Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sam sem mislila it v fotokopirnico, ker sem slučajno videla, da to delajo. Sem pa pravkar malce posurfala in videla, da je ful ponudnikov teh koledarjev, sam nekateri imajo predloge na spletu, drugi pa ne. moram še malce premislit
in prebrskat fotke - če spravim skupaj 12 fotk z neko zgodbico, bi blo tudi to "kjut", ne...
že dobila darilo - fotoaparat - tistega z jumbo plakatov
. Ma ful funkcij - sem jih včeraj zvečer študirala, ko sem pa danes hotla uporabit tisto, ko je objekt osvetljen od zadaj, pa nisem našla tist finte - mislim, koklja, ni kaj
.
. Bodo pridruženi darilom. Sem kupila ene take lepe škatle iz valovite lepenke pa zlat trakec. Pa se bom malo igrala!
- čeprav zdaj dan kot vsi drugi (kje so že tisti vikendi, ko smo lahko popoldan malce podremali in uživali v miru - pa da me ne boste narobe razumele, SE NIČ NE PRITUŽUJEM!!!
- sem namreč iz skrinje dala vso zalogo mleka - mojega (cca. 1 liter), ker očitno ne bo več prišel prav. Očitno je konec nekega obdobja...upam ,da ne bom ob vsaki prelomnici žalostna - kaj bo šele, ko bo
. ja, naši malčki odraščajo