Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Jem hruški.
sicer pa v ZD že vedo
Sicer pa kako lahko svojga lepega Igorja spustiš med tiste američanke
pa nič ne zgleda da bova v kratkem šla. Ma moj tolk komplicira sploh noče dat otrok v varstvo, tašča itak sam peče pa kao nima nikol časa
jst pa norim doma, pa tako rada bi imela vsaj nekaj dni zase, on pa nobenmu ne zaupa
vidva pa tudi
upam da bom uspela it, ker gre za kar lepo vsoto dinarčkov!
spat, sicer bolj ali manj jaz. Zdej bi šla pa jaz na Pink in
do sedaj je še nisva dala nikamor v varstvo, če sem jaz rabila k zdravniku dopoldan je pršla tašča (max 1-2 urce), al pa sem že ene 3x mojo mami prosila, da je prišla popoldan in jo peljala na sprehod, da sem jaz lahko v miru pospravila, to je pa tudi vse.... do sedaj sva bila 1x v kinu (Karin sva dala spat, prišla je moja mami in samo 'gledala TV), in pa en večer med novoletnimi prazniki sva šla na žur - ista pesem. V sredo greva na 5moških.com, je ob 21. tako da jo bova spet dala spat potem pa pride njegova mami (najbrž - je še ni vprašal