Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, ki je pol tehtala 4.880 g in 59 cm. Ko sem prišla pa iz porodnišnice, pa sem imela celo 3 kg manj kot pred zanositvijo. Zdej sem spet noseča pa sem se do 21T zredila za 5 kg. Mislim, da je vzrok presnova. Eni grejo samo mimo hladilnika, pa se zredijo, medtem, ko eni lahko pojejo kar hočejo, pa se ne zredijo. Poznam pa res nekatere nosečnice, ki pojejo celo škatlo čokoladnih piškotov. Jim pač paše. Meni ponoči še na pamet ne pride, da bi šla jest, ker tud lačna nisem. 
, saj me tako stehtajo pri G, me je pa zadnjič kregala, ker sem šla pri 22t +6 kg, no in sem dobila prepoved banan, grozdja in prigrizkov.
; no, zdaj sem
in mam ritko in joške
za odgovor london_paris, sem se namreč ustrašila, da si se pri tej res premajhni teži zazdela sama sebi prelahka ...
komaj 10 tednov, pa bi tako rada spet bila enkrat normalno lačna!!! Odkar so se začele slabosti, non stop bruham in mi nobena hrana ne paše, saj jem, ampak se moram silit! Shujšala sem za 2 kili, pa nisem bila debela prej...