|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
7.6.2006 14:57:32   
natalia
moja je imela to, ja. ampak je po nekaj dneh kar izginilo. mazali smo prav tako s calgelom. po mojem je za zobke še prehitro, veš.


lp

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
7.6.2006 16:21:43   
Bonnie_RR
Punce, jaz vas že res komaj dohajam. Vsakič, ko gor pogledam, je ena stran več...user posted image

flaške in cuclji... Mi imamo 3 Aventove flaške (vse 3 velikosti) in jih ne bomo nič menjavali. Sedaj izmenično uporabljamo srednjo in veliko flaško (mala je že premajhna), cuclje pa še kar 2+, ker pri 3+ preprosto prehitro teče in Nik ne more jest. Cuclje poleg sprotnega umivanja in ščetkanja, še vsake toliko časa (pribl. na 2 tedna) prekuham, tako da so kar se da čisti. Jih pa tudi redno menjavamo - vsak mesec 2 nova cuclja.

alergije... Kar razsajajo ja... Jaz sem tudi precejšen alergik (no, sedaj me je večina stvari že minila, ampak je bilo pa prejšnja leta kar hudo). Ugotovili so mi alergijo na pršice, arašide, mačjo dlako, aspirin in delno na jajca. Se mi je pa pojavljala v obliki koprivnice (repeče rdečih reliefnih madežev) po celem telesu. No, sedaj sem zgleda to že prerasla, čeprav se aspirinu, arašidom in samim jajcam še danes izogibam.
Je pa pediatrinja rekla, da ima Nik 50% možnosti, da podeduje te alergije.

sarazan, verjetno boš res dobila kakšno radikalno dieto in s tem spravla kar precej kilogramov dol - jaz sem takrat v 10 dneh izgubila kar 7 kg, ker sem lahko jedla samo pusto puranje meso in čisto pust riž... Potem pa še nič posebnega niso odkrili...

telovadba za mamice in dojenčke... Midva ne hodiva nikamor. Jaz sama hodim v Lineo, Nik pa doma vsak dan na veliko telovadi z brcanjem sem in tja...

morje... Jaz še nič ne vem, kako bomo na morju, ker ga bomo imeli, glede na vremenske razmere, verjetno samo za gledanje od daleč in stiskanje nekje na toplem...user posted image user posted image user posted image

bele pike... Nik še nima nobenih belih pikic na dlesnih...

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
7.6.2006 17:35:46   
sazi
Ta bela pikica se lahko kaže kot začetek rasti zob, ampak mi je pediatrinja rekla, da to lahko traja tudi precej več kot 1 mesec. Lev je tudi imel to pikico, se grozno slinil, potem se je pa malo umirilo, zdaj se pa spet slini - o zobih pa ne duha ne sluha (pa je že več kot 1 mesec od pikice). Bo že še čas za zobke.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
7.6.2006 21:01:10   
tinkatonka
Dober večer....

Danes pa pravo zatišje v primerjavi z včerajšnjim bumom na našo temo.

spanje...nikoli si nisem mislila, da se bom kdaj tok o spanju pogovarjala kot zdaj ko imam otroka in res si nisem nikoli mislila da bom kdaj hvaležna zato, da lahko prespim vso noč. user posted image user posted image  No mi imamo nov večerni obred. Anej ima okrog 18h - 18:30 kopanje, potem sledi še malo heca, žgačanja, lupčkanja, ko smo vsi trije in se crklamo, sitiskamo,...da smo potem že vsi zmatrani od tega. Anej potem okrog 20:30 postane malo sitkan, mu ponudim še nekaj ml mleka in pri tem sladko zaspi, ga samo prestavim v posteljo. No upam spet na lepo noč in da bomo vstali šele zjutraj. Sem danes imela enak večerni obred kot včeraj pa da vidim, če bo kaj pomagalo, al se nam je pa samo usralo, da smo včeraj prespali noč. user posted image

No evo ravno se je oglasil in neki pojokal, sem ga šla mal potolažit, obrnit na trebuščka in je mir. user posted image user posted image  Ne morem verjet kako ta otrok obožuje spanje na trebuhu. Mi je danes fevrofizoterapevtka rekla, da je to vredu in da se oni bolj bojijo otrok, ki na trebuhu ne marajo bit. No pri mojemu se ni za bat. Zato se pa na cepljenju tudi ni jokal. Ko so ga namreč dali na trebušček da ga bodo piknili tam v zgornji del stegnčka, blizu ritke, se je tako zasmejal in je bil prav hvaležen, da je lahko pasel koštrune. user posted image user posted image

Zdaj me pa čaka delo. Možu neki pomagam, sem kot deklica za vse v njegovoi firmi.

no toliko od nas zaenkrat...

Lp Tina

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 7.6.2006 21:06:10 >


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 7:57:03   
marty5
Dobro jutro klepetulje!

Pridno polnite strani, vidim user posted image

Spanje na trebuhu - jernej samo še tako spi zadnji mesec in pol. Na začetku je spal tako podnevi, pol pa - ko sem videla, da brez problema obrne glavo - sem ga polagala tudi zvečer spat. In od takrat dalje tudi spi celo noč. Pri spanju na boku se je namreč vedno zakotalil na hrbet in to sovraži, tako da se je zbudil...Tudi zdravnica je rekla, da je čisto ok.

Razlogi za krst - ja, sem se prav spomnila na to debato, ko sva bila na pripravah ma krst, veste. Župnik je najprej starše vprašal, zakaj želijo krstit otroka.....seveda nihče ni vedel ali hotel povedat user posted image . Mene je že enkrat prej vprašal, ko sva se prijavila za poroko in se šele začela menit za krst. Vprašal me je zakaj se želim cerkveno proočit in krstit otroka - ve namreč, da razen polnočnice, me ni v cerkev........Pa sem mu čisto po pravici povedala, kar mislim. Osebno mislim, da vsak človel potrebuje vero. Tudi sama verujem, da je nad nami višja sila, le da eni ji rečemo Bog, drugi energija, tretji....Religije pa so po moje le različne interpretacije  iste stvari. Ker sem bila vzgojena po krščanski veri, mi je ta blizu in tudi njena načela so mi blizu, čeprav imam svoje osebno videnje vsega tega. Zato tudi krstimo - ker hočem, da se moj otrok tudi duhovno razvija in krščanstvo ga ne bo naučilo nič slabega. Sem mu pa tudi povedala, da k verouku ga bomo vpisali, silila pa ga ne bom, če res ne bo hotel. Osebno mislim, da je najhuje za čkoveka, da je brez vere....pa naj bo ta kakršnakoli hoče.
No, moj dragi je bil bled med mojim odgovorom, duhovniku pa je bil, presenetljivo, všeč user posted image . In od takrat se štekava in mi je bil izrazito všeč njegov govor med pripravami za krst! Najbolj namreč sovražijo tiste, ki pridejo v cerkev kar tako...pa še bunijo se zraven. Z izjavo, da on ne podi ljudi V cerkev, ampak bi najraje kakšnega še ven nagnal, pa je sploh pridobil točke user posted image . Dejansko mi hočemo krstit, mi se hočemo poročit in potemtakem se moramo mi držati njihovih pravil, ne?

No, se opravičujem za to dolgo klobaso o krstu...

Cuclji in flaše....ja cuclj esem mislila. Sicer sem kupila tudi drugo flašo - Nukovo - pa imam zdaj ta problem, ker ne gre v aventov sterilizator user posted image , Ja - kolikokrat vi sterilizirate stekleničke?

Zdaj grem klicat zdravnico, da vidim, če bomo danes Jerneja le krstili....jaz sem namreč še vedno prehlajena.

Lepo se imejte!

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 8:32:41   
tinkatonka
samo toliko...spet je bila naprona noč

Ampak vem samo da se je Anej zbudil malo čez dve na smrt lačen. Je popil skoarj vso flašo, kar je prav redkost, očitno je bil res zelo zelo lačen, potem sem ga pa dala spat v njegovo posteljo. Potem pa sploh ne vem kdaj sem ga vzela ven iz postelje ker je nekaj jamral in sem zaspala, on pa na meni, sem se zbudila šele zjutraj malo preden je možu zvonila ura. Anej je pa potem imel svoj show. Je dve uri čebljal kot zmešan. No zdaj pa spi. Mami je pa zombi. Ampak me je prov groza ker sploh ne vem kdaj in kako sem ga dvignila iz postelje, ne vem koliko časa je spal na meniuser posted image .

Lp tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 12:36:57   
Bonnie_RR
Zdravo!user posted image

marty5... Tudi jaz mislim, da vsak v nekaj veruje oz. verjame. Jaz npr. v usodo in sem prepričana, da se nam vsaka stvar v življenju zgodi z nekim namenom in da tako pač mora biti. Tako sem trdno prepričana v to, da nama je bilo pač namenjeno imet Nika že zdaj in da sem pač zato ravno takrat zanosila.

Moj dragi je pa npr. zelo vraževeren.

Skratka, če na nek način povzamem, imava dosti podobno razmišljanje glede tega. Nimam nič proti življenjskemu prikazovanju Cerkve kot institucije, sem tudi prepričana, da je verouk lahko nekaj dobrega za otroka in da se lahko marsikaj koristnega nauči. Da bi pa zdaj trdno verjela v Boga, to pa ne. V tem smislu sem pa res ateist.

Mene osebno je od cerkve odvrnil odnos našega župnika do ljudi (je večkrat sredi maše ljudi kar iz cerkve podil, če so slučajno minutko zamudili, nonstop je poudarjal, da je pomembno darovati cerkvi - revni so v dobri veri dajali zadnje tolarje iz žepa, on se je pa z Mercedesom okoli vozil, do nekaterih je bil zelo osoren in netoleranten v pričo drugih ljudi, no za povrhu so ga pa še "prestavili" v Nemčijo ali kam že zaradi nadlegovanja ministrantov...) Pa še na začetku ni hotel krstit moje sestre in je imel neumesne pripombe, češ kakšno butasto ime pa je Neja. Potem je bila pa na krstu prva punčka z imenom Keli. Halo?!To me je tako zabediralo, da v to cerkev ne grem več. Vse kar naj bi učila, je postalo spačeno.
Za razliko od tega pa sem v otroštvu večkrat z veseljem šla z babi (ki je iz Lj) v njihovo cerkev in tam je maša zgledala popolnoma drugače - življenjsko, razumljivo, sproščeno. Si si upal na stolu celo premaknit, če ti je noga zaspala... Mogoče bi bila danes popolnoma drugačnega mišljenja, če bi v otroštvu hodila kam drugam v cerkev, tako pa sem videla primerek najslabšega župnika, s katerim nočem imeti nobenega opravka. Mislim, da je dober župnik danes zelo pomemben.

Skratka, sama nimam čisto nič proti krščanski veri. Nika bo krstil nov, prijazen in odprt župnik. V torek popoldne grem na priprave za krst in bom prav vesela, če bodo potekale v podobno sproščenem in življenjskem vzdušju kot pri nekaterih od vas.

Na, tudi meni je ratala cela klobasa...user posted image

Pa še to: mi imamo zdaj zaenkrat malo spremenjen ritem in se zbujamo zjutraj šele med pol sedmo in pol osmo uro, zvečer pa si je obrok prestavil na pol osmo uro. Mi je ta ritem še bolj všeč, čeprav nisem imela nič tudi proti staremu...
Ga je pa tudi Nik začel ornk sračkat pri hranjenju in mi že dva dni precej pušča v flaški. Se kr neki zvija pa pojokava zraven. Sem danes zjutraj ugotovila, da je začel ful počasi jest in da je in je, v flaški pa še kar mleko. Mu bom danes poskusila menjat cucelj, če je mogoče vzrok v tem, da mu premalo teče.

LP




_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 14:21:24   
ursa_p
Dan!

Evo ... vceraj spet nisem imela nic casa za prebiranje februarckov.

Pa da najprej povem novicke.

Jabolcni sok nam pri kakanju ne pomaga!!! Sem mu ga dala ze predvcerajsnim zvecer, pa se vedno nic! Pa je dobil celo 2 zlicki.

Vceraj je mali misek prvic videl, da njegove nogice ropotajo, user posted image user posted image user posted image  ce jih premikas ... ima namrec copatke z ropotuljico.
Pa prvic je tlesknil z jezikom, user posted image user posted image user posted image  ampak na zalost ga nisem slisala jaz user posted image user posted image user posted image , ampak tasca - sem ravno noter skocila nekej iskat.

Stolcek za hranjenje ... no, pa ga imamo ... sva ga sla kar vceraj takoj kupit (iskat sva ga sla sicer midva, kupil ga je pa "stric" Matevz - prijatelj ... res hvala) ... sva pa kupila Peg Peregotovega, ampak Dondolina, ki ima nek dodatek za novorojencka (ceprav za cisto malega otrocka se ni) in ki sam poje in ziba ... za nekaj casa bo se to zibanje (do 10 kg), pa se na naslednjega otrocka bo. Je pa stolcek super, pa se Gal z nama sedi pri mizi ... res je fino.

Obiski ... moram priznati, da me najbolj nekako motijo obiski z malimi otroci. Na zalost. Rok si ne bi umivali, potem bi iz tal pobirali svinjarijo, potem pa Galu po obrazu z istimi rokami. Starsi tudi ne recejo nic. Danes sem imela obisk in sem puncki na hitro na roke naspricala alkohol, da si je roke vsaj razkuzila. Saj je zelela biti prijazna, ampak otrockom vse glih ne pase ... mu je dudico vlekla najprej ven, potem pa noter tlacila, potem mu je najprej lepo pela pesmico, potem pa je mamica rekla, da lahko malo bolj naglas, ker otrocek tako potihem res ne slisi in se je zacela dret ... sem samo cakala kaj bo ... pa sem 5x rekla, da se je bo ustrasil, pa ne ona ne mamica nic ... no, potem pa vik in krik ... na sreco ni bilo hujsega. Potem bi splezala na vozicek. Ko je bil Gal se cisto majhen je prisla druga prijateljica s puncko in ta s cevlji na kavc (hodit po kavcu!!!) mama nic ... sem mogla jaz rect da se tega pac ne sme!!! Da ne govorim kaj je (kljub mojemu opozarjanju) pocela psom, kljub temu, da ga imajo tudi sami ... na sreco so moji psi res zelo zelo potrpezljivi. Otroci so ocitno vedno manj olikani. Upam, da najin pikec ne bo tak, drugace ne bomo hodili na obiske k malim otrockom.

Spolni odnosi ... to vedno pozabim napisat ... Ninaki .... imas se vedno tezave?? Mene se vedno noro boli ... sem bila pri G in je rekla, da je to pri skoraj polovica zenskah normalno ... s tem da pri enih traja dlje, pri drugih manj casa (lahko celo do enega leta) ... pri meni je pa sploh se to zraven, ker sem imela notranje sive in sedaj ocitno brazgotine bolijo. Tko da imava kar tezave, kar se tega tice. Pa se susa je (po porodu) spodaj in sem dobila vaginalete. Tudi to je normalno.

Kontracepcija ... jaz sem bom odlocila se za eno injekcijo, potem pa mireno ... trenutno nama financno se ne znese dat 30 jurjev za to, injekcija je pa zastonj. Sem pa takrat 2x krvavela, potem pa do pred enega tedna nic, sedaj pa spet menstra (injekcijo moram tako dobiti 16-ega) ... baje v drugo ne krvavis vec nic.

Nocno spanje ... ni vec tako, da vedno spimo celo noc ... vecino noci ze, ne pa vsako noc. Vceraj in predvcerajsnim se je zbudil za jest .. enkrat ob 3.30 (ravno ko sva se odpravljala spat), pa vceraj ob 2-eh ... danes pa ne ... je pa to verjetno zato, ker je imel samo 5 obrokov na dan (vceraj jih je imel sedem!!!), s tem da so eni obroki taki, da komaj kaj vase spravi ... ni cudno, da je lacen. Na sreco pa vedno takoj zaspi nazaj ... ze med podiranjem kupcka.
Danes zjutraj sem bila tako utrujena, da sem mu 2x dudo ponudila, ko se je zbudil, pa sem zaspala nazaj, on pa tudi ... hehe ... in sva spala skupaj do 10-ih brez vmesnega vstajanja, razen ko je jedel ob 5-ih zjutraj.

Tinkatonka in krst ... predvidevam zakaj ne morete krstiti Aneja ... poskusite v Kamniku v Tunjicah ... ta zupnik je faca (moja prijateljica se je tam porocila) in se da z njim vse zmenit, pa se lokacija je res enkratna ... sem prepricana, da se bo dalo vse zmenit ... je pa dalec, na zalost.

Plavanje z dojencki ... jaz grem sigurno ... se se nisem odlocila, ampak skoraj sigurno na DIF, ker imajo prav poseben bazen za dojencke ... v Soco ne bi sla, ker se v istem bazenu kopajo vsi, v Snovik pa tudi ne, ker je dalec in iz istega razloga kot v Soci.

Kino ... midva tudi cakava dan, da si greva Da Vincijevo sifro pogledat ... Matic je prebral ze vse 3 knjige na to temo, tako da zdej noro caka film ... samo se pa menimo s prijatelji .. sta rekla, da bi sli skupaj, tako da cakamo kdaj se bomo uskladili.

UZ kolkov .... smo bili vceraj na pregledu ... so mi potrdili, da je to NAJVECJA TRAPARIJA KAR JIH JE!!!!!!!!!! Zdej ima Gal kolke v redu ... a veste kaj mi je rekla dohtarca zraven ... da se vidi, da sem res lepo povijala na siroko in da je zdej tudi v redu. S tem, da mi je zadnjic rekla, da lahko dam kdaj kako plenicko noter, moja mi je rekla, da so kolki ze super in da ni treba nic siroko povijat ... pa tudi kapljic nisem dajala ...  v glavnem ogromna neumnost ... ne povijam pa tocno od prejsnega pregleda ... res neumnosti!!!! Ma so smotani ... malo je manjkalo, da bi ji tam povedala kako smotani so!!!

Avion ... Gal tako uziva, ce ga dvigneva in je avion ... je slabe volje in ga samo dvignes nad sebe, pa je cisto srecen ... mali veseljak. user posted image

Flaske ... mi imamo 10 aventovih pa se eno od Timmie Tippie - al kako se ze napise ... Aventove imam 4 take, da je samo pokrov brez cuclja za shranjevanje mleka v skrinji. Me pa zanima na koliko casa jih prekuhavate in ali jih samo umivate in kje shranjujete sterilizirane flaske. Jaz jih vedno steriliziram, pa se mi zdi, da ni glih take potrebe, sploh ker je noter v glavnem samo cajcek, pa se to bolj poredko.

Spanje na trebuscku ... Gal ga se ni poizkusil. Ga dam samo kravice past, drugace pa ni kaj dosti na trebuscku. Sploh si ga ne upam dat na trebuh, prav zaradi njegovega bruhanja ... mogoce, ko bo bruhanje skoraj cisto minilo.

Spet sem rabila 1 uro, da sem vse prebrala in napisala!

No, zdej grem pa ... hmm ... se ne vem kam ...

Lp, Ursa

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 15:40:39   
suky
oj
men je kr mal težko, ko vidm, da vaši sončki tko spijo...midve že dve noči nič ne spiva. Dons ponoč se je ful zbujala...spat je šla ob 21h se zbudila ob 24h s krčki za znort, spala do 3h pa ob 5h spet budnica pa ob 6h budnica...NON STOP!!!! Sploh ne vem kaj ji je, ker mleka mam ogromno, pa itak vsakokrat ko se zbudi noče jest.Včeri je jedla ob 20h pa ob 24h čisto malo pa pol šele ob 5h tko, da mesnega hranjenja sploh ni hotla ko je bla budna!!Pomagejte, jaz sem čist preč!!! Moj otroček je prava mala sovica!!

lp

_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 16:32:20   
ninaki
Helou punce,

midva sva bila prejle zunaj. Ene par kapljic je padlo, drugace pa goooosti in temni oblaki. Vceraj je bilo enako, le se pihalo je zraven, pa sva kar notri pobegnila. Tak vik in krik z neba (oblaki in veter), na koncu pa nic. Pa da ne boste mislile, da se pritozujem user posted image

Mi smo dobro. Enej je pravi veseljak. Samo smeji se user posted image Vceraj se je zacel na glas smejati, ko sem ga kao zgeckala. Drugace pa samo usta viha.

Spanje ponoci, ne glede na to kdaj se hrani, se zbudi ob 2 - to je po novem user posted image Torej eno bujenje vec, je tega ob 2 ze prespal, zdaj je pa ponovno aktiviran user posted image

Fuzbal, ne spremljam. Sem zadnjic dragega vprasala, ce ga misli spremljati, pa se mi je samo nasmejal user posted image

Sex, gre na bolje. Vcasih ni se cisto OK, vcasih je pa OK. Odvisno od polozaja.

Tinkatonka in krst, tisti zupnik v Tunjicah je res super. Sem bila tam na eni cerkveni poroki.

Da Vincijeva sifra...knjiga mi je bila fina, film pa ne tako zelo. Cisto drugace je, ko enkrat ves kaj se mora zgoditi user posted image

Kami, glej, da ne bosta prevec vadila (tarok). Jaz namrec nisem igrala ze 100 let user posted image

Zdaj cakam dragega, da pride domov. Sem ze takoooo lacna, da bi kar ene dve porciji prej pojedla user posted image

Uzivajte,

Nina


(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 16:50:06   
ninaki
Dve porciji kosila user posted image

Pa se o kopanju. Enej tudi ni nic kaj aktiven v vodi. Razen, ko ga obrnem na trebuh. Takrat se mi pa zdi, da bo kar iz banje usel user posted image

Uzivajte,

Nina


(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 20:24:21   
sazi
Najprej vprašanje: jutri je petek. Bo katera v Tivoliju ob 11ih ali ni interesa? Jaz bi verjetno lahko prišla (sicer nekaj % možnosti, da mi ne znese, ampak ne veliko). Mogoče bi prišla še moja sestra. Ursa_p, če imaš drugače željo, pa ne moreš samo zaradi avta, bi se lahko zmenili. No, če ima katera namen priti, naj napiše, bom dopoldne prečekirala sporočila, pa se potem odločim, kam jo mahneva.

Obiski z majhnimi otroci - mi imamo na obisku bolj malo otročkov. načeak se je unesle in je zdaj ful priden, ko pride, nečakinja je stara šele dober mesec, še en mali (2 leti) je pa nor na čiščenje in mi je zadnjič ves čas mizo pomival. Sem ga hotela poslati še v kopalnico, ko je bil ravno pri delu user posted image

Nocno spanje ponavadi z enim bujenjem (po novem, prej 2-3) okoli treh.

Plavanje z dojencki - zaenkrat nimam namena, bom pa videla, kakšen bo Lev jeseni in se takrat odločila.

Kino - nisva bila že celo večnost.

Flaške - tudi mi imamo Aventove (7 malih, 4 velike) in to 5 s pokrovčki za shanjevanje. Perem jih sproti (tudi cuclje) in sproti zlagam v sterilizator. Sicer vem, da ne bi bilo treba tako pogosto, ampak jih cca 1x na dan steriliziram. Flaške torej po vsaki uporabi (ker jih imam toliko), cucelje pa uporabi 2-3x preden so ponovno sterilizirani (če ne bi imela sterilizatorja, bi bilo to bolj poredko).

Spanje na trebuščku - že več kot 2 meseca vedno samo na trebuhu - podnevi in ponoči.
 
Fuzbal - me sploh ne zanima.

Zdaj pa letim študirat, saj mali že spi in je treba izkoristiti.

LP in lahko noč

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 20:57:38   
Valentina76
Dober večer!

Jošt že spi in sem malo na RR pokukala. Vreme je bilo danes kar znosno in z Joštom sva kar nekaj časa preživela zunaj.

Naš Jošt pa danes ni kakaluser posted image user posted image user posted image .... me je kar groza. Upam, da jutri bo. Do sedaj je kakal vsak dan , danes pa ništa.

Kar se tiče obiskov malih otrok... ni panike .... kolegice brzdajo svoje otroke.user posted image

Kontracepcija.....nič, delamo sestrico za Jošta in upamo da bo čimprej!user posted image

Sponi odnosi.....user posted image !


Nočno spanje.....že od začetka ob 03.00 in 07.00...sva že navajena.

Krst je pri nas že mimo in ni nama žal. Bila je skupna odločitev v katero nisva dvomila bi ali ne bi.

Plavanje s tamalim.....je še čas.

Kino ..... Da Vincijevo sva gledala.... film me ni ravno impresioniral.....ne vem, no...

UZ kolkov... se strinjam z Urso_p!

Tudi jaz sem Jošta  "peljala" na avion.....ful mu je všeč.user posted image

Flaške imam 4.... NUK-ove in cuclje iz latexa z luknjo za gosto hrana saj je luknjica za mleko trajala fuuuuuuuuuul dolgo in se je mali naveličal in ni bilo učinka.
Perem jih non stop, prekuhavam pa 1x na teden... včasih še to pozabim(grda mamiuser posted image ). Sterilizatorja nimamo!

Spanje na trebuščku... Jošt ne ve kaj je to... še ne!

Sedaj grem pa malo likat.

Nočko!

Tina


(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 21:24:17   
sarazan
Sazi!
Jaz bi prišla v Tivoli, če bo lepo vreme (po napovedi naj bi bilo). Lahko te zjutraj pokličem, da se za fiksno zmeniva.

Voziček ... mi smo danes zmontirali športni sedež na Quinny Speedija. Sara je tako uživala na sprehodu, ker je vsa drevesa nemoteno videla user posted image , potem pa zaspala k angelček. Malo so ji pasovi še na ohlapno, ampak je itak pet točkovni pas in ne more zlezti ven. Pa še oblečem jo malo več, ko imamo take poletne temperature user posted image .

Kino ... midva sva šla tudi že gledat Da Vincijevo šifro. Me film ni ravno impresioniral, čeprav te zgodba drži v napetosti do konca. Knjige nisem brala, je pa verjetno boljša od filma, kot vedno.

Fuzbal ... ne spremljamo in nas sploh ne zanima.

Trebušček ... naša punca še ni spala na trebuščku user posted image . Sploh ne vem, če bi hotela, še nisem niti poskusila jo dati na trebuh, razen ko "pase kravice". Takrat ima pa toliko dela z igračkami, ki jih počasi že grabi k sebi, da ji na kraj pameti ne pade, da bi glavo dala dol in zaspala user posted image .

Sex ... brez pripomb user posted image . Me je pa malo strah, da bi zanosila, ker nimam pametne kontracepcije.... Vseeno bi pa bili veseli novega user posted image , če se že zgodi.

Flaške ... Imam 3, pa še to je ena od črpalke. Tudi sterilizator imam. Uporabim jih samo, če pustim Saro dalj časa v varstvu in bi bila kakšna lakota.
Za pijačo pa Saro že navajam na magični lonček, čeprav noče prav dosti piti (voda, čaj).

Avion ... user posted image  to je pomoje všeč vsem user posted image . Tudi naša se reži k nora, ko dvignjena v zraku "leti".

Likanje ... Valentina76, jaz sem tudi danes zlikala 4 žehte. Vsakič mislim na Tinkotonko, ki tako uživa v tem opravilu, da bi se me kaj prijelo, pa ni še nič user posted image .

_____________________________

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 21:39:29   
taja27
krst naša Ava je bila krščena (slikice še vedno nisem uspela naložit, ko jih bom vam javim) ker jemljeva z možem to kot tradicijo. kar se tiče samega krsta, cerkve, župnika in verovanja v boga pa mislim takole: kakor komu paše;
tisti, ki veruje v boga, naj veruje
tisti, ki zaupa cerkvi in župniku, naj jim zaupa in naj hodi k maši (če mu paše)
tisti, ki jemlje vse kot tradicijo, naj nadaljuje tradicijo (če mu paše)
tisti, ki mu je vse to ''mim'', naj mu bo ''mim''

Tinkatonka ja pri Pavletu v Tunjicah se bosta zagotovo zmenila!! Res je zakon!!

stolček za hranjenje vidim, da ga večina že uporablja. Ava ga je dobila za krst od tet, pa ga še nismo sprobali. bom kar zdajle poslala Sandija, naj ga razmontira. imamo pa Pegperego PrimaPapa Diner (roza seveda)!!

spanje na trebuščku Ava nikoli ne spi na trebuščku. na trebuščku je samo ko pase ovčke, na začetku je navdušena, ko pa se utrudi, tudi navdušenje mine.

obiski malih otrok tudi mi smo imeli kar precej obiskov z malimi otroci. je pa vse odvisno od staršev. če je starš kulturen ne bo nikoli dovolil stvari, kot jih je napisala urša_p (hoja po kavču v čevljih). na žalost dosti staršev povsem pozabi, da ima otroka, ko pride na obisk. imam pa problem, ker mi je včasih nerodno reči otroku ''to pa ne smeš'', kar seveda ni prav. sem pa ponavadi jezna na starše in ne otroka. takšne otroke potem premamim s kakšno čokolado ali igračo, da jim preusmerim zanimanje. me pa takšni obiski popolnoma izčrpajo.

nočno spanje Ava ponavadi zaspi okoli 22 ure, se zbudi okoli 4 ure za hranjenje in potem spi do 7ali 8, včasih potegne do 9. včasih prespi hranjenje ob 4 uri in se zbudi šele ob 7 in takrat sem res zadovoljna. no danes mi je zaspala ob 19 in še vedno spi. me prav zanima kakšna bo današnja noč?!

kile sem čist nesrečna, pojedla bi pa vse kar mi pride pod roke. groza res. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Valentina76)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 22:07:24   
BaGSi
Tivoli - mogoče pa še jaz pridem jutri...

Spanje na trebuščku - naša tako spi čez dan in včasih jutranjo rundo, da spi dalj časa. Bor je pa tako spal že od drugega meseca, ker so ga močno dajali krčki in se drugače sploh ni hotel umiriti.

Flaške - mi imamo samo dve: eno Nukovo in eno Aventovo, pa noče pit iz nobene: tako da vso tekočino dobi z dojenjem, ostalo pa po žlički.

Gosta hrana - joj kako naša uživa...

Fuzbal - me ne zanima...

Kino - na žalost nimamo varstva za naša sončka.

Likanje - joj kakšni kupi so pri nas...

Sex - človek bi rekel " malo ali sladko". Sicer pa tudi jaz nimam pametne kontracepcije, M še nisem dobila, bom pa verjetno čez čas vzela Mireno.

UZ kolkov - pri nas je bilo pri Boru enaka zgodba kot pri ursi-p; prav neverjetno, kako so ponosni, da je široko povijanje koristilo. Zato pa smo pri Anji nehali široko povijat pri šestih tednih.

Obiski majhnih otrok - moje mnenje je, da ne smemo preveč komplicirat. Po moje si pri drugem otroku veliko bolj toleranten. Bor dela včasih tako z Anjo, da bi se vas večina kar zgrozila; ona pa niti ne trzne z očesom, samo zaljubljeno ga gleda. Pa rok si tudi ne umiva nonstop. Saj nimamo več novorojenčkov in ne rabijo živet poviti v vato. Po moje je pomembno samo to, da otroci, ki pridejo na obisk ne šmrkajo in kihajo v otroka; vse ostalo pa je relativno in me nič ne moti, dokler je ne praskajo ali ščipajo ali pa dokler njej ne paše več. Če pa prestopijo te meje, pa jim seveda jaz to tudi povem (če jim starši ne).
Je pa res, da kadar gremo mi kam na obisk, si mora Bor umit roke in se lepooo obnašat, ker je drugače mami huda. In moram se pohvalit, da je zelo priden.
Malo sem zmedeno napisala, ampak iz vsega tega sledi moj zaključek: do mojih otrok sem stroga, do drugih pa tolerantna (in si samo mislim svoje).

LP vsem!

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 22:16:00   
ninaki
Hej punce,

mene jutri zal ne bo. Lepo se imejte in se vidimo naslednjic. Cim manj zbujanja vam zelim.

Nina


(odgovor članu BaGSi)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
8.6.2006 23:36:44   
ursa_p
Cer!

Pri meni ze vsi spijo ... samo se jaz rogovilim okoli in pospravljam ... pa flaske prekuhavam ... no, pa na RR pisem.

Mene jutri na zalost ne bo ... naju je popoldne klical prijatelj, ce bi jutri lahko pazila na njegovega kuza ... tako da imam jutri doma 5 psov ... noro, ampak je priden, tako da ne bo problema (je pa tudi nemska doga). No, bomo ze. PS: Eni si verjetno mislite, da sem nora. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sazi ... hvala za mikavno ponudbo ... se pa priporocam za drugic!!! user posted image

Obiski in otroci ... mogoce se me je narobe razumelo ... na same otroke nisem jezna, ker niso sami krivi, da so taki ... moti me bolj to, da starsi pustijo vse mogoce. Kar se pa tice umivanja rok je pa tako ... mislim, da si mora otrok, ko pride na obisk (pa tudi ko pride domov) umiti roke ... kaj pa jaz vem kaj je prej pocel in ce si je ravno prej brskal po nosu. Pa se to ... skupaj smo sli na sprehod, kjer se je puncka s psi veselo valjala po tleh (travi) ... ko smo prisli nazaj je pa s temi rokami sla direkt do Gala ... vse v mejah normale ... pa s temi rokami je tudi jedla. No, ja ... sicer pa nisem taka, da bi Gala zavijala v vato, kar je pri 4-ih psih res nemogoce, razen ce bi bili zunaj v pesjaku in za Gala sploh vedeli ne bi. Moti me predvsem to, da je s strani starsev dovoljeno vse ... je pa tako kot pri Taji27 ... tudi jaz tezko recem otroku to pa ne smes ... samo povem, da to pa ravno ni dobro ali pa kaj takega in upam, da bojo starsi mogoce otroku bolj nazorno povedali kaj zelim (ponavadi so to le sanje).
Sicer je pa tako ... Gal ne mara, da ljudje ki jih sploh ne pozna silijo vanj ... vedno veckrat zacne jokat, ce ga kdo gleda cisto od blizu in se z njim pogovarja. Je pa res, da so osebe, ki to lahko pocnejo, ampak jih je malo (ne vem kako jih izbira). Kako naj povem otroku, da to mojemu otroku ni vsec??? Povem starsu, ta pa nic.
No, ja ... sej pravim, da otroci niso nic krivi.

Kile ... sem se eno pridobila od zadnjega hujsanja. Meni grejo po glavi same sladkarije ... sicer pa je recept Sarezan zelo podoben pohorski omleti, ki se jo naredi se lazje ... in je res odlicna. Joj, se mi kar sline cedijo ... se jo ze nekaj casa spravljam naredit.

Tatarski biftek ... ali katera ve ce ga lahko jem??? Si ga po enem letu ze res noooooooooro zelim.

Fuzbal ... ce bi igrala Slovenija, bi gledala vse tekme v kateri bi igrali nasi ... drugace pa mi je Matic ze povedal, da si bo sigurno nekaj (ta nekaj je vprasljiv) casa vzel za ogled tekem ... tako da se mu bom sigurno kdaj pridruzila. Navijam pa samo za nase ... hehe ... tko da drugic.

Sem pa danes nesla nazaj Giordanijevo zabico, ker nam ni delala ... pa tako mi je bila vsec ... za zamenjat je na zalost niso imeli in je nimajo cisto nikjer v Sloveniji ... ovcka mi pa tudi ni bila vsec. No, tako da sem vzela potem igralno podlogo od Bebe jou ... imava veliko stvari od te firme ... sicer vse v zeleni barvi, igralno podlogo sva vzela pa kar modro, ker je bila v akciji ... pa se eno zogico na katerih je 6 crk in je bila Galu zelo vsec ... ze na poti domov jo je ves cas gledal in se ji smejal.

Tinkatonka ... meni je bila tista Anejeva igracka tako vsec, da smo jo danes kupili tudi mi (smo jo nasli samo v Leclercu) ... no, jaz je nisem hotela, ker sva ta mesec malo bolj brez denarja, pa sem Matica poslala jo samo pogledat ... no, pa jo je ze prinesel ... kako tezko je nekaj nekupiti otroku ... kaj sele bo ... sva ze rekla, da Gal ne bo hodil z nama v BC, pa tudi mimo igrac bomo sli zelo na hitro ... hehe.
Drugace pa sem danes v BC videla Giordanijevo igracko, ki ima veliiiiko ogledalo ... zadnjic si rekla, da isces kako tako, ker se Anej tako rad gleda v ogledalo.

Sva pa prej prinesla domov se baterije za nas novi stolcek in sva sprobala kako Dondolino ziblje Gala ... je prav fino ... tako pocasi ga ziba, pa se pesmico sva mu prizgala ... je nekaj casa uzival, potem je bil pa ze tako zaspan, da sem ga mogla na hitro skopat, podojit in dat spat. Ko je zaspan je v narocju tako siten, da je groza ... in ga sedaj samo neseva v posteljo, pa je prec bolje. Se mi zdi, da mu je v narocju tudi prevec vroce, pa je tudi zato siten.

Kakali se vedno nismo. Ocitno bomo spet pocakali soboto. user posted image

Zdej moram it pa do konca kuhno pospravit, pa pse ven peljat, pa dragega nest v posteljo user posted image user posted image user posted image user posted image , potem pa spat!

Lahko noc vsem.

Ursa

< Sporočilo je popravil ursa_p -- 8.6.2006 23:37:40 >

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
9.6.2006 8:01:59   
Eviii
jutro user posted image .
da hitro napišem, preden bo alarm za joško user posted image .
kot vidim, ste res pridne in fajn klepetate user posted image user posted image user posted image . jst upam, da bomo danes končno plačali še zadnji obrok stanovanja. v pondeljek smo zmenjeni za predajo ključev (ki jih bom 5 sekund za tem takoj zamenjala z novimi, celo ključavnico prouzaprou). pol bom imela pa še kr za noret po uradih, da bom zrihtala še uradni prepis stanovanja in elektrike in vode in podobno. v glavnem, pondeljek bo kr pestro.
kar se kil tiče. moj možek in moja sestra postaneta ponavadi zvičir kr lačna. in pol v to lakoto še mene not potegneta. tko da sm zadnje cajte dobila gor 1,5 kg in sm popolnoma nesrečna user posted image . zdej sm na -1,5, pa sm bla že na -3...
hm, meni dajo te vaše debate o m in kontracepciji kr mislit... kira bo prva ponovno noseča user posted image ? hm, ne bi šla stavit tle (pa kr bom na valentino). mene lahko tle odpišete še za neki cajta, ker mi dohtrji še ne dovolijo user posted image . morem najprej prebolet moj cr, pa zrihtat ledvice in žolč in pol se bomo lahko komi kej pogovarjali o kakih bratcih in sestricah za dejana...
stolček za hranjenje. mi ga imamo še kr v garaži. čakamo na selitev. drugače pa damo dejana kr v avtosedež, ko gremo k mizi. in to že kr neki cajta. in on nas veselo opazuje in se pogovarja z nami. vsake tolko mu tudi kak košček hrane mimogrede v ustka prileti, da malo poskusi z nami. ampak res samo pikica. mi je pediatrinja rekla, nej ga poleti kr lepo samo dojim, ker je tako najboljše za njega. tko da bom do septembra samo dojila, pol pa počasi začela uvajat gosto hrano.
jst sm mela včiri en grozen naval mleka. bogi dejan user posted image . bi ga mogle videt zvičir okoli sedmih... je bil full grozno lačen. in je hotu jest. pa mu je tko teklo iz joške, da se je mogu vsake tolko ustavit. in je spustu joško. takrat pa je začelo kr iz dveh curkov okoli lit. je bil čisto moker po faci, pa divan je bil tudi za popucat pol user posted image . in to se nama je zgodilo kr nekikrat. pol pa nej mi rečejo, da nimam mleka in da se dejan ne redi dovolj user posted image . bomo vidli 22., ko imamo spet kontrolo in cepljenje.
kar se igrač tiče, bi tudi jst vse kupovala. pa imam prepovedano nakupovanje s strani vseh okoli sebe. moj možek mi ne dovoli, dokler se ne preselimo in vidimo situacije s kešom. moji doma mi pravijo, nej se najprej preselimo, ker je tudi garaža že postala premajhna za vse naše stvari. tast in tašča sta nama prepovedala, ker nas hočejo na švedskem zasut z darili... jst pa stalno skačem po trgovinah in bi kr vse igračke kupla...
ursa, če dojiš, ti tatarskega ne priporočam. lahko dobiš salmonelo in pol bo user posted image . jst sm sicer zadnič jedla biftek na lavi. njam!!! moja najljubša jed. dobiš surov biftek in si ga sam popečeš na lavini plošči. in zraven dobiš razne omakce. joj, kako je to dobro! seveda sm si ga kr pošteno zapekla, da ne bi kej staknla in prenesla na dejana. meni so sicer prepovedali meso, ker mi dela kamne, samo po končanem dojenju. sicer nism navdušena mesojedka, ampak včasih pa tudi zapaše kaka mesna specialiteta. pol sm pa vprašala, če lahko pršut štejem med zelenjavo user posted image  in so me malo čudno pogledali user posted image .
no, zdej pa grem, ker bo dejan kmalu rabu joško. lep dan. zgleda, da bomo imeli sonce danes. pa zabavajte se na sprehodu, ljubljančanke user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
9.6.2006 9:31:17   
tinkatonka
Mene tudi danes ne bo v Tivoli. Danes nam pridejo uliti tlake v naše stanovanje user posted image user posted image user posted image user posted image , končno smo čakali na njih že 3 tedne. Pa bo treba kako malco pripravit, pa še prijatelj pride na obisk, mi razložit teorijo da če imaš otroka, ti je taka davčna olajšacva, da v bistvu otrok ni strošek ampak na njem celo še zaslužiš. user posted image user posted image   Ja itak...Ampak me prov zanima, s kakšnimi argumenti bo podpiral to teorijo.

Lp Tina

_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
9.6.2006 10:17:52   
štručka
Jest bi se tud kdaj dobila z vami v Tivoliju...user posted image user posted image   V tem koncu mi bežijo kolegice, ali v službo, ali na morje, jest se pa sprehajam sama...



UZ kolkov....po 14 dneh sem nehala široko povijat, ko sem ugotovila, da je mali v plenici krčast, brez plenice pa nikoli in potem, ko sem ugotovila, da praktično cela Evropa NE povija široko....v glavnem moje sicer laično mnenje je, da ko so kolki zreli, se postavijo tja, kjer jim je mesto...in tako je tudi pokazal UZ pred tednom, da naši kolki dobijo oceno 1a...seveda smo bili pohvaljeni za pridno široko povijanje...user posted image
Spanje...še vendo se mi zbuja 2-3x na noč....kako bo spal, bo pokazal čas, in s tem sem se sprijaznila...
Dojenje....pediatrinja mi je svetovala, naj ga do šestega meseca izključno dojim, ker imam očitno dovolj mleka in s tem lahko preprečim alergije...baje je noro veliko otrok alergičnih in zato svetuje, da se mame pravi hrani do 6.meseca izogobajo....itak mi je bolj praktično dojit in tako bo še dva meseca...Pri štirih mesecih smo presegli 9kg, tako, da je očitno mouje mleko več kot dovoljuser posted image
Prevračanje...malo je še len, a se usbe prevrnit iz hrbta na bok....iz trebuha na bok gre pa bolj po nesreči...
Obiski...jaz sem naše zeeelo omejila....bolj zaradi tega, ker bi vsi vlačili otroka po rokah, meni pa to ni všeč....je popolnoma zadovoljen v pojstelji ali v vozičku in ne vem, zakaj bi ga navajala na vlačenje po rokah, če je čisto srečen če se pogovarjava in igrava "iz oči v oči". Pa tudi pretežek je, da bi bilo praktično ga navadit tega, da je luštno le v naročju...
Voziček...mi imamo Jane matrix in je že dva meseca v uporabi športni del, ker se popolnoma vleže...in naklona nima po stopnjah, temveč se ga poljubno "zategne". Je pa najbolj srečen, če je v bolj sedečem položaju...je ugotovil, da lahko sedi in non-stop rine v sedeči položaj...
Cepljenja....16.imamo drugo cepljenje...po prvem ni bilo drugih reakcij kot ta, da je nekaj dni čez dan dlje in bolj trdno spal. Upam, da bo tudi v drugo podobno.
Dopust in morje...kdaj greste punce na dopuste? Mi bomo čez 11 dni že uživali morski zrak...me je pa malo strah, kako bom nemirna pred odhodom, saj nisem vajena "pakirat za druge", sploh pa še ne za otroka....bo pestra izkušnja se mi zdi....kaj boste ve vzele s seboj...vse?

Se še pišemo, ...letim, ker se je mišek zbudil iz dopoldanskega dremeža :)





(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
9.6.2006 10:47:33   
Eviii
samo na hitro spet jst. mi je pisala tinkatonka, da se ji je ob desetih sesul disk in da nas za nedoločen čas zapušča. sicer upa, da bo čimprej popravljeno, ampak nam ne bo mogla neki cajta sledit... in seveda nas vse lepo pozdravljata z anejem.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
9.6.2006 11:15:53   
ursa_p
Jutro!

Hehe .. vidim, da sta dva miska tule ... moj in od strucke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ze varuska ... pa so vsi pridni ...  user posted image

Dopust ... bi sli na kake robinzonske pocitnice v septembru, ampak ne najdemo nikjer kaj pametnega (beri lokacijo s secno!!!), tako da se ne vemo ... drugace pa nam eni ponujajo poceni prikolico blizu Crikvenice ... seveda gremo na dopust v kompletu (se pravi vseh sedem)!!!
Kaj bom pa vzela s sabo pa se ne razmisljam.

Nogomet ... sem ugotovila, da sem vceraj kupila WC papir z nogometnim motivom. Cista norija ... se Milko imajo novo prav zaradi nogometa.

Mi imamo 20-ega pregled v razvojni, na isti dan smo imeli tudi cepljenje, pa sem ga prestavila na 22-ega.

Obracanje ... Gal se tudi ze obrne iz hrbta na bok ... na trebuh pa se ne ... mu morava kar lepo pomagat. Iz trebuha na hrbet pa tudi ne, ker mu roke kar narazen potegne, tako da ga moram jaz za rokice drzat, da jih ima lepo skupaj. Bom danes dodala naslednji komplet slik ... jih imam ze 75 na internetu, na RR-jev album jih moram dat pa manj, pa jih nikakor ne morem izbrat.

Fotografije ... danes dobim 300 fotk, ki sva jih dala razvit od zadnjih 2-eh mesecev .. pa vceraj sva kupila album v Leclercu. Sicer nima crnih listov, ampak se mi zdi, da ne sme bit prevec resen album za malega dojencka. user posted image

Evii ... hvala za mnenje o tatarcu ... sicer pa si ga lahko specem, ne? Sej bo isto dober (pomoje) ... ali pa mi bo Matic naredil piscancjega.

Eviii ... se eno vprasanje ... a Dejan ze kaka? A si mu dala jabolcni sok? Je kej pomagalo?
Mi se nismo kakali. user posted image user posted image user posted image

Strucka ... iz katerega konca LJ pa si?

PS: Spet nama je Matic vozicek odpeljal ... on ne vid, da ga ima zadaj ... groza, tako da ne gremo nic ven ... no, sej trenutno tko ni soncka.

Lp, Ursa

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
9.6.2006 11:36:39   
štručka
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p

Jutro!

Hehe .. vidim, da sta dva miska tule ... moj in od strucke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Strucka ... iz katerega konca LJ pa si?

Lp, Ursa


Ja, naš je tudi mišek...pravzaprav je celi MIŠ....
Iz katerega konca sem, sem ti pa poslala na ZSuser posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
9.6.2006 12:40:36   
Eviii
joj, štručka, ti ne zavidam, da ima tvoj benjamin že 9 kil. dejan jih ima 6 in se mi zdi, da je že kr pretežek zame...
kar se tiče kakanja. ursa, mi smo že včiri kakali ko veliki. danes je pa takoj zjutri naredu svojo potičko. sm ga previla. na previjalni se je spet začel napenjat in se mi je kr na previjalni pokakal (je imel pod rito eno papirnato brisačko in sm komi ulovila drekec. ga previjem in spet začujem ropotanje. in sm ga mogla odvit in še enkrat previt user posted image . mislim, da jabolčnik ni pomagal, je pa moja zelenjavna mineštrca od včiri user posted image .

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ustvarite si velikonočno čarobnost kar doma
Pripravili smo nekaj idej, ki bodo zagotovo prinesle veliko veselja in čarobnosti v vaš praznični dom. Skupaj bomo spekl...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?