puncica
|
aurora a tebe pa nič ne mikajo tile pudingi Jst vem da če ga skuham ga skuham iz 2 vrečk in 1 l mleka in tako imamo 4 lončke za vsakega eden AMPAK najprej mami poje enga, potem damo tamalmu mal za probat ni šans da bi dal v usta, potem še tavečja poje ene pol lončka potem ati enga poje ostalo pa ostane za mami in valda vse zmažem, zato pa tud tele pundinge kuham vsake kvatre enkrat ker drugač bi jih kr jedla. Najboljš pa so topli in valda vse zmanjka v pol urce da ne govorim o tem da morm cel piskr polizat. Drugač pa tud naša dva obožujeta ampak res obožujeta tele LM skutke s podloženim sadjem, kupujemo pa borovnico pa jagodo, pa tu pa tam še kakšno češnjo, ne kupujem pa breskeve kaj pa vem, me tist ko piše gor da vsebuje samo ta skutka nekaj za povečanje volumna me odbija. Ja sej vem sem čist upledena s temle deklaracijami. bi pa tud jaz najraje zmiksala sadje pa dala v skutko a kaj ko to ni tako dobro kot una kupljena in posledično ostane Pa imata rada tud one skutke od Mlekarne Celeia ko so tud podložene, tam pa obožujeta tako s ananasom. Tele pa dobim od mami ko pozna enga tipa ki jih dobi zastojn, ker takrat ko trak menjajo za drug okus še nekaj napolnejo in to je to, pa so čist ok, mogoče je mal mešan okus ampak našihi to ne moti. In še to, če tamal ne bo ma res nič jedel bo skutka tist kar bo pojedel, sem že prav slabe volje zarad tega ker sam od skut pa res ne more žvet. Pa tud zdravo ni, hvala bogu da tud kakšno sadje je. Druga pa ne kupujemo samo tle skute pa zadnje čase LCA žitne jogurte ker so res dobri, pa več je količinsko noter. Ja pa čist mim so mi skutke od lumpija, te so res ful čudne, pa tud tegale mlečenega riža ne mara nobeden, a to ga pol zagreješ auroraa al kako narediš. Je pa včeraj lepo in veselo pacal po grisu in v vrtcu poje vse samo da lahko ima žlico in SAM je Uh sem se razpisala