasla, 8 dni po zadnji tableti Klomifena. Nevem, ali to pomeni, da je že ovulacija, ker v trebuhu me ni nič špikalo ali bolelo, kot nekatere, ki jemljejo Klomifen. Čudno...
Pa še ta mesec ne grem na pregled h G, ker je rekel, da naj pridem oktobra, ker če do takrat ne uspek s K, se bova naprej pogovarjala. Tako da niti ne vem, ali sploh reagiram na Klomifen user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2673
18.8.2007 14:00:26   
stunfek
Tiara123, kar še neprej si meri BT. Če ostane povečana vsaj 3 dni zpored, se je ovulacija najverjetneje zgodila dan pred dvigom temperature, kar bi bilo skoraj po šolsko - saj menda s klomifenom največkrat pride do ovulacije 7. dan po zadnji tabletki. Če sta dobro telovadila potem sekirancijo in negotovost na stran in lepo počakat na dan, ko je ne pričakuješ. Držim pesti, da bo ta mesec dobra bera klomifenk user posted image

Stunfek

(odgovor članu Tiara123)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
18.8.2007 18:51:22   
Tiara123
o stunfek, hvala za tvoje besede!!! user posted image

Upam, da se je res zgodilo po šolsko, da je ovulacija potemtakem bila včeraj, pa še zlo pridna sva bila in upam, da nama je uspelo.

Tudi jaz držim pesti za vse klomifenke!!! user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ime
bušyka

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Sanja (11%)

Viktorija (13%)

Eva (52%)

Mila (24%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!