Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

amapk sej bo boljše!
v materinsko, ker sva mislila, da bomo imeli porod itd., ampak so nam dali na spored zobke. No tko da sva potem o zobkih poslušala, pa sej moram rečt, da je bilo kar OK.
in da ji je G rekla na pregledu, da je to zato, ker je preveč aktivna in zato tamala ne raste tako kot bi, če bi malo počivala. No ona se je potem tega držala in je sedaj vse OK. Jaz močno upam, da ne bom v sredo dobila podobne diagnoze. No sej glih to, da bi moj
imel 5kg nočem, ampak do ene 3 kg bi pa rada prišla.
Edino kar sem naredila je kosilo in na en krajši sprehod z eno kolegico sem šla. To je pa tud vse!
. Aja, cena je pa 98.000
Tako da mamo jutri v planu posteljico, jogi in vozek gledati. Pa tudi kaj od kozmetike - kaj zdaj ve priporočate?
? Do kdaj lahko? Vsepovsod ko berem, je različno. Moram pa povedat, da midva zadnjič nisva izvajala nobenih akrobacij, pa vse je bilo na easy in se je zdelo ok....pol mi je pa trebuh otrdeval ko nor ene 2 ure