Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. 
. Čeprav bi raje videla da je ne bi bilo in bi blo kej druzga. Če bo pa gremo v tretji krog z K.
, po moje ni nobene zmede a ne? Pa bi vprasala naslednje al je to normalno, da prvih 5 tednov čutiš kake rahle bolečine in špikanje,v spodnjem delu trebuha? Neki sem prebrala da ene čutijo zato ker se maternica širi al to drži? Upam da boste razumele ker se bojim da nebo kaj vredi ,zdaj se pocutim super to se dogaja parkrat na dan in traja po kakih par minut.Upam da se bo vse vredi izteklo in da bom mal pomirjena hvala vsem za čestitke invama drzim pesti,da ugledate
,če pa bo preživel bo tetraplegik
: pri nekaterih se to zgodi, ko dajo misli na
ali
celo nedeljo
. Kar prebujanje sredi noči ravno ni. Prej se nikoli nisem kaj preveč zbujala, ko sem začela s K, pa se je začelo dogajati. Pa sem najprej mislila, da je to zaradi merjenja BT, ki sem jo začela istočasno. Sem bila tolk zmedena. Pa se prebujam tudi zdaj, ko sem že zaključila s prvo terapijo. Tako da čisto verjamem, da je to zaradi k.