Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
JECLJANJE JE RES PROBLEM 31.5.2006 12:11:07
|
|
|
|
DORI
|
Dosao mutavac kuci i pod prozorom nadje mrtvog konja. Brzo uzme telefon i nazove komunalno. - dddddoooob...bar veecc...cer, jelli kommmunalno? - jest - odgovori glas s druge strane - kako vam mogu pomoci? - maaa, ccccuj....ccccujte, issspod mo.. mo.. mo.. mog prooozora -je mrtav kkkkkonj, tttrebbalo bi ggga od.. od.. odnijet! - dobro, a koja je to ulica? - s... s... s... s... s... s... - jeli strosmajerova? - ma nnne neego s... s... s...! i kako nije mogao izgovoriti mucavac poklopi slusalicu. Malo se smiri, a potom ponovno nazove. - ddddobbbar veeceeer, jjjj jeli kom komunalno? - jest recite! - ma immma mrrrtav kkkkonj na uliccci i tre.. tre.. trebalo bi ga od..od..od.. odnijet. - a koja je ulica? - s... s... s... s... - je li strosmajerova? - ma nije negggo s... s... s...! i opet mucavac poklopi. Nakon pola sata nazove ponovno sad vec totalno ljut. - dddddobbbaarr vee.. vee.. veeer, imma mr.. mrtav konj tu na na na ulici, tttrebbbalo bi ga od.. od.. odnijet. - a koja je to ulica? - ma ova s... s... s... s... - je li strosmajerova? - da! - pa kako sad strosmajerova kad do sada nije bila!!! - ma dovukkkko sam ga do strosmajerove, pizzzzzzda ti materina!
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2006 12:12:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: JECLJANJE JE RES PROBLEM 1.6.2006 1:10:43
|
|
|
|
KODA
|
|
 | Stran: [1] |
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?