Sibil_
|
Pozdravček! Obalke-jutri ob 8-ih, ok?Urla s tabo se pa lahko dobim tudi v petek, jaz imam čas, naj pa še druge povejo kako in kaj. Počutje je končno relativno ok, delavci nam še vedno okrog okna plešejo, danes imajo v rokah neka vedra polna ne vem točno česa, pa je verjetno boljše sploh ne vedet. Sem pa bila včeraj v HArvey Normanu in našla za mojo pikico en predalnik, ki je visok 94 cm in širok 84 cm, kar mi ful ustreza.GA gremo danes iskat, pa še za nad previjalno smo vzeli dva taka mala elementa, ki bosta služila za poličke.Taka simpatična kvadratka.KO bomo vse urihtali vam bom dala noter fotko, da si ogledate zadevo (ampak to bo še trajalo, ker bo treba še nekoga najt, da to naredi). Kako se mi vleče čas do pregleda, ki ga imam drugi teden.Prav nikamor mi ne gre, je že zoprno tole čakanje.Pa seveda uz naj bi bil potem na četrtek, to sem šele nestrpna.Za 3d pa ne vem če bi šla, ker imam slabe izkušje s Postojno.Bi mogoče skorajda bolj zaupala Ljubljani do tja se mi pa ne ljubi vozit.Tiste ki boste šle, dejte mal poročat kako in kaj, prav? Grem zdej malo h mami na obisk in na kafe, potem pa po navihanca,Pište še kej, Sibil