Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pokazala z rjavkastim izcedkom, ki pa postaja počasi že sveža kri....

Upam, da bosta čimprej uredila vse naprej, kar vaju še čaka. Pa da bomo spet hitro navijale zate in držale pesti.
prišla tudi ta mesec. Danes sem klicala ginekologa in je rekel naj jemljem od jutri naprej KLOMIFEN in sicer 1/2 tabl. na dan in to zvečer. V sredo (27.9) ob 7.30 pa imam UZ po Klomifenu....
na spermiogram, ki je bil OK, potem sem šla na HSG, ki je bil ok, potem pa 13 dan po menstruaciji na UZ, da se vidi kako je z O. G. je rekla, da pridelam vse ok, samo jajčniki ne dozorijo (??). Torej gremo na klimofen.
Punceee, glavo gooor, in verjemite tistim besedam, da se eno leto hitro obrne, ko se nic ni, in se ni receno, da ne more bit, ker je za vse cas. Moji prijateljici je uspelo tisti mesec, ko si je rekla da bo, ampaaak je to redeeek pojav, zelooo redek. Naketre bomo/smo malo vec casa nucale za to, ampak bo zato toliko vecje veselje. Drziiim za vse vas klomifenkeeee, in verjaaamem da bo OK!!!
.zaenkrat si krajšam čas s sprehodom z mojo
, da vsaj malo pozabim na probleme..