Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Zdaj pa naprej delat - še sreča, da je petek in pred nami vikend
Danes sem sicer spet malo slabše spala (zbujanje, lulanje itd.), drugače pa se počutim ok. Brcik še vedno ni, čutim pa premike svojga sončka. Očitno ima še dovolj prostora in veselo pleše od leve proti desni
A drugače pa za spol nista nič vprašala? Midva namreč ne bova spraševala, pa se včasih kar bojim, da bo ginekologinji ušlo in se bo zagovorila. In tako jo moram vsakič znova opozarjat, da ne želiva izedeti ali bo
ali
(čeprav imam občutek, da bo
)
). V Pušenjakovi knjigi pa sva z možekom prebrala, da naj bi imel pri 17 t ok. 120 g - mogoče katera ve kako je s tem?
je treba ubogat!
. Pa ne nam gušte s torto delat. Jaz še gruntam kako bom danes do malice prišla, ker je zjutraj nisem imela časa it kupit.
.a sem te prav razumela da boš mela
,pa tud za mami eno
.Glede predalnikov ti ne morem pomagat,ker ga je men možek naredu
pa prav da bo gimnastičar
gggrrrrr
!!!
Sem pa sebi kupila dvoje hlače (pa ne nosečniške, le večjo št.), ker starih ne morem več zapet - ja, pridno rastemo in trebušček je vedno večji
in velikooooo
, sreča, pa saj veste vse, ki ste to že doživele.