lučka 25
|
No, da se malo javim, ko sem prišla domov s prelepega dopusta v dvoje. Najprej čestitam guppy ! Upam, da se ti vse kmalu pridružimo. Drugače pa sem včeraj končala z jemanjem prve škatlice in moram reči, da stranskih učinkov ni le mogoče manjši vročinski vali, še posebej zvečer in ponoči. Ampak, mislim, da je bilo vse za preživeti. Sedaj pa upam, da bo najina v prihodnjih dneh obradila sadove. Me pa nekj zanima. V navodilih piše, da do O pride približno 5-10 dni po zadnji tableti, v večini primerov 7 dan. Ali to drži in kako je kaj pri vas. A si merite BT, da vsaj veste, če je in kdaj je prišlo do O, ali se orientirate glede na sluz? Moji dnevi za O glede navodila pridejo ta vikend, tako da bo, če uspe najin pravi "Silvesterski poljub". Malo me skrbi, ker sem tako navdušena, da sedaj vsaj imam neko pomoč z zdravili, da lahko zanosim, ker drugače naj ne bi mogla, da kaj pa če ne uspe. Potem bo razočaranje res veliko!!! Moj dragi mi pravi, da naj se umirim, da če v primeru, da ne uspe ne bom spet prav razočarana. Ma sej sploh ne vem, zakaj tako razmišljam, moram upat na pozitiven rezultat in pika!!! Veliko v zadnjih dneh tega leta, še več pa v prihajajočem letu 2007.
|