Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, pa še ene kopalne pleničke. A ste ve te pleničke kaj rabile? Če bo voda dovolj topla, pa če se ne bo vode bala, bomo šli malo v morčka, pa ne bi rada, da se tam pokaka, pa da se kakšen zoprn človek v to spotakne, ki že tako in tako ne mara otrok... Dajte mi malo svetovati... Sploh pa tiste, ki ste bile v Barbarigi, kako je kaj tam za otroke, baje so tudi prodnate plaže, tam je baje ok... 
....jaz tud grem za 20 dni v Zadar in že mi na živce gre to vreme
, ki je spal zgoraj zletel s postlo vred na mene. Balkon pa tak majhen, da se dva nista mogla gori srečat... vglavnem, po dveh dneh sva spakirala in šla domov ,,,,,,,,,,,,, TO SEM TI NAŠLA--
še naprej v stari barbarigi je super veliki pomol-idealen za skaknje v vodo+ lepa čista voda, pa tudi v vodo se kar da iti.
kar res ni najbolj prijetno amapk če nisi pretirano občutljiv oz. če tega ne veš se mi zdi da tega niti ne opaziš. glede smeti je verjetno velik problem predvsem v glavni sezoni, ko sva bila midva lani ni bilo nekih problemov. Toplo priporočam konec avgusta , začetek septembra- vreme lahko imaš tudi sredi julija slabo, je pa septebra sonce občutno manj močno, voda pa ravno tako primerna za kopanje...pa velikooo manj gužve je...