Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 7:54:34
|
|
|
|
Teni_
|
Upam, da Nataša denar sprejema tudi kasneje. Na žalost je takšno stanje, da moram počakat na otroške, potem pa pošljem.
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 7:55:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jeklenke bo treba polniti s kisikom, pa še marsikaj Ajša potrebuje...
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 8:00:01
|
|
|
|
*pepelka*
|
Pa nam je uspelo. Drži se Ajša
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 8:01:33
|
|
|
|
anitaz
|
Tudi jaz še nisem mogla nakazat, čeprav sem mislila da bom lahko si sposodila...bom jutri, ko dobim plačo. Bravo RR!!!!!!! Ajši pa želim vse najlepše!!!!
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 8:06:33
|
|
|
|
mammy26
|
Z dobro voljo vseh nas ter po skupni želji, da Ajši uspe.... NAM JE USPELO! BRAVO MI!
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 8:09:11
|
|
|
|
Magi*
|
bravo za vse skupaj
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 8:11:23
|
|
|
|
Klara-1
|
Zal sem bila tudi jaz za danes prepozna z nakazilom, tako da bom primaknila kaksen tolarcek za polnjenje jeklenk.
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 8:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Prijetne sprehode,privoščite si tudi daljše izlete,pa dopust,zakaj pa ne?Srečna sem za to družino!!! Hvala prav vsem,ki so prispevali k osrečitvi Ajše in njenih.
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 8:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Super! Bravo Jaka, bravo mi! In pa seveda bravo, mala Ajša! Tako majhna, pa tako močna! Poglej, koliko ljudi si povezala med seboj!
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 8:37:14
|
|
|
|
gamini
|
Bravo RR ! Če bo potrebno še kaj nakazati, sporočite.... za njeno mamico in za malo, pogumno Ajšo
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 8:48:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj superca. Ne da se opisat, kako sem vesela za Ajšo, NAtašo in njeno družinico.
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 8:54:40
|
|
|
|
Jančika_
|
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 9:11:51
|
|
|
|
cmokec
|
Vem, da danes bo srečen dan, to sem začutila že zjutraj. Zagotovo danes bo srečen dan, tudi to se zgodi. Danes si pa res želim, da bi bila lahko z vami v LJ. Kerensa slikaj in slikaj, da zabeležiš ta srečni trenutek.
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 9:13:11
|
|
|
|
bombonček
|
Bravo vsem!!!
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 9:28:50
|
|
|
|
Una
|
Ta novica mi je pa danes zares polepšala dan Bravo RR!!! Res smo super! Vsaki pošiljam šopek, še posebej pa Lusi in mali Ajši:
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 9:49:26
|
|
|
|
tejč
|
Priznam, kar solze mi lezejo na oči, ko gledam te fotke pripomočkov. Luša, svaka čast! Denar je enostavno donirat, živeti s tem pa... Pravim: KAPO DOL! Vesela sem, ker sem pomagala. Ajša, naša Ajša te pozdravlja!
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 10:19:52
|
|
|
|
cukerček
|
Skupaj nam je uspelo
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 10:20:00
|
|
|
|
Janeja
|
Sem res vesela, da nam je skupaj uspelo. Ajša, naš mali, pa si dočakala dan, ko boš končno lahko začela uživati na sončku. Veliiikooo lepih sprehodov ti želim.
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 10:22:18
|
|
|
|
urška76
|
Ajša, sedaj ti moramo samo še sonček zrihtat, pa boš lahko z mamico uživala na sprehodih.
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 10:49:25
|
|
|
|
Sonrisa
|
Joj, SUPER je to brat!!! Ajši, zdaj pa uživaj!
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 10:53:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj je res krasno, ampak ob vseh teh slikah in pripomočkih me vseeno stisne pri srcu, koliko te krame potrebuje...
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 12:27:01
|
|
|
|
SISI25
|
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 12:49:19
|
|
|
|
Jerneja_
|
|
|
|
|
|
RE: Danes je Ajša zmagala!!! 8.6.2006 12:56:38
|
|
|
|
baguSka
|
Če ne veliko, nam je vsaj malo uspelo osrečit malo Ajšo.
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
pitje otrokLelly28 RRKaj največkrat pije vaš otrok, ko je žejen?voda (
77%)

sladkan čaj (
0%)

nesladkan čaj (
17%)

kupljen sok (
0%)

domač sok iz sadja in/ali zelenjave (
6%)
Število vseh glasov: 35Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!