puncica
|
Najprej čestitke vsem ki praznujete. Potem čestitke Mari71, za drugo nosečnost, dobra si, res, tako mala razlika, naša dva sta 23 mescev, pa ju komaj krotim Naš Vid je postarem, rad vse prešnofa, zadnič mi je celo na tleh našel en listek od lipe ko sem lipov čaj kuhala in valda v usta in ko mu jaz hočem to dobit ven, sem mu pa v grl porinla, sploh ne vem kako mi je to ratal, potem pa še čaja pa mleka nič hotel pit, da bi naprej šlo, pa je kr neki kašlal tu pa tam, no potem se mu je končn spelal po kake pol ure, Mah res vsak dan morm sesat, pa prah brisat, ker še najmajšo zadevco najde in da v usta. Sicer pa bo verjetno naš kuhar Maskiral ga nič nismo, ker tud nikjer nismo bili, tamalo smo pa pozabl slikat , je bla pa čebelica. Moram pa pohvalit našo Janjo včeraj vrgla v peč dudo, prav zares, da je zgorela in je bla cel dan prez nje z majhnimi vsega skup pol urnimi krizicami. Upam da bo v vrtcu tud tako ustrajna, nič ne vpraša, prej pa za vsak drek MAMI DUDOOOOOOO! Pa še to, če ma katera MSN, moj mail je kajakvk@hotmail.com , če bi katera kdaj kej počvekala. LP
< Sporočilo je popravil puncica -- 26.2.2007 10:18:33 >
|