Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

.
.
.
. TiaSara - sta si pa najina malcka ful podobna glede tegale dnevnega spanca.
Tko da jutri gremo k dr in nam bo povedala ce lahko gremo, sam resno dvomim, sm misnla da bo danes ok, pa je spet isto
Upam da nam rata.
- bi se mi kmalu spipalo...sploh ni hotel zaspat, tko da sem ga ob pol 4h popokala v voziček in sva šla, tko da sem mu izborila vsaj eno urico popoldanskega spanja; na večernem sprehodu pa sploh ni hotel zaspat...zvečer pa tečka - čist zmatran spat pa ne...tko da sva ga komaj ob pol polnoči umirila in je zaspal - zdajle zjutraj pa do pol 7h, po hranjenju pa nič več.. je očitno ugotovil da je ful fora bit zbujen al kaj in sam sebe brihta. Očitno bo tudi danes problem s spanjem
?
ne bo ne danes ne jutri cel dan doma
Ma vazn da papa
Ja meni je to čudno, ker je naš Matic prvi mesec bil čez dan nonstop buden, sedaj se mi pa zdi, da iz meseca v mesec več spi.
pa še za prstke na nogicah veselo prijema ko jih gor držim.O spanju podnevi lahko samo sanjam, ker več kot 15 min do pol ure ni šans da spi v enem kosu pa še to max. 2x na dan. Tak da je kuhanje in vse ostalo misija nemogoče. Zdaj pa še bolj ko sem ostala sama za vse, ker prej mi je še tašča pomagala, zdaj pa je službo dobla, tast pa moj dragi pa itak cele dneve delata. Hvalabogu ma moj tako službo da doma zaloge sladoleda nikoli ne zmanjka-vsaj neka tolažba
Upam da bom našla danes vsaj malo časa za sprehod, ker bom postala še jamski človek v tem stanovanju
Pa*pa