Encijan
|
Ljubljančanke, če se boste slučajno zmenile za 19.12. dopoldne, se vam pa še jaz morda pridružim, ko bom ravno v Ljubljani. Sicer pa moram reči, da sem danes po dolgem času šla hodit v hrib, in sicer 1 uro vzpona, tako sem sopihala kot lokomotiva in utrip se mi je tako hitro povečal, da sem zato raje lezla kot polž, da sem ga nekako obdržala pod 140. Prej (pred nosečnostjo) sem isto pot prehodila v pol ure), pa še to sem šla ponavadi po bolj strmi poti, saj mi ta ni tako všeč, a zdaj si nisem upala iti tam. Potem pa še dobro urico dol in po ravnem, ves čas po svežem zraku. Res prijetna sprememba po sicer mojih dokaj rednih sprehodih po mestu. Svež zrak, pa rožice, videla sem vse, od teloha, trobentic, zvočnic. Ma, ni da ni, je narava čisto zmešana zaradi teh nenormalo visokih temparatur. Bi šla večkrat, samo bi mi pasala kakšna družba, pa nimam koga povabit, saj sem trenutno za vse prepočasna. Smrk... Nekaj ste omenjale razprodaje v januarju, a katera ve, kdaj točno se začnejo in če se takrat dobijo tudi oblačila za dojenčke znižana. Bi se morda splačalo počakati, čeprav me nič nima v tisto gužvo... Lep večer, Encijan
|