|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kje ste se poročili?
19.7.2006 13:30:28   
ribicau
Hojla!

Midva se poročila pred 19 dnevi na obali ob jezeru, ampak v Ameriki. Midva in priče, pa seveda matičarka. Nepozabno. Plac sva seveda izbrala sama. Plačala sva pa na sodišču 50 dolarjev za dovoljenje in še nekaj dolarjev matičarki. To je blo vse. Denar, ki bi ga pa zmetala za poroko v SLO sva pa porabila za 14 dnevno potovanje po Ameriki.  

(odgovor članu smokva)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kje ste se poročili?
19.7.2006 13:41:17   
pot
Sliši se prav sanjsko. user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kje ste se poročili?
19.7.2006 13:45:30   
Geja
v Bistri na Vrhniki - zunaj user posted image  user posted image

Geja

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kje ste se poročili?
20.7.2006 13:09:22   
andrejka
Hej!!!!

Midva z dragim, sva se poročila (septembra 2004) na starem gradu v Kamniku. Sanjsko, tak razgled, odlična hrana....
Prvi del uradni-sva imela po srednjeveško-vse-obleke, viteze, igre....so bli svatje čist šokirani, pa ful navdušeni.Pol so me pa kao ukradl-moj pa priče pa za mano, da smo se lahko šli preoblečt, za cerkveno-vedno sm mela željo, da bi me moj vidu v lepi beli obleki šele, ko bi šla proti oltarju in ne že doma, ko bi prišel pome, in mi je ratal-sanjskouser posted image user posted image user posted image . Vse je blo uzuni, res lepo zrihtan. Jedl smo pa notr-90 ljudi največ, nas je blo pa sto pa smo se mal pogužval, ampak nebi nč spremenila. Pa še vozt se ni blo treba, ker je bilo vse na enem mestu---priporočam!

Andrejka user posted image

(odgovor članu Geja)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kje ste se poročili?
24.7.2006 14:34:35   
Anonimen
Jst sm skos govorila da na Ljubljanskem gradu se pa ne bom poročila...no pa sm SE...in blo je prou fajn! Sred zime pol metra snega minus 20, na gradu pa nobene gužve, vsi ful prjazni, matičar si je vzel 45 minut za najin obred, v baru smo se en teden prej dogovoril, da nas po obredu pogostijo s šampancem in brezalkoholno pijačo: sokovi v flaškah, voda, kava,..... in vse skupi je za cca40 folka pršlo20 jurjev..pa so tok strašil SAMO ŠAMPANJCA NA GRADU NE PIT. Kozarec šampanjca je bil 400 sit, lepo so ga nalival v kozarce da so iz enga litra dobil cca 7-9 kozarcev (to nama je že vse prej razložil natakar kako poteka postrežba), ostalo so pa računal točn tok kot je blo popito...RES smo bli zadovolni!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smokva)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kje ste se poročili?
24.7.2006 14:49:15   
KIRA
kapelica soboškega gradu. sedaj se že par let opravljajo poročne ceremonije tam. pa lep park je zraven, slikce so zelo lepo izpadle.

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Kje ste se poročili?
7.8.2006 20:01:57   
buškica
Poročila sva se na škofjeloškem gradu. Doplačala sva za grajsko poroko.cca 16.000,00 sit plus upravna taksa nekje 7.000,00sit. Šampanjec je uštet v ceno grajske poroke. Všeč nama je bila ker nimaš občutka, da poteka po tekočem traku ampak se čas  ustavi.
Drugi mesec bo že leto naokoli. Spomini pa so tako blizu kot bi se včeraj.
Mislim da imam v albumu celo slike, kako zgleda v notranjosti na gradu.

lp

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Kje ste se poročili?
8.8.2006 13:38:14   
bibi
Midva sva se pred dobrima 2 mesecoma poročila na gradu Tabor v Lašekem in v majhni cerkvici med Celjem in Laškim. Na gradu sva imela časa na pretek in tudi pri nama ni šlo kot po tekočem traku.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kje ste se poročili?
8.8.2006 14:09:11   
annflower
Midva sva se poročila  pred 9 leti na blejskem otočku, tja s pletno ,po stopnicah v naročju mojega dragega,potem v cerkev. Po poroki  so nam pripravili zunaj šampanjec,nato pa večerja v gostilnici poleg.
Nepozaben dan...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kje ste se poročili?
4.9.2006 10:18:01   
pot
Zdaj ko je skoraj konec poletja in je bilo gotovo ogromno porok... Kje ste se poročili? Kje je bila vaša sanjska lokacija?

(odgovor članu annflower)
Neposredna povezava do sporočila: 35
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?