Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

KLUB POZITIVNIH KLOMIFENK
)
NAVIJAČICE
, se že tako počutim, tako da štartam potem v 3. krog 3.-7. dan 2 tbl na dan.
Nočem te strašit, ti samo povem, kar mi je moj G rekel.... Zato se pa spremlja z UZ, da se vidi stanje tik pred O in potem po O.
Pač sem bolj začetnica....saj se ni noben učen rodil na ta svet, ne? Zato pa se tudi tle družimo, da si na tak način pomagamo, mar ne? Meni je samo g rekel, da sem pridelala lep folikel, 16 mm...that's it....jaz sem bila pa tako vzhičena nad tem, da dobro reagiram na k, da sem ga pozabila vprašati take stvari.
. pa še uspelo nama je v prvo...moram pa vam povedati, da ko sem šla na abrazijo po ss (čiščenje) mi je tista zdravnica rekla, da se pač ob jemanju klomifena večkrat zgodi ss kot ponavadi. To me je ZELO presenetilo. Tega podatka pred jemanjem nikjer nisem zasledila in tudi moj ginekolog mi ničesar ni omenil. Ko naslednjič zanosim vem, da bom dlje počakala preden vsem raztrobim, da sem noseča.
no, tud prav, sam da rata..., če tudi pri meni drži 7-dnevni rok O in če so mi bile že prvič zvezde naklonjene, mi bo lahko že Miklavž prinesel
....
. menda tudi kravam dajejo nekaj klomifenu podobnega, ker potem cela čreda ovulira na enkrat in jih oplodijo na enkrat. res mi je smešno
Sem pa izredno zadovoljna, da sem menjala ginekologa. V strokovnosti se ne morem primerjat. 1A. Zdaj pa držim pesti, da mi miklavžek prinese +.
....
?
.... Štunfek - zapiši mi dan d oz dan CB 8.12., ko bova izgleda skupaj s čačko veselo 'bubile' v wc-ju...