Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Cudno. Vceraj je bila nekaj vroca, ampak nic prevec povisanega, sm bla cist out. Sploh si ne predstavljam da jo morm pustit v bolnici. SAmo dojece mame so lahko tudi ponoci tm, to se mi zdi ful ne fer. kako nej pustim svojga otroka ponoc samga, ko rabi svojo mamico, k ga mamica najboljse pozna,zakaj joka, kako ga umirit, kako ga hranit in uspavat itd. no kokrkol upam da do tega sploh ne bo prislo.
Pa glih zdej k so tko lepi dnevi. No sej se kaksn dan pocakam, pa ce ne bo vrocine bomo sli kr vn. Otrok mora bit na zraku.
za pol leta.
)
ne me kregat... bom videla kako bo zdaj prenesla, ker pri 6. tednih je bilo kar hudo, zato se tudi nehala...
Mojca, seveda bo piknik tukaj..... nad tem pomolčkom je "obala" in potem do hiše in ob hiši veeeliiiiiiik travnik, pa gugalnice že imamo, pa zunanji tuš, pa pipico za male rokice...pa štorklje bodo že nazaj z juga, pa trava bo imela fedrčke.... tako da.... valda velja vse, kot smo rekle
. Bila sva pri zobozdravniku kjer sem poslušala o sladkorju in sladkarijah in čiščenju zobkov in dudah in flaškah... skratka nič novega...so mu vzeli kri iz prstka in sploh ni porajtal- pa ga je fuuul stiskala za prstka - mu je bilo samo malo čudno, ampak tiste igače tam so bile bolj zanimive...vse teste je opravil s prve - tudi rozino je pobral, pa tudi pri cepljenju ni nič jokal. Ampak takoj, ko sva se napokala v voziček in šla domov je zaspal - saj ni čudno, ko pa ob tej uri spi....
)...
, mi pa ob ob taki prometni cesti
. No ja, imamo pa vsaj za hišo kar velik vrt za sončenje
. Sem ko stara mama. Je pa res, da sedaj na porodniški pomagam očetu v pisarni. Večinoma sicer zvečer, ko mali spančka... Čez dan pa... Sam še zredit bi se mogla, pa bi bila taprava mama Amerika
) tud David prtiska ko norc, zdej takoj veš kdaj kaka, že na daleč
) in se mi zaenkat ne zdi kak hud odvisnik, pa vseeno.... dudo v končni fazi otroci, ko so malo starejši brez problema komu "dajo" - s palčkom je pa to le malce težje...
. Moram pa bit pozorna na reakcije. To bo nekaj boljšega zame! Že tako se ne znebim viška kilogramov, zdaj bom pa še jedla lahko vse
)