|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 10:22:21   
ninaki
Marty5, v soboto bo pa super, bos videla!!!! 

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 11:22:34   
sarazan
Marty5 ... brez strahu, vse bo super in doživela boš nekaj res lepega. Se pa strinjam, da mora kakšna kapljica pasti z neba. Pri nama je bilo tako, na Mauriciusu in v Ljubljani par kapljic za srečo.
Mi bomo pa v soboto na enem pikniku v Mariboru - tam, na smučarkem placu user posted image . Pripravljenih bo veliko adrenalinskih užitkov, časti pa moževa firma user posted image . Torej, vreme bo!

Ograjica ... hvala za nasvete, ampak mi imamo res veliko "luknjo" pri stopnišču - 175 cm in tako dolge ograje ne prodajajo, niti tiste, ki se kot rolo potegne ven. Sistemi za zapiranje se pa ne dajo kupiti posebej, zato bo treba nekaj improvizirat. Bo že, to je naloga za moža, naj tuhta user posted image .

Plenice ... jaz počasi iz Fixies prehajam na Pampers. Za kilažo 4-9kg jih je več vrst in sem čist zmedena. Zdaj imam doma Baby-Dry in Active Baby in so mi oboje ok. Sem bila pa nezadovoljna z DM-ovimi in Lumpijevimi. Nam je vse spuščal.

Barva oči ... Pri nas smo vsi rjavooki, razen oba Sarina dedka, ki imata modre oči. Sara je iz temno modrih zaenkrat na sivo modrih. Je pa še prezgodaj, da bi rekla, da ne bo rjavooka.

Pleša ... Sara se je rodila s ful gostimi dolgimi lasmi. Zdaj jih je vsaj pol izgubila. Prav tekmujeva, katera jih bo imela konec dneva manj user posted image . Zadaj ima en krogec precej razredčen, ni pa čisto brez las. Pa še v isti ravnini do ušes je bolj razdredčeno lasišče (med spanjem veliko vrti glavo desno in levo). Včasih se pohecam, da je videti kot krof user posted image  user posted image  user posted image .

Zobki ... pri nas se tudi slinimo in vse tiščimo v usta. Pikic na dlesni pa še nisem opazila. Od kolegice sinko je imel enako zgodbo, pa je zobke dobil šele pri 8. mesecih!!!

V petek se torej dobimo v Tivoliju. Jaz bom tam, če ne bo dežja.

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 12:19:51   
tinkatonka
Hoj!

marty5....kar pogumno v soboto. Boš videla. Meni je bil moj poročni dan eden najlepših dni v mojem življenju. Tudi tebi bo tvoj. Bomo držali pesti da bo lepo vreme. Ob kateri uri se pa poročiŠ? Aja..pa upamo na kake fotke tega vajinega praznika. user posted image

Tivoli...ja v petek pa tudi jaz najbrž pridem.

laski...Anej zadaj nima nobene pleše, je pa na začetku izgubil lase po vrhu glave, potem pa še ob straneh in je bil prav hecen. Zdaj so pa spet nazaj zrasli.

barva oči...smo plavooki, po mamiciuser posted image

dopust...bolj malo na morju, ker gre vsak tolar v gradnjo hiške, da bomo čimprej na svojem. Si bomo pa septembra privoščili par dni apartmaja, po vsej verjetnosti tam blizu Crikvenice na Hrvaškem. Drugače pa bomo večino časa na kakšnih izletih bo bližnji in daljni okolici, gozdu,....

spanje...oh ja to spanjeuser posted image . Danes smo spal 8 ur v kosu in sicer od 20:30 do 4:30, potem pa hop v akcijo, se smejat, igratuser posted image ,.....Ga niakor nisem mogla uspavat, lump mali. Sme bila crknjena kot konj.

igrače...punce, danes sem bila v Mullerju in Sparu in sem primerjala malo cene igrač. Za eno igračo so se cene razlikovale tudi do 500 SIt, seveda je ceneje v Mullerju.

No toliko za zdaj...Anej spančka, jaz grem pa hitro prek spleta naročit še hrano za njega.

Lp Tina



_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 19:46:00   
taja27
se javljam samo na hitro

midve z Avo sva danes zelo uspešno prestale potepanje po Ljubljani. Sandi je v Berlinu (danes moram obvezno gledat tekmo Hrvaška:Brazilija) midve sva se pa prvič kr same odpravle od doma, malo dlje kot so Brežice in Krško. ni blo nobene panike, edini problem je bil, ko je mene tiščalo lulat. v Emporiumu pa so full mali WCji. pa sem kr eno gospo prosila, če mi jo malo počuva, dokler ne pridem iz WC. pa da ne boste mislile, da sem zaprla vrata user posted image .
Ava je čist novadušena nad previjalnico v Emporiumu, je skoz med hranjenjem gledala okoli in imela tolko za povedat.

ko sva prišle domov, se je pa tako posračkala, da sem spet menjala vse kar je bilo na njej. zdaj pa spi. zgleda, da jo je šoping zmatral.

marty5  naj vama bo sobota najlepši dan s soncem obsijan. čeprav pravijo, da dež prinese denarce. najin poročni dan je bil sončen z eno hudo nevihto, ki je trajala pol ure. pa Jerneju želim, da bi se dobro 'štekal' z varuško.

vas pridem še pogledat pred spanjem, zdaj grem pa obesit perilo in likat Avine oblekice - dokler se ne zbudi.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 20:02:13   
karin412
Pri nas že spimo! Upam, da bo spala kot včeraj, ko je spala 7 ur v kosu - do 2.30.

Imam problem - Ajla skoraj vedno se joče, ko jo damo v avtosedež, da bi se kam peljali. Prav strah me je sploh kam iti. Kaj naj naredim? (pogosto se moramo zato ustaviti, da jo pomirim, pomaga dojenje, če jo zamotim z igračko, je le kratkotrajno).

Marty uživaj na poroki, jaz bi se tudi poročila. Upam, da kdaj zbereva voljo in nekaj denarja za to. Pa kraj poroke.

Barva oči-se mi zdi, da prehaja v rjavo.

Kaj boste kupovale stolček Trip trap?

(odgovor članu taja27)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 23:30:03   
sazi
Ne vem, o kakšnem zatišju govorite. Me ni 24 ur na internet, pa moram skoraj vzeti dopust, da vse preberem - pridne.
Marty5 - želim ti vse naj-naj v soboto - če si želiš sonce, naj bo to sonce. Srečo, vesleje in vse ostalo si tako prinašate sami.
današnji izpit je za mano in zdaj so bom privoščila 3 tedne "brezdelja", potem pa navali na nove seminarske in izpite
Ursa_p : no, pa imata Gal in Lev še eno podobnost - tudi Lev je namreč tako občutljiv, da ga kar v zrak vrže najmanjši šum, on pa v jok - se ga skoraj ne da potolažit, pa če je to samo plastični krogec od dude, ki se dodatkne omare, potem ko dudo neslišno odližim na omaro - res občutljivko
barva oči : še kar temno modra. Mož ima modre, mogoče take ostanejo.
trip-trap - ga že imamo, ampak je v škatli
pleša - je nima, saj spi na trebuhu in si ne guli lasišča, saj takoj začne past kravice
dopust: Izola enkrat po naslednjem vikendu za cca 10 dni
plenice - zelo zadovoljna z Beauty baby
letim spat - sem po neprestani časovni stiski zaradi študija čisto uničena. Danes pa sem si za relaksacijo končno privoščila enega Bandidosa - mi gre tako hitro v glavo, da prej ni bilo za probatuser posted image

Aja, še to. Novolac NF - kaj pa vem, če res deluje. Tudi jaz sem ga šla kupit, ko se je Lev pri malo manj kot 4 mesecih začel spet zbujat in jest 3x na noč. Po Novolacu NF ni bilo nič drugače (no, mogoče je potegnil za pol ure ali uro, ni pa bilo bistvene spremembe). Zdaj zvečer dobi rižolino, 1x ponoči pa Novolac NF - tako se zbujamo 1x na noč in zaenkrat sem vesela, da je tako, ker mi je še predobro jasno, kako zgleda, če se zbudi 3x. Upam, pa, da se ne bo zbujal v nedogled in da v nekem doglednem času uspe prespati noč - ampak kot pravim, zaenkrat je tudi tako dobro.



< Sporočilo je popravil sazi -- 13.6.2006 23:33:24 >

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
13.6.2006 23:47:07   
ursa_p
Cer!

Da najprej povem nekaj novick.
Danes je bil Gal prvic v kratkih rokavih in kratkih hlackah ... je bilo tako vroce, da mu je bilo se v tem prevroce.
Pa prvic je bil v svojem sportnem delu vozicka. Je pa malo ozji in je meni kosara vseeno bolj vsec ... mu je se vedno prav in mu bo se nekaj casa, tako da jo bom verjetno se vedno uporabljala. Sploh ce bo pihal veter, bo kosara obvezna.

Sportni vozicki ... a jih vi ze pripenjate? Jaz Gala danes nisem, ker mi ta 5 tockovni varnostni pas ni nic kaj prevec vsec ...  zdej, ko je se mali, mislim.

Sazi ... sta si pa res podobna. user posted image

Trip-trap ... ga verjetno ne bomo imeli, ker smo ze kupili Peg peregotov stolcek za hranjenje in je baje za zelo dolgo casa.

Je pa danes Matic Galu bral pravljice (ne prvic) ... sta med polcasom nogometne tekme brala, pa je bila Maticu knjigica Gal v galeriji tako vsec, da jo je moral prebrati do konca in to celo med tekmo user posted image user posted image user posted image  ... misek je pa ob gledanju knjigice zaspal ... sem ga samo se odnesla v posteljo in spi.

Sem pa danes ful besna na Matica ... sej ni vazno zakaj, ampak grem kar spat ... user posted image

Lahko noc, Ursa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
14.6.2006 12:06:12   
ursa_p
Februarcice ... s se spite? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lp, Ursa

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
14.6.2006 15:39:54   
štručka
Se prav pozna, da je lepo vreme in nobena ne visi za računalnikom...no, moj mišek se je ravno zazibal v popoldanski spanec, južina se kuha, tako, da imam nekaj časa za par besed;
pleničke iz DM-ovih navadnih smo pristali na DM-ovih ekoloških ALANA in smo zelo zadovoljni...za isto ceno, podobna kvaliteta, le da so te malo lažje prebavljive za okolje user posted image
barva oči...še vedno so modre, a se mi zdi, da počasi dobivajo rjavkaste odtenke...vsaj okrog zenice...
dopust...haha, še 9dni in pičimouser posted image user posted image
laski...stari laski so dolgi 7-8cm in mu vztrajno padajo stran (kot meni). Na zadnji strani ima plešico, kjer je popolnoma brez las, ob straneh ima nove, dolge kake 2cm, nad čelom ima pas kratkih, ki jih daljše prekrivajo, po vrhu pa ima še veliko starih dolgih, pravtako nad vratom...je prav smešen...
stolček za sedenje..še nimamo.. sem si pa že ogledala nekaj stolov in ugotovila, da tisto kar mi je všeč je tudi precej drago...bomo videli, koliko $$$ bo ostalo po dopustu itak bo mali najbrž z vsakim zadovoljen. Tudi s kakšnim cenejšimuser posted image
2.cepljenje in pregled..smo imeli včeraj. Velik 72, težak malo manj kot 9. Cepila ga je pa tako lepo, da ne le da ni niti trznil, celo lepo se ji je zasmejal...neverjeten je....posledici cepljenja pa so malo povišana temperatura in daljši spančki.
športni voz in privezovanje...tudi jaz ga zaenkrat ne privezujem, ker še ni tako korajžen da bi ven skočil....je pa res, da sem razmišljala, da bi ga bilo že sedaj dobro navadit na pas, saj bo kaj hitro sposoben na glavo skočit iz voza.
Tivoli...morda se vam končno pridružim....bom videla, kako bom s časom. Vsekakor javim!
Spanje čez dan...ob 9h se zbudi. se poigrava, pojeva in umijeva, nato ob 11h ali 12h zaspi.Kako dolgo spi je odvisno...včasih 20min, včasih uro.Popoldan mi zaspi okrog 15h ali 16h...ponavadi za pol ure....Spat ga dam, ko vidim, da je zaspan in ne čakam, da se začne jokat.V  vozičku zaspi ko mu paše in če nisva zunaj, ga brez  uspavanja položim v pojsteljo na bok in ga zmanjka... Ponoči se mi še vedno zbuja najmanj dvakrat....ko bo čas, bo prespal noč....
Ursa_p...katerega Peg perega ste kupili? ste zadovoljni?
Pomoč...hja, jo bolj sanjam...kar se gospodinjskih del tiče je bolj tako-tako..enkrat na teden pospravi kuhinjo, kdaj skuha, ampak to je tudi vse. Saj sicer naredi vse, ampak le, če mu rečem..jaz sem pa bolj tiho...saj sem sama krivauser posted image . Za malega miška pa sicer poskrbi in ga nekajkrat tedensko previje in vsakodnevno kopa. Ostalo je na meni.. Pa ne bom jamrala, saj mi z nekaj organizacije še kar znese. Le včasih bi se mi prilegel malo daljši spanec saj že od novembra nisem spala več kot 4 ure v kosu (ne vem več, če znamuser posted image ). Ampak tu mi moj ne more pomagat...če mali miš hoče joškota, ga pač dobi...Se tolažim, da  tudi mene nekoč čaka tista magična, čarobna, zlata vredna "prespana noč".

(odgovor članu ninaki)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
14.6.2006 17:38:47   
ursa_p
Mi smo doma ... sva bila ze s Katjo malo naokrok po vasi, zdej sva pa doma. Galu je zunaj tako vroce, da je ful siten ... cim ga dam noter, je prec bolje. No, zdej se je najedu in zaspal kar v stolcku za hranjenje .... meni pa cudno, kaj je vse tiho ... hehe. No, sem ga takoj prestavila v posteljico.

Strucka ... kaj to mislis? Imamo Peg-peregov vozicek (Classe 4 + kosara Young), pa Peg-peregov avtosedez Primo Viaggo, pa stolcek za hranjenje Primma Pappa Dondoliono. Sporoci za katero stvar te zanima, da ne bom za vse pisala .. na kratko pa ... vozicek je super, ceprav bi imela se ta drugo podvozje (Caravel 22) ... lupinica je varna, ni pa glih najbolj udobna, vsaj tako se mi zdi ... stolcek je pa suuuper.

Morm se povedat, da je Gal vceraj pogruntal, kako ropotuljica ropota in jo ves cas premika sem in tja.

Dons greva pa z Maticem gledat Da Vincijevo sifro ... je sel ob 4-ih po karte in sva bila prva gledalca v dvorani ... hahahahaha .... upam, da ne bova sama. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem.

Ursa

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
14.6.2006 18:58:37   
natalia
mensezdi da imamo zobek!

Marty, želim ti lepo zabavo, še lepše zakonsko življenje. pa brez treme prosim!user posted image

to pa je zate= user posted image

_____________________________

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
14.6.2006 20:35:02   
Eviii
čaw, punce.
za mano je en super naporen dan. najprej me je dejan zbudu ob petih pa 17. sva se podojila. pol sm pa vstala in začela dan. prečekirala mejle in podobno. in je blo treba spet jest. okoli osmih sm se spravla od doma. sm mogla it v piran na zemljiško knjigo dat predlog za prepis stanovanja. zdej smo uradno zabeleženi kot lastniki user posted image . in sm šla od velikega parking do pirana peš (ene dobrih 15 minut hoje). in seveda tudi nazaj. valda je blo pol treba šibat domov spet nahranit dejana. pol so me klicali delavci, da pridejo še neki nardit v stanovanje. in sm šibala v sveti peter (20 minut vožnje). pol sm šla še v lucijo na občino uredit prepis (zdej smo uradno pirančani in nič več izolani user posted image ). pa spet domov na kosilo in podojit dejana. pol sm mogla spet šibat v stanovanje, ker so končali delat. pa še na vodovod prijavit nas kot lastnike. in nazaj domov. podojit dejana. pol sm s sestro šibnla čez mejo, ker sm zadnič vidla ene full lepe čevlčke za dejana in sm jih mogla it kupit user posted image . pridem domov, dam dejanu joško in me kliče čistilka, da bo pršla spucat stanovanje. in sm spet šibnla na stanovanje. nazaj grede sm šla še tankat. sm pršla domov malo pred pol osmo, se stuširala in sm valda spet podojila dejana. zdej sm ga pa dala mojemu očetu in gledata fuzbal. v glavnem naporno, ampak sm rešla pa ogromno stvari.
dejan zadnje dni spet ogromno je. bolj kot je, se priklopi na joško in parkrat potegne. je bolj žejen kot lačen.
včiri sm mu v bc-ju kupla rožico za dejana. kolko se on z njo pogovarja user posted image .
marty bo pa v soboto itak najlepša na svetu user posted image . vam bom sproti poročala, ker bojo itak delali kažin pred sosednjo bajto.
fajn se imejte in prespano noč vam želim.

_____________________________

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu natalia)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
14.6.2006 22:25:54   
štručka
IZVIRNO SPOROČILO: ursa_p
Strucka ... kaj to mislis? Imamo Peg-peregov vozicek (Classe 4 + kosara Young), pa Peg-peregov avtosedez Primo Viaggo, pa stolcek za hranjenje Primma Pappa Dondoliono. Sporoci za katero stvar te zanima, da ne bom za vse pisala .. na kratko pa ... vozicek je super, ceprav bi imela se ta drugo podvozje (Caravel 22) ... lupinica je varna, ni pa glih najbolj udobna, vsaj tako se mi zdi ... stolcek je pa suuuper.


user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ja, pegperego je fajn firmauser posted image  ...za Primma Pappa Dondoliono me zanima.....user posted image

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
14.6.2006 23:19:31   
Bonnie_RR
Uf, ste pa res pridne!user posted image

Marty5... Nič se sekirat, nič bat... Tudi, če ne bo šlo vse po načrtu, bo to še vseeno najlepši dan v vajinem življenju. Tako so vsaj povedale vse tiste, ki so že poročene... Jaz jim kar verjamem. user posted image Malo treme pa tako mora biti, ne...
Želim vama velikooooo lepih trenutkov skupaj!

eviii... Čestitke za dokončno lastništvo stanovanja!user posted image Morem pa rečit, da imaš res ogromno energije!user posted image

vreme... Ja, res je vsak dan prava uganka. Midva s tamalim sva bila včeraj spet po dolgem času na sprehodu in me je sonce opeklo po ramah!user posted image Pa sploh nisva bila dolgo na soncu, ker sva bila vmes še na pijači (v senci). To je res neverjetno... Sem bila prav presenečena, ko sem se zvečer pogledala v ogledalo, ker, kljub datumu, sploh še nimam pravega občutka, da je že pravzaprav poletje (no skoraj)...

rižolino... Danes sem mu ga dala prvič in sem mu ga hotela dati po žlički, pa se je nekaj kislo držal in sploh ni hotel pogoltnit dol. Je kar zeval z odprtimi usti in me gledal... Sem videla, da tako ne bo šlo, pa sem poskusila s cucljem (sem imela rižolino narejen v flaški - 50ml). Ko sem mu pa cucelj v usta dala, je pa v trenutku pojedel ves rižolino!user posted image Potem pa še 100ml mleka. Sem mu namreč naredila manj, če mu ne bi bil všeč.
Kako pa ve (tiste, ki to že prakticirate) svojimuser posted image dajete rižolino? Po flaški ali žlici? In koliko? Za cel obrok ali malo tega + mleko?

hranjenje z gosto hrano... Zanima me, če vaši user posted image lepo jejo ali delajo veliko packarijo zraven?
Nik namreč začne lepo jest, potem bi pa on rad že kar z rokicami pomagal zraven. Jaz to vse prepočasi dajem v usta in si on potem še malo "pomaga"... Bi ga rada navadila, da lepo je (ne zdaj, da ne bo nič naokoli umazano), s tem mislim, da ne bo zraven rok dajal v usta, pa si potem po glavi šaril itd. 
Imate kakšen nasvet?

natalia in Eva Zala... Čestitke za zobek!user posted image user posted image user posted image Saj sem prav razumela, da ste ga dobili, ne? Si napisala "mislim", zato nisem čisto prepričana... Se opravičujem, če prehitevam.

spanje... Danes je popoldne spal na trebuščku (sem da obrnila, ko je zaspal). Je bil prav posrečen, ko se je kaj premaknil ali predramil. Je v hipu dvignil glavo, za sekundo pogledal naokoli in že nazaj zaspal. Mu je pa zgleda kar pasalo, kljub temu da tega ni navajen. Ga bom kar večkrat tako dala...

Tako, zdaj pa počasi spat...

Lahko noč!




_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 8:13:03   
tinkatonka
mah to je za znoret....user posted image  Ko že kaže da gre prehlad pri Aneju na bolje, je naslednji dan prec slabše. Sicer vročine nima več in je ful dobrovoljček, vendar je celo noč tako kašljal, da nisva spala ne jaz in ne mož, Anej se je sicer vmes hranil samo enkrat ampak spal je pa tudi bolj malo. Ne vem kaj naj naredim gelde tega kašlja. Kašlja pa zelo na suho, kot da bi ga nekaj žgačkalo po grlu in ima hripav glasek. A imate kako idejo? Dajem mu topel čajček za pit pa mlačno vodo po žlički. Sirupa za kašelj žal ne obstaja za tak majčkene. Ne morem ga pa pri 30°C oblačit v dolge rokave, in šal okrog vratu user posted image , ko je pa za crknit vroče. user posted image


_____________________________

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)


(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 9:22:46   
Bonnie_RR
Mi smo pa danes stari 4 mesece! Pa še ura je taprava (ob 9.20)...
Madonca, čas beži...

Sej je res za znoret to vreme! user posted image Enkrat hladno, drug dan vročina... Res idelane razmere za prehlad in podobne zadevščine.
Mene se je tud zgleda neki hotelo lotit, ampak je šlo mimo in se mi je "samo" herpes spustil na ustnici. Zdaj pa Niku še enga lupčka ne smem dat...user posted image user posted image user posted image Upam, da mi čimprej zgine.

Aneju želim pa, da čimprej neha kašljat in da bo samo še dobrovoljček!user posted image


Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 9:27:49   
sazi
Tinkatonka, žal nimam recepta za zdravljenje prehlada. Pri nas je podobno in drugega, kot fiziološko v nos, ne počnem, pa je tudi kak dan bolje, potem malo slabše, ampak generalno gre pa na bolje (se mi zdi).
Rižolino - Lev ga dobi v flaški (še ni jedel ničesar po žlici). Zvečer mu v 160ml mleka dam 5 žličk kašice in poje skoraj vse. Je pa res, da je tako rižolino precej gost in ga pospravi samo skozi cucelj z res veliko luknjo. Pri navadnem cuclju je po 60ml omagal in zaspal.
Eviii - res imaš veliko energije.
Tak lep dan, jaz pa čepim doma in čakam patronažno. Je rekla, da bo zjutraj sporočila, kdaj ima namen priti, pa ni, njenega mobitela pa nimam. Saj itak da bom šla z malim ven (ko se zbudi - itak samo še nekaj minut do končanja njegovih 30 minut spanja), samo nikamor daleč ne morem, da bom potem pravočasno doma, ko pokliče.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 12:07:57   
ursa_p
Dan ... koncno ste se oglasile.

Strucka ... Dondolino je cist fajn zadeva, ampak ker tvoj misek tehta ze 9 kg, ga ne potrebujes vec ... baterijski gugalnik dela samo do 10 kg! Pesmice, ki jih poje niso nic posebnega, tako da ti ga tudi zaradi tega ni potrebno kupit ... midva sva rekla, da ga bova kupila zato, ker bo se za drugega otroka (pri Galu sva ga sla malo pozno kupit). Sta pa Diner in Rocker zelo podoba, se mi zdi ali pa je Rocker malo boljsi, ne vem tocno, sta pa veliko cenejsa. Oba se gugata, navadni se ne, dobijo pa konec meseca nov model ... se mi zdi, da se tudi ne guga, bo pa veliko lazji. Oglasi se v BC ali v PP trgovini ... sej jih imajo skoz tam.

Hranjenje ... vceraj je Gal normalno jedel do 1-ih popoldne (imel je 3 obroke) ... ob 4-ih je pa jedel res samo kako minutko, s tem da caja pred tem ni kej dosti spil (sem mislila, da je zejen), no, potem je pa jedel pa sele od pol sedmih, kljub temu, da ob 4-ih ni pojedel skor nic.
Danes isto ... jedej je najprej zjutraj ob 6.30, potem pa zdele spet mogoce dve minutki in ni hotel vec. Bomo videl kdaj bo naslednjic jedel ... mu pa v taki vrocini po dveh urah ali pa prej, ce je siten, ponudim nesladkani komarckov caj (v nedeljo ga je spil celo 30).

Moram pa povedat, da je Gal zacel ful noge dvigovat ... ze kak teden to pocne ... se zbudi in takoj noge v luft ... to sem pa ful vesela, ker se tako steguje, da je groza, sploh roke ... ker rokic ne primer ne daje kaj dosti gor, ampak grabi vse zadaj ... pri glavi. Edino, ce mu dam igracko v roke, pa se to bo z eno grabil zadaj. Drugace se pa z nogicami se ne igra (da bi jih prijemal), ampak jih samo gleda.

Dons pa ze odkar je buden daje dudo v usta, pa spet ven, pa v usta pa spet ven ... pol ko mu pa ni vec vsec, da mu en skoz dudo iz ust vlece, pa siten postane. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri ... se dobimo? Jaz sigurno pridem, ce ne bom pri G cakala prevec casa (grem ponovno po injekcijo).

Vceraj sva bila na ogledu Da Vincijeve sifre ... zacetek predstave je bil ob 22.10 ... tako pozno ne grem nikoli vec v kino .. zdej ko sem bolj utrujena ... namrec skoraj bi zaspala ... film je tako temacen, da ni cudno ... tistih par svetlih prizorov sem pa kar v luft skocila, pa ob prometni nesreci ... se dobro, da je bilo vsaj par takih prizorov, da so me pokonci vrgli. Sem se hotla it vmes osvezit v WC, pa nisem mogla iz dvorane! user posted image user posted image  Tako tezko pa v kinu nisem gledala se nobenega filma ... ga bo na zalost potrebno pogledat se enkrat (ceprav sem samo parkrat malo zakinkala). Kaj cem ... mama sem. user posted image  Kljub vsemu mi je bil pa film vsec, sploh filmska glasba na koncu in zacetku. user posted image

Oblika glave ... Gal nima vec tako lepe oblike glave ... sej se vidi tudi po plesi, da je najbolj oguljena zadaj ... ga dam na bok spat, pa se sam prestavi na hrbet ... bi ga bilo potrebno dat se na trebuscek spat ... samo ne vem kako bo zgledalo to na vzdignjenem vzglavju ... v prenosni je pa bolj mehka podloga - "jogi" .... bom probala, ceprav si ne predstavljam kako naj ga sploh polozim na trebuh iz katerega koli polozaja. user posted image

Tinkatonka ... nobenega nasveta nimam zate, samo zelim vam, da se cimprej pozdravite.

Vreme ... meni se zdi pa zadnje dni res lepo vreme ... ze od nedelje naprej ... pa se vedno bolj vroce bo .. bom morala dajat Galu gor samo se bodi s kratkimi rokavi, pa nic hlack.

Bonne ... ves kaj sem zadnjic naredila, ko sem cutila, da se mi bo naredil herpes ... z alkoholom sem ga razkuzila, pa se je kar "potuhnil" in se ni pojavil ... mogoce mi bo to pomagalo. Ga imam pa na zalost tudi jaz in to vedno, ko dobim vrocino.

Eviii ... ko bo pa kaj v stanovanju ze postavljeno, nam pa kako slikco privosci.

Midva bova mogla tudi kej ven .. je res lepo vreme ... Gal pa ob 4-ih ali pa ze prej zunaj kar siten rata, ker mu je kljub tankemu pajacu s kratkimi rokavi in hlackami noro vroce.

Zdele je spet siten ... je zaspan, pa se kar steguje ... greva malo ven.

Lp, Ursa

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 15:08:09   
štručka
No, pa spet utegnem pisat, ker miš spi kot top...
 
Ursa_P... hvala za odgovor...bo zelo prav prišel....Sicer pa si bom stole še bolj podrobno ogledala, predno kupim....
Dvigovanje nogic...moj tudi že kake tri tedne dviguje noge proti stropu in se zraven veselo napenja, kot bi hotel kakat.
Tivoli....če bo takšno vreme, kot je danes, pridem tudi jaz...le še uro povejte in kje boste....da ne bom pristala pri kakšnih januarkah user posted image
oblike glave ... jest ga kar že od rojstva dajem na trebuh in bok spat, le ko je buden je na hrbtu, a se mu morda tudi to rahlo že pozna. Ampak ima pa vseeno zaenkrat še lepo glavo. 
Oblačenje v tem toplem vremenu...beni ima danes oblečen bodi s kratkimi rokavi in čez pogrnjeno pleničko, da ga ravno po goli koži ne napiha...in je zeeelo zadovoljen, le plenico si non stop vleče čez obraz ...aja, pa štumfke ima večino časa nataknjene, razen, ko dava noge na sončka
Dvigovanje v sedeči položaj....a se vaši že kaj dvigujejo? Moj zadnje čase veliko dviguje glavo iz vozička... In grozno mu ge všeč, če ga posedem. Mu takoj privabi nasmeh na obraz...
Igrače v banjici...zadnjič se nisem mogla upret in sem kupila ene pisane igračke za v banjo.....smo imeli celo žurko, ker se ni in ni naveličal vode. LOvil je igrače po vodi z rokami in nogamiuser posted image  Na koncu , ko sem ga vzela iz vode je imel že zgubano kožouser posted image .

Joj, zdej pa grem....se je zbudil....

(odgovor članu ursa_p)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 18:05:28   
marty5
Ojla,

se le na hitro javim....med obiski, opravki, pripravami in Jernejem sem zasena 24/7 user posted image . Pa še rojstni dan sem imela včeraj (rosnih 27 user posted image ), tako da je bilo že včeraj veselo!

Hvala vsem za spodbudne besede in lepe želje - bom seveda poskrbela za albumček, ko se vse skupi malo umiri.

Tinkatonka - upam, da se Anej čim hitreje pozdravi. To vreme je res hudičevo....sploh pa je nevarno to, da je zunaj vroče, pol pa si not v klimi (sicer na minimumu, ampak je brez nje drzgače za znoret vroče).

Jaz ne vem, kako Jerneja pokrit ponoči. Pri nas je namreč zelo soprano tudi ponoči, tako da je včeraj imel dvojno rjuhco in eno tanko tanko dekco. Upam, da ni premalo.....preveč pa tudi ne sme bit.

Sazi - hvala za info o cuclju s spremenljivim pretokom. Sploh nisem vedla, da obstaja. Sem ga mogla it danes kupit, ker nam že Novalac NF gre zelo težko skozi 3 pretoke - se kr zamaši. Rižolino bi se torej sploh.

A katera daje plazmon piškote v stekleničko z mlekom?Me zanima, kako se obnese....

Pri nas se pa naš Nejček samo smeje in smeje.....vsak dan je bolj zanimiv!Nič se še ne obračamo ne dvigujemo, smo pa itak skoraj najmljaši, tako da je še čas.

Toliko na kratko. Šibam, ker spet pridejo obiski.....

En poljubček vsem februarčkom in februarčicam user posted image

_____________________________

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu štručka)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 20:11:45   
sarazan
Samo na hitro, da sporočim... jutri mene žal ne bo v Tivoli. Se vam pridružim naslednjič.

Danes smo imeli kontrolo kolkov. Vse OK in nimamo več pregledov. Saj je bilo že prvič ok, pa so vseeno udarli preventivo še s tem pregledom.

Čao.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 20:46:44   
Bonnie_RR
Dober večer!user posted image

Mi smo bili pa danes bolj sitkani... Nikakor nismo mogli zaspat, kljub neizmerni zaspanosti.
Sem ga zjutraj ob 7h previla, nahranila in ga dala k nama v posteljo, ampak je do 9h, ko sva oba vstala, bolj malo spal. Potem pa v celem dnevu samo dobrih 20 minut!
Sva bila kar nekaj časa zunaj za hišo, pa mu je bilo kar vroče, kjub samemu bodiju s kratkimi rokavi in zelo tankimi hlačami čez. Mu ni nič pasalo. Je bil eno sekundo cel nasmejan in dobre volje, naslednji trenutek se je pa kar nekaj razjokal. In tako kar precej časa. Ko mi ga je končno uspelo uspavat, se pa čez par minut zbudi in je spanja konec. Sem mu ob 7h zvečer dala 150ml mleka z rižolinotom (kar po flaški s cucljem 3+ - za pretok pa ne vem) in ga je lepo popapcal, podrl kupček, zraven nekaj jamral, potem sem ga pa že kar spat nesla. In je dobesedno takoj, ko sem ga položila v posteljico in dala v spalno vrečo, zaprl oči in lepo zaspal. Prej pa taaaaaki problemi... Skratka, ker ga takšnega res nisem vajena, sem precej utrujena. Zgleda, da mora tudi kak tak dan biti...user posted image

marty5... Čestitke za rojstni dan!user posted image user posted image user posted image

oblačenje... Jaz ga imam zdaj (v takšnih dnevih) v bodiju s kratkimi rokavi in hlačami, čez mu pa še vseeno dam ene tanke dolge hlače (tiste s stopali vred). Sem ga včeraj imela malo tudi brez, ampak je imel kar hladne nogice. Nogavičk mu pa ne dajem več iz 2 razlogov: ker mu je prevroče in ker itak na njegovih nogah niso več kot 2 minuti.
Ko je pa dlje časa notri, mu dam pa čez tanko majčko z dolgimi rokavi, ker imamo v hiši precej hladno.

ponoči... Jaz ga za spat oblečem v bodi brez rokavov in pižamico, potem ga dam pa kar v spalno vrečo. Ima zraven (pri nogicah) še kovterček, ampak ga zdaj ne rabi več. Mu je pa ravno prav toplo oz. hladno, tako da lahko spi brez probemov. Zjutraj, ko se previjava (v drugi sobi), vedno odpreva okno, da se malo prezrači. No, zdaj ga imamo včasih kar dlje odprtega, ker je zjutraj zunaj tako prijetno sveže.

igračke v banjici... Jure je zadnjič prinesel ene par igračk za v vodo (velika račka in tri male, pa ladjica, 2 želvici in en mehek obroček). Mu jih dava par v vodo, ko se kopa, potem pa ima on v rokici obroček, ki ga daje v usta, z nogicami "cilja" račke, z ladjico ga pa malo polivava. Mu je vse to blazno všeč...user posted image

oblika glavice... Nik je bil kar precej na hrbtu, zadnji čas je tudi nekaj časa na trebuhu, ampak ima lepo oblikovano glavico, nič "poležano". Luštno...user posted image

dvigovanje nogic... Jih že kar dolgo časa dviguje precej visoko. Jih da skupaj, pravokotno gor in potem z njimi brcne. Ko ima nogice v zraku, ga pa jaz večkrat malo po ritki potrepljam...user posted image Je pa dvigovanje nogic najbolj intenzivno in zanimivo zjutraj pri pretegovanju...user posted image

dvigovanje v sedeči položaj... Ene parkrat se mi je že zgodilo, da sem si ga pripravila v naročju, da mu dam jest, on je začel pa malo glavo dvigovat oz. se nagibat gor. Kot bi hotel delat trebušnjake, samo da dvigne samo glavo, trupa pa še ne.  Je pa tudi Nik cel vesel, če je lahko malo višje in cel nesrečen, če ga dam v vodoravni položaj. No, razen ko se igra v igralnici pod mostom.

piškoti... Jaz mu nisem dala še nobenega.

Lp

P.S. Pa lepo se imejte jutri na čveku!user posted image






_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu marty5)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 21:22:06   
Bonnie_RR
Se moram popravit glede spanja...

Sem ga prejle šla pogledat in je bil prešvican, tako da sem ga vzela iz spalne vreče.
Zdaj spi samo v bodiju in pižami.

Lp


_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 21:28:32   
Kami
Čao punce!
Jaz spet bolj na "moj hitr", ki ni nikoli res hitr. user posted image  Moram izkoristit večer še za učenje. Joj, komaj čakam še na ta izpit v ponedeljek, da imam potem res porodniško in počitnice, vsaj do jeseni. user posted image  
Fantje so pridni, ta mali, srednji in veliki (možek, seveda, čeprav je dans nekje na Hrvaškem). Evan papca na veliko in včeraj mi je patronažna rekla, da se mu lahko počasi daje tudi polenta. No, včeraj sem mu jo takoj dala za "večerjo"(pred zadnjim mlekom) in rezultat: spet smo spali od 7h do 7h. Hura za polento! user posted image Dans jo je spet dobil! user posted image
Jutri me ne bo v Tivoli. Moram mal v šoping. Nujno rabim nov palični mešalnik, ker smo starega čist znucal že pri Liamu in mi ne pasira več dovolj drobno. Pol se pa Evanu znajde v kašici pol nespasirane bučke...user posted image
Vročina je res huda in jaz ga imam kar v kratkih rokavih pa brez štumfkov. Še tako se mi zdi vroče.
Obrača se že na veliko. V trenutku se zvrti iz hrbta na trebuh, pa z nogicami se odriva od tal. Sploh ga ne smem več puščat kje na kavču ali kaj podobnega. V trenutku je na drugem koncu. Razmišljam, da bi mu tud pojstlico že znižala, ker to je vrtenje do amena. Zjutraj ga vedno iščemo kje je. user posted image  Drug teden ga bomo preselili v otroško sobo k Liamu in mislim, da bom kar en nivo nižje dala.
Marty... čestitke za rojstni dan in kar pogumno v zakonski stan. user posted image
Se nama je pa uspelo dans s Sazi sestavit za kavo! Glede na to, da si skorda gledava v okna naju je lahk kar mal sram, da nama to ni prej uspelo! user posted image
Punce, študij čaka. Uživajte v otrocih, porokah in nočeh, kakršnihkoli že!user posted image

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2006
15.6.2006 21:29:56   
sazi
Marty5 - vse najboljše za nazaj in za naprej
sarazan, sta imeli kontrolo kolkov v ZD Bežigrad? Namreč danes so imele tam pregled že 3 moje prijateljice -- joj, kolk dojenčkov poznam user posted image
Jutri ne vem, če pridem v Tivoli, tako da name ne računajte. Greva s sestro peš do Križank dvignit ene karte, pa je že do tja kar daleč in če bodo otroci pridni in ZA, potem se sprehodiva še do Tivolija, čeprav bo potem pa res dolga.
Štručka, druženja v Tivoliju so ob 11-ih v čolnarni, je pa takrat tam precej mamic. Kot sem rekla, res ne vem, če pridem, pa tudi če, bom gotovo zamudila.
Imam pa voziček oranžno-zelenega Speedija in oranžen senčnik, samo bolje, da se s katero drugo bolj konkretno zmeniš.
Danes sva se končno dobili s Kami (končno glede na to, da stanuje 100m stran, ampak sva obe precej zasedeni s študijem, no, ma itak Kami še skrb za 1 otročka več kot jaz, pa je ona našla čas in me poklicala - res lepo in upam, da se še dobimo - če ne prej, pa po dopustih) - no pa še moja sestra je bila zraven - prav fina družbica treh doječkov in mamic.
No, ravnokar je bil tu en par, ki je prišel kupit našo košaro za na voziček - sem kar zadovoljna, saj sem jo uspela prodat v 20-ih urah po objavi 1. oglasa.
Upam, da se bolni uspešno zdravite - naš Lev že lažje diha.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?