guppy
|
Nekatere me sprašujete, kakšne znake sem imela ob Klomifenu. Najprej samo v opozorilo, da je to seveda popolnoma odvisno od osebe do osebe, pri meni pa je bilo takole: Klomifen je bil zame "projekt". Tisti mesec sem se odločila, da si bom merila bazalno temperaturo (v ustih), si pisala vse v grafikon in opazovala druge znake ovulacije. Ob samem jemanju sem imela grozne stranske učinke (lahko preberete v kakšnem od "povzetkov" kluba), same ovulacije pa iz grafikona sploh nisem mogla razbrati. Temperatura je namreč nihala, ampak kljub temu konstantno rasla... in na grafu sploh ni bilo nobenega "vrha", da bi bila prepričana, da je to zdaj O. Poleg tega sluzi tokrat sploh ni bilo - popolnoma nobenih znakov ovulacije!! Midva sva vseeno veselo na 2, 3 ali celo 4 dni, popolnoma neobremenjena (btw, celo pravijo, da je to boljše za kakovost semena, pa še meni je tako pasalo ob vseh tistih simptomih). Potem, ko naj bi "kao" dobila (kar je bil nemogoče vedeti, ker sem jih drugače imela na 3-6 mesecev), pa so me tako začele boleti prsi... za znoret. Prepričana, da gre za še en stranski učinek Klomifena sem jezno čakala, da mine, dokler mi enkrat ni prekipelo in sem šla narest test. In glej no glej . Ob vsem tem pa še tile . Pa kaj bi si lahko še želela??? Torej morda moj glavni nauk: čim manj se obremenjevati, čim več uživati, odmisliti vse probleme... pa bo
|