Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
5.5.06-Mark, pdp-7.5.06., da bomo res kompletne.Na vaše srečanje bom skušala priti, vendar obljubiti še ne morem ničesar za gotovo. Zadnje dni imamo neko tečno fazo in s spanjem cel kup težav. Mesece nazaj smo že spali od 21, 30-7,30, zadnje dni pa pred polnočjo ni šans, zjutraj pa smo že ob 6 na nogah. Tudi čez dan smo prilično tečni... Upam, da so le zobje. Fotke sem si ogledala in res ste luškani vsi po vrsti prav za popapat.Žal mi je za neredno oglašanje, se bom skušala spet malo popraviti. Bodite pridne.

in 25
sva se odločila da bomo imeli piknik vseeno saj ga imamo doma tako da upam, da bo vreme.
- je bolj sramežljive narave.
ja svet je pa res majhen, no sej se bova tudi midve osebno spoznali v pon. in kakšno rekli.
). Kolikor bodo malčki dopuščal, David je namreč totalno hiperaktiven odkar hodi
.
. Grem raj naprej delat
Se mi pa ne da it na vlak, drugače bi pa rada prišla. Upam, da boste imele lepo vreme. Pri nas danes bolj čudno kaže
zaigral, ko sem ju videla.
.
Tortica bo v obliki Frančka, ker trenutno je pri nas Franček in. Tako da upam, da bo tudi dobra, sej cene so pa katastrofa lepih 40 ojrov sam de mi zdi da to more bit da bo imel v albumu lep spomin ko bo večji, čeprav se sam tako al tako ne bo nič spominjal.
! Dobiš kavo k se vidmo