Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Ampak moram biti pridna, da jih jutri ne slišim od G.

. Mi pa to nič kaj ne ugaja, ker nisem navajena biti pri miru, pa še več ali manj doma
kar dobro brca. Odkar se mi je obrnil navzdol, ga takoj čutim desna rebra - samo, da se malo sklonim
. Še naslednji teden, potem pa končno mir za eno leto!
, tako da ima švoh spanec in vsaka malenkost ga zbudi. Ko pa on spi me pa zbudijo kužiji ki jih imamo zraven, tako da mogoče vse skupaj spim 4 ure
, pa še zgodaj začnem delati tako da grem od doma že ob 6.20 in sem pol v službi 9 ur, pa pol po tamalga v varstvo,...naporen tempo, tako da sem kronično že ful utrujena.
!
.Čez vikend bo pa bolj pestro.V soboto peljem ven starše,v nedeljo pa pridejo prijatelji s svojimi otročki.tko da bo mela tud Ela žur
.
!
To vreme me prav izmuči.
veselo
. Komaj čakam da pride k nam. Malo sva z
!
...zgledam itak tako kot nek vesolc
.