Sibil_
|
Jaz sem tudi tukaj-hvala za vse lepe želje. No, mi smo bolj pozni ker smo šli po pregledu še v Predjamski grad in ga prehodili in pogledali, pa na kosilo, potem sem pa doma od utrujenosti kar zaspala, hehe. Mene je pa pregled malo razočaral.Sicer imam verjetnost 1:6093, ampak se je ful slabo videlo in nimam ne slikice ne filmčka, pa še zdravnica je bila kar sama nase jezna, da se več ne vidi.Je pa videla vse organe in tudi ko je malo podrezala je dete kar brcalo ko zmešano in se bunilo kaj je zdaj ta potres.Je pa velik/a 53 mm, torej je datum poroda premaknjen na 16.3.2007, utrip pa je bil 158.A bo to fantek pol al kaj?Pa še kri sem dala za vsak slučaj in sploh ne obvladajo jemanja krvi, mi je tolk razmesarila roko da ni za povedat.Me je še 15 minut vse bolelo in peklo-bljak.Skratka-ni mi bilo ne vem kako všeč, zdaj pa čakam na izvide hormonskega testa. Pa še medtem ko sem bila tam na mizi je prišel en medicinski brat (hehe) in rekel da zunaj čaka ena noseča tri mesece za ponoven uz, pa je zdravnica rekla ja saj ni bilo že včeraj nič utripa, je vse jasno.Ah ja, še zdaj se mi smili ta ženska, pa itak da sem jaz pred vsakim uz trda da bodo kaj takega rekli.Kriza. No, tejčica tudi jaz sem vesela da sva se spoznali, vsaj tako na hitro, ampak res morava enkrat na kavo, pa da vsaj tvoje slikice vidim, ok?Aja-pa itak te bom še službeno rabila za par info, tako da...skrajni čas da greva na kavo, hehe. Obalke-kdaj se dobimo na kavi in kje?JAz bi vas rada spoznala, dejte se malo javit kako ste s časom, ok?Meni bi pasalo zjutraj kje na tržnici v Kopru, triglavska itd.Ste za? LP zaenkrat, sem se kar razpisala, Sibil
|