|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Chicco S3
11.3.2008 14:34:09   
Zanica
mi imamo tudi Chicco S3 barva MIstral. Prek Soncek.si smo ga kupili za 600 Evrov.
Jaz sem se tudi hitro zaljubila vanj, ampak vam bom dala naslednje napotke
Pomanjkljivosti:
- zelo težek (če bi šle po stopnicah, ga ne morete same nest gor, tudi brez otroka je skoraj ne mogoče, če bi šle v mesto z javnim prevozom-zelo težko brez pomoči še ene osebe)
- velik ( če ne snamete kolesa (zadnja 2 enostavno na gumb, prednji se pa mora odviti)
- širok voziček, če naprimer greste med policami v trgovini ali pa tudi če greste na blagajno pa se zna zgodit da ne morem čez
- majhna nakupovalna košara
- avtosedež nam sploh ni ustrezal, hrbtenica sploh ni bila dobro podprta, nobene opore za glavico, pasovi so vedno spolznili dol, 3 točkovni pas. Bazo za avtosedež nismo uporabljali, ker nima nastavljivega dna, in če damo gor sedež, je stal preveč navpično!! Vedno smo morali vstavljati kako brisačo ali pa odejico da bi otrok lepo sedel v sedežu. Sicer smo uporabljali v avtu večinoma kar košaro ki ima "kit" za pritrditev, in otrok lepše potuje ko leži. Ampak če nimate tritočkovni varnostni pas na srednjem sedežu, v tem primeru ne more noben sedet zraven otroka zadaj.
- če namestite avtosedež na voziček, ZELO pozorni bodite ko snemate avtosedež z vozička z otrokom vred. Ker obstajajo dva para gumbov (eden par je za odstranitev sedeža, drugi je za namestitev položaja ročaja), in sta enake (sive) barve, in če pritisnete na napačen par, se sedež lahko obrne!!!! Meni je otrok enkrat skoraj izpadel van.
- športni del vozička- naslonjalo za hrbet je nastavljivo z eno trako in se ne more do konca zravnat v položni položaj.
- za vse trikolesnike- zmanjšana stabilnost (z pločnika na cesto in obratno, na avtobus ) ko morate z prednjim kolesom na pločnik, ful morate držati čvrsto voziček da se ne sprevrne.

Prednosti
- lahko greste po res kateremkoli terenu, mi imamo 2 user posted image in ni bilo terena po katerem nismo šliuser posted image
- košaro lahko uporabljate v avtu, na potovanjih kot posteljico, nastavljivo hrbtišče
- vse prevleke (razen prevleke za športni del) lahko perete v pralnem stroju
- variabilnost je včasih ful praktična, ko otrok spi v košari, ali v avtosedežu ni treba otroka zbujat
- lahko se zloži in razstavi (razen če niste kolesa snemali dol....)

Zdaj se pa vprašate za koga vraga sem si sploh kupila ta voziček, ampak to je bila ljubezen na prvi pogled in ko sem vse te pomanjkljivosti opazila, je že bilo prepozno da bi ga nazaj dala....
Zdaj bi si sigurno uzela štirikolesni voziček.... Ampak ta Chicco se še vedno dobro drži (skoraj 1 leto) in načeloma sem zadovoljna zdaj ko smo se že na vse navadili....NI bilo nobene napake na vozičku, vse je v redu prišlo k nam.  

(odgovor članu Aurorica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Chicco S3
11.3.2008 16:09:36   
tasyo
Ja, imamo trio tour 4 - je lažji od trikolesnika, manjši, ko se zloži, kolesa pa ima še vedno velika, tako da mislim, da ne bo glih problemov po različnih terenih. Vzela sva ga res preko Bimbiweb-a, zraven dobiš vse, tako kot pri nas (dežno prevleko, ruzak s podlogo za previjanje, zimsko vrečo... Ne vem več, kaj še), paket pa je prispel v 4 dneh od nakazila plačila in to med božično novoletnimi prazniki! Ful sva bila zadovoljna. Ja, glede garancije je pa tko - če z novim ni kaj v redu, potem se obrneš direkt na bimbiweb (prijateljici je eno kolo na S3 štekalo, pa so jo obvestili, da so govorili s pooblaščenim servisom in je voziček reklamirala kar v SLo), sicer pa vse od vstopa v EU lahko garancijo uveljavljaš po vseh državah članicah. To je teorija, upam da mi v praksi tega ne bo treba...

Pa da še malo pokomentiram slabosti pri s3 v primerjavi s Tour 4: jaz voziček zlahka nesem po stopnicah sama, glede vožnje med policami še ne vem, ker podmladek še čakamo, prav tako še ne morem rečt, kako sedi v lupinici. Ampak glede na teste naj bi bila opora glavice super... Pas je 5-točkoven... Kar se pa snemanja lupinice iz vozička tiče, pa naša lupinica nima dveh gumbov za odstranitev, pač pa samo enega in to čisto drugje kot pa sta tista dva za ročo... A je možno, da so lupinico tako spremenili???

Evo ,to bi bilo to. Ko bo pa v polni funkciji, pa poročam, kako smo zadovoljni...

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Chicco S3
11.3.2008 16:44:14   
tasyo
Zanica, se opravičujem - sem šla takoj preverit, kako je z lupinico in vozičkom, pa sem ugotovila, da je tisti rdeči knof zadaj za na base in ne na voziček. Tako da sta res dva parp knofov ob strani na roči. Čeprav se meni to ne zdi glih problematično, ker nista ravno tako skupaj, pa roče itak ne moreš obrnit, če je lupinica pripeta... Moram priznat, da mi ni čisto jasno, kako se sedež lahko obrne... Sicer pa upam, da bomo z lupinico vseeno zadovoljni. Prijateljica, ki ima S3 nima z njo nikakršnih problemov, tudi podlagat ni treba sinčka, lepo leži noter. Ne vem, saj pravim, izkušnje začnem nabirat čez dober mesec...

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Chicco S3
17.3.2008 10:45:49   
Zanica
ko daš lupinico na voziček je ročaj v horizontalnem položaju. Če pa pritisneš napačen par gumbov ki služijo za to da spremeniš položaj ročaja, se lupinica obrne nazaj se pravi če je otrok v lupinici in na vozičku in če ne bi bil vezan (SLUČAJNO), BI PADEL NA GLAVO ZA NAZAJ!!!


(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Chicco S3
25.3.2008 10:24:33   
Zanica
mi smo lupinico dali sestri, in ona je tudi zadovoljna z lego otroka. Mogoče zato ker je moja bebika bila 4,5 kg težka ko se je rodila, njena pa 3,5 kguser posted image . Tako da manjši otrok valjda lepše not leži.
user posted image

(odgovor članu Zanica)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Chicco S3
11.6.2008 14:16:34   
Aurorica
Lepo pozdravljene,
Tudi midva sva kupila Chicco Trio tour 4. Uporabljati ga bova začela čez cca 3 teden, ko dobimo dojenčka.
Zanima me kako ste zadovoljne, tiste, ki ga imate? Morebitne slabosti? Kdaj ste dojenčka začele voziti v športnem delu (ker je nakon kar precejšen - se ne poleže, žal).
Čudovito vozičkanje vam želim.


(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Chicco S3
3.1.2009 12:45:54   
zoja10
...ta tema je mal zamrla... vendar sm se jaz zdaj ogrela za chicco s3... sam opažam eno razliko eni imajo plastične gume eni pa napihljive...
najbž..da ma tanov model plastične... a si ga ogleduje še katera?

(odgovor članu Aurorica)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Chicco S3
12.1.2009 23:00:38   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10

...ta tema je mal zamrla... vendar sm se jaz zdaj ogrela za chicco s3... sam opažam eno razliko eni imajo plastične gume eni pa napihljive...
najbž..da ma tanov model plastične... a si ga ogleduje še katera?


Najbrž ima ta novi model napihljive...


_____________________________

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Chicco S3
14.1.2009 19:50:02   
zoja10
http://www.soncek.si/si/chicco-trio-s3-black-fuego-vozicek-kosara-avtosedez-nahrbtnik-na-zalogi-i7624.shtml
tako zgleda...gume plastik fantastik...
jst ga bi mela za po makadamu itd...sam se bojim da se razmaje...
Kaj pa vem..:D

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Chicco S3
18.1.2009 23:48:15   
Jelcy
Strejsi modeli imajo napihljive gume, novejsi pa ne


(odgovor članu analana)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Chicco S3
23.1.2009 19:27:53   
Želvi
IZVIRNO SPOROČILO: dejand

Živjo!

Midva sva pred dobrim mesecem kupila  Chicco S3 black. To barvo sva prav tako videla in zelena je kar kričeča. Drugače je komplet prva liga.

Namig:
V Trstu sva dobila cel komplet za 599€.

lp
D.


Tudi midva se zanimava za nakup Chicco S3 in bi lepo prosila za info kje v Trstu sta ga kupila in kakšno imajo kaj izbiro barv?

Drugača pa lepo prosim za nasvet. Midva sva pregledala vse popolno vozičkov in med vsemi sta nama oblikovno in funkcionalno najbolj všeč Chicco S3 in pa Peg Perego GT3. Ker se ne moreva odločiti katerega kupiti bi lepo prosila za kakšen nasvet oziroma kakšne so kaj vaše izkušnje.

(odgovor članu dejand)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Chicco S3
23.1.2009 19:34:17   
zoja10
ojla, očitno smo sam midve navdušene nad njimuser posted image   se nobena ne javi že kr en cajt,...
men je PPGT3 ful velik in robusten in mislim da celo težji, je pa ena ne dolgo nazaj povedala ki ga je videla v it da je tud ta chicco precej velik... jaz ti bom iz prve roke povedala lahko v petek ker ga grem v udine pogledat.
naročila ga bom pa definitivno na www.bimbomarket.it ker je najcenej, aja pa pr nas ga imaš na www.sonček.si cel komplet za 600 eur.
mene edin mal skrbijo te gume plastične ker ga mislim rabit za po terenu k je mal bolj grob...

aja in barve so očitno pr tem novem modelu sam 3..user posted image
LP

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Chicco S3
23.1.2009 19:46:57   
Želvi
Ja, meni sta ta dva res user posted image .  PPGT3 res ni najlažji, a glede na to, da sva midva v hiši nama to ne predstavlja ovire. Je pa res tudi to, da se manj zloži kot CS3. 
Je pa tako, da ga tudi midva namerava uporabljati za vse terene in bi bile napihljive gume prednost. Kot rečeno sta pa oblikovno obauser posted image . Tako da sva res v dilemi.
Bi te pa res lepo prosila za informacije ko si ga boš tudi v živo ogledala in prosim za info glede barv - je lanskih kaj več na izbiro. Ker na žalost je pa res da so barve pri obeh zelo omejene. Smem vprašat kje v udinah pa je največja izbira vozičkov?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Chicco S3
23.1.2009 21:01:01   
zoja10
ja pa meni je pr chicco s3 fajn k dobiš vse komponente zravn.... mi smo se že kr za njega odločili,...pa še kr 'poceni' je
glede udin pa...baje da je ful otroških trgovin na eni ulici, sam ti ne znam čist nč povedat kako do tja prideš in kakšna je izbira...mal poišči po google je dost rr jevk pa tud drugih o tem pisalo jaz se prepričam v petek pa ti povem iz prve roke.  baje pa moj zna pot kako do tja pridemo..user posted image bomo pa še vidli če je res user posted image


(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Chicco S3
24.1.2009 13:02:01   
Želvi
Nekje sem zasledila glede ene trgovine v Udinah, ki naj bi bila velikosti ala Lj. Emporium in naj bi tam imeli vse za dojenčke, a problem je v tem da ne vem več katera in kje natančno user posted image (ni bil RR forum)... Bom še pogledala, bom pa tvojih info iz "prve roke" res vesela.

Ja, pri moških je pa zmeraj tako da oni "točno" vedo kje, pa čeprav potem dejansko naredimo kakšen km več...to imajo že "kar serijsko" user posted image .

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: Chicco S3
24.1.2009 13:07:53   
Jelcy
Mi imamo Chicco S3 in smo full zadovoljni, tezek je okoli 10 kg, kar je za 3 kolesnika malo, je dolg, ni pa sirok, tako da gres komot med policami v trgovini. Gume niso plasticna ampak it gume...v bistvu masa kot od vseh vozckov in gre lepo cez vsak teren...makadam, travo, pesek....je zelo lahko vodljiv, lep, vse se da oprat v sroju in dobi se zraven vse kar se potrebuje...npr zimska vreca je podlozena in full topla, kar pa nimajo vsi vozicki, pa se tisti del, na katerem otrok lezi je podlozen in topel za pozimi, poleti pa se obrne. Zlozi se zalo na majhno in gre v vsak avto, ko se gume snamejo z enim klikom.
Moti me samo to da se vzglavje ne spusti do konca, ampak smo za to imeli kosaro ki je 5 cm daljsa od vseh ostalih.
kupili smo ga v Udinah v Chiccolandi za 600 € (vozicek, kosara, lupinca, zimska vreca, prevleka za dez, pasovi za kosaro, torba s prenosno previjalno podlogo)
Priporocam pa nakup v Italiji, ker imajo vecjo izbiro barv, takih v Slo sploh nimajo. Pa se  pri nas prodajajo zelo stare modele, kar sicer ni nic narobe, vendar jih prodajajo po isti ceni kot nove, medtem ko v Italiji prodajajo stare modele za zeloo malo denarja.
Splaca pa se ga kupiti tudi na Bimbiweb.it...samo cene nihajo...ko sem ga jaz gledala je bil 480€, pa postnina za Slo je 30€.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: Chicco S3
24.1.2009 15:46:15   
zoja10
juhej jelcy hvala za opis,....user posted image mi smo že 100 da bo ta naš...
kako si pa z avto sedežem zadovoljna? glede na to da ni 100% najboljši v CAC BIC BAC BLABLABLA  testih user posted image



(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: Chicco S3
24.1.2009 16:08:50   
majuška10
Ojla!
Tudi jaz nameravam kupit ta voziček, sem v bistvu 100% odločena da ga bom.
Mami je bila v Trstu včeraj in mi je rekla da je cena nekje okrog 600eur vse skupaj (imajo jih pa v turkizno modri barvi, rdeči in temno modri) za druge barve pa sploh ne vem če so. Sem tudi jaz spraševala glede tega pri nas v Lj in v Kr pa baje bodo samo te barve letos.
Drugače ima pa čisto vsak voziček svoje prednosti in pomanjkljivosti.  Meni se zdi v primerjavi s PPGT3 vsaj kar se vizualnosti tiče bolj eleganten in tudi bolj okreten, ne tako robusten.
sem pa na amzs-jevi spletni strani gledala test otroških avtosedežev je pa tudi kar v redu ocenjen.
lp

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: Chicco S3
24.1.2009 20:51:07   
Jelcy
Na testih je bila lupinica dobro ocenjena, glede na PP, JANE in podobne, ki so dosti slabse ocenjeni. Je pa odlicna, ker je full velika, ima tak podstavek, ker novorojencek skoraj na ravnem lezi, ko pa zraste potegnes tisto spuzvo ven in je globoka tako da se otrok lepo vsede. Nas je bil kar velik...no ja ogromen otrok, pa je bil do 8 meseca v njej brez problema.

Pri prvem otroku itak ne ves kako gre in je tak nakup skoraj loterija...jaz sem takrat gledala predvsem to da mi je vsec in da gre v avto, sele zdaj vidim na kaj je treba bit pozorni pri izbiri vozicka...in mislim da nisem nic zgresila!


(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: Chicco S3
24.1.2009 20:53:10   
Jelcy
Mi imamo tega......http://www.bimbomarket.it/es/data/imgprodotto/2492_zoom.jpg

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: Chicco S3
29.1.2009 18:29:23   
zoja10
evo, pa smo ga kupli...:D v udinah za 580 eur z vsemi pritiklinami, ima dve leti garancije.  je rdeče barve.
JUHEJuser posted image  

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: Chicco S3
31.1.2009 15:31:16   
Želvi
Zoja10, super user posted image !!! Boš prilepila kakšno slikico? Kakšna je pa kaj izbira barv v trgovini? Sta ga šla iskat z avtom oz. zanima me ali gre vse skupaj (športni del, lupinica in košara) v avto? Se da dežno pregrinjalo in torbo tudi dobiti tam?

Vem kup vprašanj, a najin izlet v Italijo v sredini februarja se bliža in bi rada že kar zdaj vse vedela user posted image ..

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: Chicco S3
31.1.2009 22:39:57   
zoja10
oj, ja...
barve so adijo pamet.... rdeča, modra, črna in pika.
mi mamo karavana in sva mogla sedeže podret k je blo v eni veliki škatli, no sicer bi tud po delih šlo v avto...
dežno pregrinjalo in torbo dobiš pa že zraven je vse v kompletu...
Pa ne preveč odlašat z izletom ker smo mi bli u četrtek v udinah od danes naprej mam pa strogo ležanje tko da mam sreča da sm sploh lohk bla zravn...
Pa dobr nakup user posted image

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: Chicco S3
2.2.2009 19:58:01   
Želvi
Zoja10, najlepša hvala za odgovore. Nevem zakaj imajo trikolesniki nasplošno tako majhno izbiro barv user posted image , ko pa so drugače tako user posted image ...sam ok to je še najmanj...

Upam, da tvoje težave niso prehude in ti iskreno želim, da se čim hitreje uredi. Čuvaj se in tvojo malo pikicouser posted image v trebuščku, ker sedaj sta vidve/a najpomembnejša user posted image .

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: Chicco S3
5.2.2009 13:23:30   
mony79
Ojla punce!

Mi imamo tega S3-ja že 20 mesecev. Ga vsem toplo priporočam, je pa res da imajo zdaj samo par barv na razpolago. Moj je sivo rumen, ker sem iskala svetlejši odtenek, saj se po mojih prejšnjih izkušnjah temenjše blago s pranjem obšisa.

Smo ga kupili preko spleta, garancija je 2 leti in je še zdaj kot nov. Pa vam zagotovim, da ga nismo šparali. Povsod smo se peljali: po makadamu, travnikih, gozdu, štengah, snegu, ledu in je lepo plezal kot kakšen džip. Edino sprednje kolo je treba na terenu fiksirati.

Po mojih izkušnjah je njegova edina pomanjkljivost to, da se naslona športnega dela ne da dati v popolnoma pokončen položaj (tudi če trakce do konca naštelaš), da bi otrok lepo sedel, pa tudi dosti težek je.

Tako punce kar pogumno z nakupom. Se obrestuje.

(odgovor članu Želvi)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?