curkica
|
Zorica, tudi jaz sem bila pred 14 dnevi na IUI in nisem dobila nobenih tablet. Res je to čudno, saj sem po forumu dosti zasledila, da so punce vedno dobile kake tablete ali celo injekcijo. V čem je fora, zanima tudi mene. No, ampak moja IUI je bila žal neuspešna, danes se je prikazala "gospa" , tako da sem čisto poklapana. Ne vem, sem nekako kar izgubila upanje v ta IUI. Sama sem si nekako postavila diagnozo (po vsem tem, kar sem tudi prebrala po forumu), da po moje so moji foliklčki prazni, al pa so jajčeca slabe kvalitete, tako da mislim, da bi bila pri meni edina rešitev IVF. Ampak, da bom prišla do tam, je še dolga pot. Na voljo imam še 2x IUI, če bo slučajno ratalo, drugače pa mislim, da bo treba razmišljat naprej. Junija imam razgovor pri dr. Reljiču in mu bom kar omenila, naj me dajo na čakalno za IVF. Menda mora to odobrit celo neka komisija, tako da predno pride do vsega tega, bom itak že stara mama. Ne vem več čisto nič. U glavnem totalno sem "down". Po forumu opažam, da je danes sploh nek čuden dan, večino je obiskala in so vse poklapane. Torej dobrodošli v "klub poklapanih". Ampak, če se pridružimo raje tistim bolj optimističnim, za vsakim dežjem posije sonce. Torej, glavo pokonci!!!
|