Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

nama je pa odpeljal voziček v službo
... ampak se nismo dale sem šla že dopoldan enkrat ven zdajle pa še enkrat, kar pomeni 2 uri nošenja
sem prišla domov je nisem mogla odložit ker se nisem mogla pripognit
no midva nisva nič vozičkala, ker se je ful upral bit v vozičku
, tko da sva šla sam do trgovine pa nazaj domov, pol pa še malo na teraso, da sva se mal posončila. no, pravkar se je zbudil, tko da bova potem šla spet mal na sončka.
Ko sva prišla v avto, je pa od vsega hudega na prvem ovinku zaspal. No, sedaj sva bila pa dobro uro z vozičkom zunaj na sončku, da sem si malo nafilala baterije.
.
super! torej je trajalo še manj kot 14 dni? Res krasno darilo!
. Hura!!! Z možem sva navijala za parček in nam je ratalo. Me je moj
. A ja, pa puzzle non stop sestavljam, da se ne bi porazgubili. Tako, da je tudi k nam padla atomska. Mogoce bi si bilo pa fino umisliti kaksno gospodinjsko pomocnico
, se posebej potem ko bom sla nazaj delat in bom samo kaksne dve do tri urce z malckom. Se mi zdi kar malo skoda casa za pospravljanje, ampak je pa treba narediti tudi to.