Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bom imela to danes za domačo nalogo
, in bom pomerila Jerco, jutri pa vam sporočim. Če ne pa vpis v dnevnik ker sem brez domače naloge
), oblečen in s polno plenico ima 12kg (torej jih ima v resnici še nekaj manj), št.noge je 23-24 (odvisno od modela).
Upam, da gledaš. Pa tud drugače je menda danes zadnji del te sezone (če si nisem narobe zapomnila), tako da upam, da bodo le prišli stvarido konca...
ko sem prišla domov. Razlog: že cel teden govorimo od sestrine valete(zmenjeno je že 14 dni da jih bo pazila), pa bla bla bla, no včeraj pa pridem domov in mi mož pove da tašča ne bo mogla pazit malih, ker se je naročila pri zdravniku-gre po en recept po katerega hodi že en mesec. Naročena je pa ravno ob uri, ko se nam začne valeta, seveda v Lj. Tako da sem bila včeraj, sitna, jezna, slabe volje, najbolj me je pa na koncu pogrelo to, da se me je potem včeraj izogibala
Sem tako že večkrat napisala, da me dnevi enostavno prehitevajo...