Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

vse o.k. Do mojega pregleda je še kar nekaj časa. Danes sem se naročila tudi pri zobozdravnici na pregled. So mi vsi rekli, da si moram v času nosečnosti poštimat zobe, če je kaj
. Vidim, da se večine še kar drži slabost. Tudi z menoj ni nič kaj drugače. Sem pa opazila, da sem dopoldan dosti boljše kot proti večeru. Danes si bom skuhala zelenjavno juhco, upam da mi tekne.
.
!!
,da boste nadoknadle vse za nazaj..tudi vama velik
In potem sem z papirjem potipala po nožnici in je bilo krvavo.
Potem sem si takoj dala vložek, se ulegla v posteljo in nisem in nisem mogla zaspati, cela sem bila panična, nesrečna, jokala sem. Zjutraj ko sem se zbudila sem šla takoj pogledat in krvavitev je izginila. V nožnici je še sicer malo rjavkasto. Ob 8 sem klicala mojo ginekologinjo in je rekla, da do 12. tedna se pri nekaterih pojavi krvavitev, ki pa ni nujno da je kritična. Rekla je, da bi vseeno rada pogledala in da naj se oglasim ob 14.