|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
25.7.2006 14:06:25   
Anonimen
Bravo Kapica, sem vesela zate in tvoje vesele novice. Kar tako naprej

Karmen tudi zate bo ekrat sonček posijal, pa ne ta, ki zuni nažiga sto na uro. Boš videla, najprej ti bojo gips dol vzeli, potem pa bo tudi že čas za tvojo komaj pričakajočo pikico, ki jo boš morala greti 9 mesecev. Takrat bo že mal bolj hladno in ji bo bolj udobno pri tebi, zato ne bo zbrisala ven, kot zadnja.

Kje ste pa ostale punce, nekam preveč mirno je

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
25.7.2006 14:27:12   
kapica
Misek imas prav, res je nekam mirno tu gori. Mogoce so pa punce na dopustih in uzivajo v morju user posted image .

Jaz sem danes poklicala v laboratorij in imam spet dobre novice. Oplodilo se jih je 6 user posted image user posted image user posted image user posted image . To je v redu, a ne?

Tako da sedaj pa lepo pocakam do cetrtka, ko imam transfer, potem pa upam da grejem svoji dve pikici  celih devet mesecev.

Punce javite se malo in porocajte kaj je novega user posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 102
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
25.7.2006 14:32:20   
Anonimen
Kapica, to je odlično število, ne sam dobro. Sigurno so tudi tako močne in zdrave, da se bojo obdržale v tebi. A si se kar odločila za dvojčke ali ti jih avtomatsko vstavijo dva? Te v Nemčiji sploh vprašajo kolk jih hočeš, al mate tudi z zakonodajo kaj določeno? 

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
25.7.2006 18:01:25   
koala
Jej, Kapicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image suuuuppeerrrrrrrrr novičke. Držim pestke za v četrtek in nadalje!!!!

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 104
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
25.7.2006 18:37:10   
emaa
Super kapicauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 105
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
25.7.2006 19:25:23   
*Karmen*
KAPICA, BRAVO ZA USPEŠNO PRESTANO PUNKCIJO IN ZA TAKO VELIKO ŠTEVILO OPLOJENIH CELIC user posted image  user posted image  user posted image  !!!!

No, vidiš, pa si preživela. Kaj naj ti rečem? Upam, da bo četrtek zares hitro prišel. Oh, kako veseli so trenutki, ko zlezeš s tiste ginekološke mize, v sebi pa imaš dve pikici... Lepi občutki, zares. In želim ti, da bi te občutke zadržala vseh 9 mesecev.

Ja, bolj mirno je bilo te dneve tukaj gor... Men je spet "crknu" net. In to ne prvič. In danes sva ugotovila nekaj tako banalnega, da si skor ne upam napisat. Jaz vsak drugi dan sesam tla v sobi z računalnikom. No, in včasih se zgodi, da z metlico na sesalcu zadanem kabel telefona, ki je priključen na računalnik user posted image ... In tako nama net "crkuje" vsaj 1x na mesec... Danes pa po vseh neuspelih zdravstvenih posegih na računalniku le ugotoviva kaj je vzrok tega kroničnega obolenja. Ja, kabel se ni čisto snel ven, le toliko, da ni bilo stika...

Tako, v glavnem, zdaj bom spet lahko čvekala.

Skorpija, a ti maš pa zapoznele hormonske zmešnjave? Jaz sem jih imela do 2. M po postopku. Potem se je pa na srečo končalo. Upam, da se bo tudi pri tebi - no, vsaj tisti zoprni del. Želja po večkratni posteljni telovadbi naj pa kar ostane user posted image ...

LP. Karmen.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 106
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
25.7.2006 20:43:14   
kapica
Misek, midva sva se kr odlocila za dvojcke oz. za dva user posted image user posted image . Seveda pa vprasajo prej kaj si zelis in so tvoje zelje na prvem mestu. Enega ali tri odsvetujejo, ker je pri enem toliko manj moznosti, tri pa odsvetujejo zaradi zdravstvenih razlogov, ce se res trije obdrzijo. Tako da sva se odlocla za zlato sredino  user posted image .


Karmen, sploh ni nic nerodno da se kaj takega zgodi z sesanjem in kabli. Pri najinem racunalniku jih je tudi en kup, tako da je cisto mozno da se kaj odklopi. Je pa res, da najprej pomislis na najhujse, zakaj net ne dela, preden pogledas na cisto enostavno stvar. Hej, punca, da vsak drug dan sesas? Madonca si pa pridna, boljse da moj moz tega ne vidi user posted image user posted image . Jaz si enkrat na teden vzamem cas, bog ne daj, da bi kaj vec delala user posted image .
Pa ne pretiravat z  tvojo roko...

Joj punce, jaz sem trenutno tako srecna in zadovoljna sama s sabo, da sem taksen pridelek dobila in da se je zaenkrat vse dobro koncalo. Tako da upam in upam in upam, da se res obdrzita moja dva user posted image user posted image . Samo naj bosta dovolj mocna, da bom kmalu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ta teden sem se v bolniski, ceprav se res cisto v redu pocutim, o punkciji ni ne duha ne sluha, drug teden imam dopust, preden bo treba spet v sluzbo, bom ze skoraj vedela ali sem user posted image user posted image  ali nisem.

Pozdravcek

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 107
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
26.7.2006 7:56:39   
Anonimen
Kapica, to pa je zelo dobro, da boš mela tolk fraj ravno v teh trenutkih, te vsaj ne bo še služba dodatno sekirala. Se boš lepo posvetila sebi, svojima pikicama in možeku. Glede na to, da si tako vesela in optimistična bo še vse ok. V nasprotnem primeru, bi se pa preveč žrla. Jutri je tvoj dan D, jaz pa ti bom močno stiskala pestke.

Glede sesanja, jaz moram vsak dan sesat, pa ne da bi bila mahnjena na čistočo, daleč od tega, ampak odkar smo kupili temen (temno rjav) parket, se vsaka pikica in prahek vidi. Potem pa še svoje naredi hišni pes. Ko smo imeli svetlega sem tudi samo enkrat na teden, ampak šele zdaj vidim, kolk svinjarije se nabere, groza user posted image . Sem se pa odločila, da naslednji parket bo obvezno svetel, ampak sesala bom pa tud mal večkrat, celo če nam bo uspelo naredit user posted image

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 108
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
26.7.2006 15:28:51   
*Karmen*
Oh, punci, saj ni tako hudo s tem mojim sesanjem. Samo v sobi z računalnikom (3 x 4m) imam tapison. Drugje pa sesam veliko manjkrat, ker je povsod položen kar fajn kakovosten laminat, ki ga samo pobrišeš z vlažno cunjo in stvar je opravljena user posted image ...

Lep dan vsem in uživajte v senčki!!! K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 109
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
26.7.2006 16:28:36   
pika74
Ojla čvekice user posted image

se moram malo oglasit.

Še prej pa čestitke kapici za pridelek user posted image user posted image .

Vam moram povedat o mojih stranskih učinkih IVFja... sam lepo prosm, ne se smejat user posted image .

V bistvu je eden stranski učinek tak, ki je malo čuden. Ampak je povezan s tem IVFjem. Samo nisem še ugotovila, kako in na kakšen načinuser posted image .

Skratka ko sem začela s špikanjem... se je pojavilo nekaj čudnega. Moj palec na desni roki se je začel čudno obnašati. Kar mrzel je bil user posted image . Pa kot, da ne bi bilo prekrvavitve in to tam, kjer je noht - se pravi na koncu - na zadnjem členku prsta. Vam povem, kaj takega še nisem doživela. Še dobro se spomnim, ko me je neni spraševala nekaj dni pred planiranim testom, kako kaj... pa če imam kakšne znake user posted image .... pa sem ji napisala, da imam en nosečniški znak--> da se mi palec na desni roki čudno obnaša. Še dobro se spomnim, kako sva se preko smsov režale na ta račun. No - valjda to ni bil user posted image  znak ampak samo stranski učinek.

Se pa spomnim, da sem na momente prav paniko zganjala okrog tega prsta... češ, kaj pa če mi bo prst odmrl user posted image user posted image user posted image .

No, zdaj po tadrugi M po IVF, si je tudi user posted image  palec user posted image opomogel user posted image user posted image user posted image user posted image .
Jeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image .

Tolk o stranskih učinkih IVFja user posted image .

...pol pa same presodite, al sm jest čudna, al so pa tile postopki mal čudni user posted image user posted image user posted image

Držte se bejbike pa lep poletni dan še naprej user posted image .

Lp
pika74
user posted image

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 110
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
26.7.2006 16:35:09   
*Karmen*
O, pikicaaaaa!!! Kok te je blo lepo brat po tolkem času!!!!!
 
Narciska, kako je pa kaj s tvojim testom? A nas boš pustila od firbca umret?!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 111
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
26.7.2006 16:49:29   
pika74
Kva je zdej ti ... a se še kej hodiš kopat na Rakitno user posted image .

Bemtiš, to je blo pa orng. Si prou boga s to roko.
Jst sm si zadnič neki spahnila gleženj pri laufanju,  pa sm bla tud cel tedn ala Herr Flick user posted image user posted image user posted image . Ma zdej gre že na boljš user posted image .

_____________________________

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 112
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
26.7.2006 16:51:08   
koala
Ojla Pika, te je lepo brat!! Pa fajn, da se je tvoj palec porihtal!

Kapica jaz že stiskam pesti za jutri, moraš pa obvezno poročat!!!!!!!

Saj res nariska, kaj se dogaja, a bi morale kaj vedet?????

_____________________________

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
26.7.2006 17:00:04   
*Karmen*
Pika, nič ne hodim na Rakitno. Za letos sm zaključila kopalno sezono v hribih user posted image . A ti si tud polomlena?! Ja, pol je pa tuki gor že en mali "kripl bataljon"user posted image . Jaz samo upam, da mi bo 2. septembra uspelo it na morje... Zmešal se mi bo, ker se že celo poletje kopam samo v banji in cedim sline po malo večji in globlji vodi v kateri bi se dalo mal zaplavat... Babe, vam povem, če mi septembra rata it na morje, me živ bog ne bo spravil iz vode... Tud pojstlo si bom prinesla na plažo, da bom lahko, takoj, ko se bom zbudila, skočila v morje user posted image !!! Mater, sem zdajle huda!!! Grem kar v banjo en "kravl" odplavat user posted image !!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 114
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
27.7.2006 12:32:44   
Anonimen
Evo, vidim da se nekatere mal prebujate user posted image in nas pridete pogledat (ku, ku). Sem že mislila, da bi bilo potrebno kako pest koruze vržt, da bi kaka kokica pršla pokramljat user posted image user posted image user posted image .

Joj, pa kapica ima danes transfer. Ko boš pri sebi in ko se spočiješ poročaj. Ti imaš zmeraj tako optimistične besede.
.
Jaz bom jutri poklicala v ambulanto, da vidim, kdaj lahko pridem po podrobnejše informacije za naslednji postopek. Upam sam, da me ne bojo skenslali, ker uradno začnejo delat šele s 1.8. Mi je pa Reš reku, da bojo že prej tam.

A ima katera tudi pregled pri Rešu, že v začetku avgusta. Se mi zdi, da je sisy tista, če se ne motim. Javite

(odgovor članu *Karmen*)
  Neposredna povezava do sporočila: 115
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
27.7.2006 13:40:37   
*Karmen*
KAPICA MA PA ENO AL PA DVE PIKICI V TREBUŠČKU user posted image  IN JIH ZDAJLE ŽE VESELO GREJE user posted image !!! Kapica, poročaj!!!
 
Mišek1, zate pa močne pesti, da čimprej začneš s postopkom user posted image !!! Pa javi kako se bo situacija odvijala.

LP in veliko sreče vsem! Karmen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 116
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
27.7.2006 18:34:34   
kapica
JUHU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Babike, grejem user posted image user posted image  pikici in mocno upam da zdrzita z mano do konca.

Sploh vam ne morem opisat kako sem vesela, transfer je potekal brez zapletov, z dragim pa sva lahko vse spremljala na ekrancku.

Tako da se ze pocutim nosecko, pa tudi ce samo za ta dva tedna. Tam v ordinaciji so rekli da naj poskusam cimbolj normalno zivet, pa bo teh 14 dni hitro naokoli.

Tako da sva z dragim ze sposodla knjigo imen in sla po trgovinah gledat cotice za nosecke in otrocke. A nisva smotana user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ?

Ampak nekam je treba to sreco vsipat , no, tako da sva samo delala ooo, iiii, kako je lepo in luskano.

Sedaj pa me dragi pelje v kino, ker sem bila tako pridna in cel postopek tako pogumno brez kaksnih vecjih solzic zdrzala.

Punce drzimo pestke da se pikice primejo, da ne bojo kaksne slabe novice, ce je do sedaj vse tako lepo slo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 117
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
27.7.2006 19:37:45   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
joj kapica kolk sem vesela zate, mi zmeri nasmeh user posted image na lica privabiš. ravno dva tedna bom imela časa da ti bom noro stiskala pestke, potem bom pa že jaz najbrž začela in ti bom stiskala kolikor se bo le dalo.
ta tvoj user posted image pa je zelo fajn dec, da te tako pedena. drži se ga.  tvoji user posted image user posted image pikici pa le glej, da boš lepo grela in jima nudila vse kar potrebujeta
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image


(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 118
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
27.7.2006 21:09:29   
siskamiska
user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem spremljala tvoj postopek in ti moram čestitat kako pogumno si prenesla vse skupaj. Upam da te bom posnemalauser posted image user posted image .
Držim pesti da ti čim prej mine.
Javi se še kaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 119
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
28.7.2006 8:57:57   
kapica
Dobro jutro punce user posted image !

Danes pa sem zgodnja, a? Hvala za lepe zelje in vase pestke user posted image user posted image , mi zelo prav pridejo. Obljubim da vas spremljam ko boste ve v postopkih in navijam za vsako posebej user posted image user posted image user posted image !

Sem vceraj v vsej sreci pozabla nekaj vprasat. In sicer me zadnja dva , tri dni precej muci doli pri jajcnikih in tam okrog user posted image . G je rekla da je to normalno, glede na to kaj vse se je te dni dogajalo in da mine.
Pa me zanima a bi mogoce lahko bilo tudi kaj od Progesterona, te kapsule morem vzemat do testa? A ste ve se tudi kaj dodatnega dobivale v teh 2 tednih?
Potem me pa se zanima, je rekla G vceraj da morem veliko piti. Sicer to pri meni ni problem, ker tako cele dneve samo zlampam, pa me zanima kaj ima to skupnega z bebicami.

Ja, vceraj v kinu je bilo super user posted image , sva se fajn imela, danes  dopoldan dragi dela, jutri pa ima rojstni dan. Tako da imam se danes cas user posted image zavit.

Drugace pa precej pocivam zadnje dni, me je precej zdelala vsa stvar, je prislo naknadno za mano user posted image .

Lep user posted image  pozdravcek!

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 120
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
28.7.2006 9:16:25   
Skorpija
Bravo kapica user posted image user posted image user posted image  Upam, da pikici ostaneta pri tebi in da boš močna ta dva tedna, kajti zame je bilo to najtežje obdobje celotnega postopka! Progesteron sem dobivala tudi jaz in sicer dve tableti plus eno vaginaleto na dan - to je kao za delanje rumenega telesca user posted image  Uglavnm, neki dobrga za tamalčke dela... To da te ščipa je pa tud čist normalno, ker so zdajle hormoni čisto na glavo postavljeni. Če boš imela krče, vzemi kakšen buscopan. Mene je skoz to dajalo, pa menda ni ravno dobro - meni so rekli, da so plodek ravno krči stisnili ven. Čeprav če bi bilo tako prav bi že ostal pri meni, krči gor ali dol...

Držim pesti, da nam čez dva tedna javiš dobro novico, do takrat pa uživaj in bodi čim bolj sproščena in zaposlenauser posted image

_____________________________

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 121
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
28.7.2006 9:22:31   
Anonimen
Kapica, jaz sem tudi nekaj dni jemala progesteron 2x na dan, sam ker ni bilo jajčec, smo potem prekinili. Meni je G reku, da je to dober, iz razloga kot je napisala skorpija in ker ti prepreči SS. Velik vode pa moraš piti zaradi hiperstimulacije. O tem pa so velik pisale punce pod majčice junijčice. Ztao bodi pridna in kokr se spomnim, so tam pisale, da so nekatera že kar mal pretiravale z vodo, ampak jim je pomagalo.
lepo se mej, pa tudi ostalim pupikam želim lep dan

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
28.7.2006 10:08:45   
Anonimen
No punce, sem mislila, da bom že dans kaj zvedela za postopek, pa bom šele v ponedeljek user posted image . Mislim, da me bo firbec požrl do takrat. Ampak glede na to, da bom takrat že zamudila postopek z inekcijami, bom najbrž imela klomifen- ICSI. Zato nisem prav nič dobre volje, ker sem prvič z inekcijami vsaj 4 jajčeca pridelala, če glih so bila nezrela. S klomifenom pa nobenega. Prav bad se počutimuser posted image user posted image . Edino kar se lahko tolažim je to, da mogoče drži pregovor slab začetek dober konec. Ja, kokr koli sem bila optimistična in sem komi čakala na avgust, sem zdaj poklapana. Zdaj se bo vsaj pokazal kolk čudežen je res ta aglurab, ki ga še jemljem. Je pa res, da ga še premalo časa jemljem, da bi pokazal rezultat. Grrrrrrrrrrrrrrroooooooooooozzzzaaaaaaaaaaaa!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
28.7.2006 10:10:03   
kapica
Hvala za tako hitre odgovore punce. Glede progesterona sem hotela to vprasat, namrec morem vzeti tri kapsule zjutraj in tri zvecer, tudi vaginalno. Pa me skrbi, da ce zjutraj ko vstanem, ne gre spet vse ven. A veste kaj mislim? Saj ostanem se v postelji kaksno urco, ker sem fraj in imam cas, ampka vseeno gre potem zadeva ven. Pa ne vem ali se do takrat ta glavno ze zgodi in se izloci samo "olupek" oz. ostanek.
Me malo skrbi, da ne bi se s tem kaj zafurala, tako kot z spikanjem na zacetkuuser posted image .

_____________________________

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 124
   RE: IVF, ICSI - JULIJČICE IN AVGUSTOVČICE
28.7.2006 10:11:33   
Anonimen
kapica, ti ni treba skrbet, vsaj meni je bilo tako povedano.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?