|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Napadi lakote
15.11.2006 21:21:02   
smotka lonib
Tadruga! Moj G je bil pri prvi nosečnosti hud, ker sem se do 18 T zredila samo za 1 kg. Sem jih pa potem dobila do 25 T +5 kg. Pa nisem imela nobenih napadov lakote. Do konca prve nosečnosti sem se zredila za 9kg. Ko sem prišla iz porodnišnice pa sem imela še kilo manj kot pred zanositvijo(57 kg in 172 cm). Pri drugi nosečnosti sem se tudi do 18 T zredila za 1 kg, do konca nosečnosti pa za 13 kg. samo v zadnjem mesecu sem se zredila za +4 kg. Pa se nisem nažirala ampak se je nažirala mojauser posted image , ki je pol tehtala 4.880 g in 59 cm. Ko sem prišla pa iz porodnišnice, pa sem imela celo 3 kg manj kot pred zanositvijo. Zdej sem spet noseča pa sem se do 21T zredila za 5 kg. Mislim, da je vzrok presnova. Eni grejo samo mimo hladilnika, pa se zredijo, medtem, ko eni lahko pojejo kar hočejo, pa se ne zredijo. Poznam pa res nekatere nosečnice, ki pojejo celo škatlo čokoladnih piškotov. Jim pač paše. Meni ponoči še na pamet ne pride, da bi šla jest, ker tud lačna nisem.

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Napadi lakote
16.11.2006 14:57:16   
urskas
jest sem pa imela napade lakote do 21, 22t. Potem pa sploh ne več. Očitno je user posted image  začel omejevati moj želodec in sploh nimam nekega strašnega apetita. Tudi po kosilu sem sita do večera. Zvečer se skoraj malo silim s hrano.

Tako, da povečan apetit sploh ni nujen...

LP

(odgovor članu smotka lonib)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Napadi lakote
16.11.2006 16:10:05   
Tekica
Sem hotela napisati, jaz pa napadov lakote nimam, potem sem pa morala vstati in nekaj pojesti, res pa je, da je že čas kosila, moža pa še ni domov in skušam imeti redne obroke.

Je pa vmes luštno kako jabolko ali košček sira pojesti.

Tehtnice pa doma nimam user posted image , saj me tako stehtajo pri G, me je pa zadnjič kregala, ker sem šla pri 22t +6 kg, no in sem dobila prepoved banan, grozdja in prigrizkov.

Sem se en teden držala, zdaj pa kak košček čokolade vseeno pojem, tudi nekaj piškotov (recimo enih 5 v zadnjih dveh tednih) sem si privoščila, skušam pa čim manj. Ko sem lačna, res pijem nesladkan čaj (zelo mi paše bebe) in pojem kakšno mandarino ali jabolko, sicer pa kosilo. Pač normalno porcijo.

Mi pa tehtnica doma kaže manj. Očitno imajo pri G takšno zakleto user posted image .

_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu urskas)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Napadi lakote
17.11.2006 7:52:47   
blue sky
Jaz nimam nekih napadov lakote, sploh pa jih nisem imela na začetku, ker sploh ni bilo apetita in sem skoraj vse izbruhala, kar sem pojedlauser posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Napadi lakote
17.11.2006 7:57:59   
blue sky
Sem pa prej pozabila napisat, da pa imam čudne želje glede hrane. Kakšna dva meseca nazaj sem bila obsedena s sladkarijami, zdaj pa mi nenormalno diši pomfri (ki ga prej nisem pretirano marala), včasih se mi tudi noro zlušta Cockte. user posted image

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Napadi lakote
18.11.2006 21:30:28   
tadruga
tudi pri mojem g kaže vaga pol kile več kot doma...



lonib:13 kil je normalno, v bistvu priporočeno. pa človek se mora tudi kdaj s čokolado ali čim drugim pocrkljat. samo to je, da ne verjamem tistim, ki pravijo, da so skoz lačne in da morajo eno uro po kosilu ali pa celo ponoči jest, potem pa jamrajo, da so šle gor več kot 20 kil. sprašujem se, kdaj je bila taka ženska nazadnje v resnici lačna in če se sploh spomni, kakšen je občutek lakote v želodcu.

tudi proti škatli piškotov nimam nič. včasih mi zapaše pojest celo čokolado in jo pač pojem. ampak da bi zraven pojedla še kosilo in večerjo? saj mi želodec pravi, da ju ne rabim. hotela sem samo reči, da marsikatera ne zna poslušati, kaj ji pravi telo. zdrav apetit nosečnice, ki se zredi za 13 kil je nekaj povsem drugega kot prenajedanje, ki vodi v 20 kil špeha po porodu.



(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Napadi lakote
19.11.2006 8:43:45   
Strawberrie Cherrie
tadruga...tole je meni malo preveč liči na kakšne probleme s hrano v popolnoma drugo smer, kot pa v napde lakote...a lahko tako sploh živišuser posted image user posted image Jaz sem imela pri svojih 171cm 50kg pa sem bila grda - priznam, bila sem GRDAuser posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Napadi lakote
19.11.2006 10:46:04   
Tekica
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris

tadruga...tole je meni malo preveč liči na kakšne probleme s hrano v popolnoma drugo smer, kot pa v napde lakote...a lahko tako sploh živišuser posted image user posted image Jaz sem imela pri svojih 171cm 50kg pa sem bila grda - priznam, bila sem GRDAuser posted image


Zakaj si bila grda??



_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Napadi lakote
19.11.2006 12:06:09   
Strawberrie Cherrie
Zakaj sem bila grdauser posted image DŽIZUS, ker sem bila sama kost in koža...potem sem se pa dala malo zraven in prišla na 53kg -> je blo čist kul, čeprav bi lahko imela kak kg več...ni vedno lepo, če si suh kot prekla; brez ritke, brez joškuser posted image ; no, zdaj sem user posted image in mam ritko in joškeuser posted image

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Napadi lakote
19.11.2006 20:31:27   
Tekica
user posted image  za odgovor london_paris, sem se namreč ustrašila, da si se pri tej res premajhni teži zazdela sama sebi prelahka ... user posted image  Ker sem imela nekaj zelo negativnih izkušenj s prijateljico, ki se je dobesedno izstradala, pa še ni prišla k pameti.

_____________________________

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Napadi lakote
22.11.2006 22:22:57   
ronja
Jaz sem user posted image komaj 10 tednov, pa bi tako rada spet bila enkrat normalno lačna!!! Odkar so se začele slabosti, non stop bruham in mi nobena hrana ne paše, saj jem, ampak se moram silit! Shujšala sem za 2 kili, pa nisem bila debela prej...

Pred user posted image sem pa takoooo rada jedla! Veliko in vedno, so me vsi zafrkavali, res pa je, da sem vedno veliko športala, pa se mi ni poznalo... Ampak tole mi pa res preseda, že en mesec, pa se kar ne konča, pa tako rada bi enkrat imela napad lakote! Moj trebušček je večinoma prazen, ker kar gre not, gre hitro tudi ven, ampak si niti približno ne želi, da bi se to kaj spremenilo... kdaj bom spet normalno lačna?

Saj vem, kaj boste rekle: "Careful what you're dreaming 'cause it someday might come true!" Ampak vseeno je tudi tole smotano!
Na srečo me pri g. tehtajo v oblekah, da ne zgleda tako grozno:)

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Napadi lakote
9.12.2006 19:25:56   
Anonimen
Uf..No jaz sem v 1.mesecu pa postanem kar dosti krat lačna...Vendarle,če teža otroku ali pa vam ne bo škodovala,pol kar jejte...Povprašajte ginekologa,če je vaša teža primerna...Če ni..Malo manj jejte,pol pa zopet v napad za hrano..Hihi...No jaz se v tem času še nisem zredila,se bom pa v naslednjih 8 mesecih verjetno kar precej user posted image Kaj čemo.. Jem za 3 user posted image

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Napadi lakote
18.12.2006 13:42:56   
Klarita
Malena, tudi jaz sem v 4 tednu in sem nonstop lačna. No, ne ravno lačna, ampak apetit imam prevelik. Se mi zdi, da če ne jem, pride rahla slabost, zato raje hitro nekaj pojem. Bojim se, da bom pretiravala in se bom ful zredila, ker nisem ravno pri tasuhih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 38
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Je mogoč naravni porod po carskem rezu?
Kako pogost je naravni porod po carskem rezu, ali se priporoča in kako se na njega pripraviti, smo govorili z izr. prof....




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?