pot
|
micla, pozdravljena med nami. Članska izkaznica je v pripravi. Bomo navijale zate, ampak članica si že z receptomv roki. curkica, lepo, da si se nam oglasila. Jaz se na Dabroston ne spoznam, mogoče se je pa tetka hotla že sama javit, pa je to to. ursi84, držim pesti za čimboljši UZ. maša82, hudo mi je zate. Upam, da ni kakšnih hujših posledic in da vikend paket ni bil preveč grozen, ter da so jajčniki in vse ostalo vredu. Upam, da se bo vse uredilo, tako kot mora, tudi nosečnost, bi kljub težavam bila dobrodošla in poplačana za ves vikend paket, ki si ga dala čez. andreja2000, naj se čakanje izplača. . ana2007, informacij je kolikor želiš, samo par strani nazaj pojdi ali vprašaj kaj konkretno te zanima. Če v iskalik vpišeš stranski učinki, preveri moje zadnje objave, kjer sem naredila sezname in bi mogla dobiti kar veliko informacij. So pa različni, tako da jih več preberi. Tudi jaz sem bila 1. in drugi mesec uvajanja klomifena bolj razdražljiva in morda celo depresivna. Ker so znaki nosečnosti in PMSa podobni, je zelo težko reči kaj je v igri. Klomifen pa še dodatno poveča vse simptome. Vsaj pri meni je bilo tako. Veliko sreče in javi nam, kako ti služi Klomifen. Veliko sreče vsem.
|