Pikca
|
Oo, kar dve novi mamici! Thaiss, čestitke za Matia in K_a_t_i, čestitke za Žiga! Uživajte prve skupne trenutke! Jutri pa Sibil in Kr_enamami - vama držim pesti, da dobro in hitro opravita ter objameta zdravi štručki! Dolgolaska, ti se pa kar še malo pripravljaj, se še nikamor ne mudi. Draja - jaz imam spakiran manjši ruzak. Potovalka res najbrž ne bo šla v omarico... jo boš pač mela zraven, čeprav nam so enkrat pred vizito zatežili da jih moramo not pospravit. Pa hvala za pohvale glede koška men so tudi koški ful všeč. Tejčica, velik crkljanja s tvojo taveliko, da notri prineseta za nazaj. Jaz bi mojo tudi tko pogrešala... še nikoli nisva bili več kot 1 dan narazen - me kar mal skrbi čas v porodnišnici. Soncek78, tebi pa lepe priprave na poroko! Joj, se spomnim priprav in tistih zadnjih dni pred najino poroko in potem dneva D, ko je vse tako lepo in sproščeno potekalo . Vidva pa še otročka dobita ta mesec, to morajo bit res enkratni občutki. Dajadada - vrtec - mi smo iz Domžal (delava v LJ) in smo jo tukaj prijavili v vrtec, če bi stanovali v Grosuplju, pa bi se po mojem odločila za LJ. Cene pa so kolikor vem podobne, le v LJ, če si Ljubljančan, občina precej subvencionira in je zato ceneje. Jutri imam pa še en čeking vode in pritiska pri gin., upam, da bo OK, sem se trudila več piti, pa tudi počutje je zdaj OK. Lahko (in dobro prespano) nočko, Pikca
|