Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

od četrtka naprej (od RD), za praznike da ne govorimo, zdaj me čakajo priprave za ta vikend za RD od tamale-spet bomo jedli...AJOJJJJ! Pol pa bom sam debelo gledala, ko bom stopila na tehtnico in mozgala, če sem mogoče preveč oblečena al kaj
   od četrtka naprej (od RD), za praznike da ne govorimo, zdaj me čakajo priprave za ta vikend za RD od tamale-spet bomo jedli...AJOJJJJ! Pol pa bom sam debelo gledala, ko bom stopila na tehtnico in mozgala, če sem mogoče preveč oblečena al kaj 

. No, mi bomo pa probali cimbolj izkoristiti tiste dve tri urice popoldan in pa vikende.
 . No, mi bomo pa probali cimbolj izkoristiti tiste dve tri urice popoldan in pa vikende.  .
 .  .
 .  

vsem ki se vam izsteka porodniška! mislim na vas!
  vsem ki se vam izsteka porodniška! mislim na vas!   
  ni bilo časa počit, sem hotla mal se vležt sem bila zjutraj že na gastroskopiji, pa me ful grlo boli, ampak... sem pa tud že 2 pralna stroja zlikala, eden me čaka za obesit (perilo
  ni bilo časa počit, sem hotla mal se vležt sem bila zjutraj že na gastroskopiji, pa me ful grlo boli, ampak... sem pa tud že 2 pralna stroja zlikala, eden me čaka za obesit (perilo da se razumemo), kosilo se kuha, + za jutri še golaž, smo ble že v trgovini in na sprehodu,...
  da se razumemo), kosilo se kuha, + za jutri še golaž, smo ble že v trgovini in na sprehodu,...  

'
  '  ) ampak se mi zdi, da je kar prevroče
  ) ampak se mi zdi, da je kar prevroče