Tekica
|
Kukuc vsem, zadnji trije dnevi so bili pa popolnoma nori! V ponedeljek sem imela 2 UZ - če ne bom pazila na nalivanje z vodo (3 litre in več), se spet lahko vnamejo ledvice, saj imam povečan votli sistem in tega pa res ne bi več. Zvečer sva bila v MŠ, v torek pa v koper - sva se s Sibil dobili in je blo prav fajn, škoda, da ni bilo še drugih - jaz pridem v Koper še v torek in v sredo popoldne - v torek sem bila čisto uničena še o vožnji domov - samo za ležat še. Včeraj sem imela pa zjutraj laboratorij - upam, da bodo rezultati boljši, potem pa osebna zdravnica in še materinska šola - smo se učili o negi dojenčka. Sva se prav zabavala z mojim in komaj čakam, da bom začela pripravljati. Zdaj mi je kapnilo, da se začenja zares ... ko sem gledala tiste diapozitive, sem se zavedala, da dojenček bo ... Težko povem, ampak prej se mi je vse skupaj zdelo še daleč, zdaj pa prihaja dete, ki bo odvisno samo in predvsem od mene. To me je pa kar pretreslo! Danes sem dobila odločbo od CSD za paket - druge stvari moram pa še odnesti. Naslednji teden, ko se mi začne dopust! V službi moram urediti še nekaj stvari, potem pa ... moram zaključiti, saj ne morem več, samo utrujena sem. Aja, zjutraj se mi je pojavila takšna čudna sluz - kot zelo debela nit - svetlo bela in se je držala skupaj kakih 30 cm - še nikoli se mi ni to zgodilo ... Ni to menda kakšen čep sluzi, kakor ene govorijo - kaj pravite tiste, ki ste bolj izkušene?? Lepo se imejte!