puncica
|
Ojla punce Pa smo končno doma, bili smo namreč na krstu moževe nečakinje in je bilo še kr zanimivo, čeprav sem bila zeloooo slabe volje, ker folk ki nima otrok mu je čist vseeno in potem muzka na ful, pa gremo gledat tv v temi, otroc pa naj gledajo v luft (dva dojenčka, moj je star 6,5 m nečakinja pa komaj 2,5 mesca) Sva se z možem prej pogovorila glede tega in je rekel da imam prav, pa še glava me je bolela, tako da sem komi čakala da gremo domov a moj dragi pač noče prvi domov. Me pa fuuuul skrbi, ker se je tamal v tem tednu popolnoma spremenil. Naj povem da je kot v transu al pa depresiji , skratka skoraj nič se ne smeje, nič mu ni zanimivo, samo spal bi rad, še na kolenčke noče več, pa tud na trebuščku noče bit. Ma res se je nekaj spremenilo in sumim da je krivo cepljenje, sploh pa me je strah da ne bi bilo kakšnih posledic glede na to da je takoj po cepljenju zbolel , tega me je pa še najbolj strah, saj pozna mož kar dva otroka, ki sta zarad cepljenja v prvem letu prizadeta ker nista bila takrat ko so ju cepli popolnoma zdrava. Ma res me skrbi ko hudiča in sem prav zagrenjena, pa mi mami pravi ne brat oslarij, pa nehi negativno mislit, pa da me lahko jutri avto povozi, men pa misli ne gredo drugam kot k mojmu malčku, ki je čistro drugačen kot je bil en teden prej Ja no mal sem mogla potožit, ker mi je res hudo že cel teden. Takole je naš mali ubogi Še nikol se ni tako zelo hotel tako pestovat, glavica na ramo in nič ga ne gane Maya čestitke za zobke zobki, naj povem da je naša tavelika dobila prva dva zobka pri 11 mescih, tako da nič ne pričakujem pri tamalem, ko bo bo, bi pa rada da so čim bol pozno, predvsem zato, da me ne bi grizel pri dojenju, pa tudi zato, da bi bili bol trdni (če seveda to drži ) no jaz kar verjamem v to, ker sem sama dobila prva dva zobka šele pri 1 letu in moram reči da imam zelo lepe zobe, brez problemov. Ja zdej pa še damo tavečjo spat potem pa se gremo mal crkljat. Uživajte še preostanek nedelje.