*sonchek*
|
dolgolaska res ne razumem tvoje g., da se tako obnaša! Meni na vsakem pregledu prelgeda vodo, vzame iz prsta malo krvi, da preveri železo, me stehta, izmeri pritisk in posluša srčka. Na zadnjem pregledu, ko mi UZ ni pripadal, mi je naredila samoplačniškega in si res vzela čas (pa g. nikoli ni bila med mojimi najljubšimi osebki...). Gledali sva sončka, kako je brcal/a, sesal palec, mahal... To so res nepozabni trenutki! In jaz bi na tvojem mestu zahtevala normalen in korekten pregled, z UZ, še posebej, če ga želiš plačat! Drugače pa vidim, da ste že začele gledati za vozički in ostalim. Midva nisva kupila še niti ene stvari in verjetno bo tako ostalo do konca leta. Edino, kar sva dobila, so copatki od tasta in tašče iz Pariza Sem pa sebi kupila dvoje hlače (pa ne nosečniške, le večjo št.), ker starih ne morem več zapet - ja, pridno rastemo in trebušček je vedno večji Za 3D UZ sem mislila iti k dr. Strahovi, ker sem upala, da bo končno dobila UZ. Ampak očitno bova šla zdaj kar k dr. Pušenjaku. Ima katera morda št. za naročanje? Boste vse pobegnile v Postojno, ali bo šla katera na 3D UZ v LJ? No, če se po 18t ne vidi več celega , potem sem že zamudila. No, sicer pa tistega med nogicama tako ali tako (še) ne želiva videti...
|