Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

za 7 mesecev.
So zgleda kar pozabili name
. Ja, ampak bomo še prehitro nazaj.
- toliko o tem in babicah, ki vsakič ko malček malce jamra pravijo - jaja, to so zobki zobki....
.
.
jst sploh nimam več časa, da bi se kaj javila...preberem vas vsake 2 dni, da bi pa kaj napisalal, pa je treba že nekam letet...
). V glavnem ni panike, vse se je v redu zacelilo nazaj, malce me je pograjal, ker mam še treb. mišice malce narazen - če pa ni časa za kako (konkretno) telovadbo, sem si pa obljubila da bom zdaj vsak teden 1x šla na pilates
. Pa prav nic ni bil siten, ampak tako naspidiran, da je kar hudo. Po celi dnevni sobi ga je bilo polno in ene parkrat se mu je uspelo ze skoraj cisto na kolena postavit (samo se malo bolj pod sebe jih mora dat, pa bo tudi on lahko kolenckal
).
.
Tako, da smo zdaj dva dni malo kričali in se preganjali okrog tega, ampak je kao rešeno ( čeprav imam neko čudno obliko črk, ko to pišem
) je pravi gnjavator... Vredu se je izšlo in zato mu vse oprostimo.
, pa pravi P, da je vse normalno. Mogoče sem bila navajena drugače