|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   majhni folikli
16.11.2009 13:30:18   
alekasandra
sem v drugem postopku. sedaj so mi spremenili terapijo, zraven gonala f, dobivam še dipehrline, ampak moji folikli rastejo zelo zelo počasi, kjub največji dozi hormonov, tako da so veliki samo 12 mm in to na 12 dan. v prejšnjem postopku so samo z gonalom bolj pridno rastili, zrasli so do 16 mm in 18 mm. v sredo imam ponovno ultrazvok, vendar se vsakič znova bojim, da ne bodo veliko zrasli. včasih imam občutek, da smo poskusni zajčki in da v bistvu včasih ne vedo zakaj naše telo tako reagira. če jih kaj vprašaš,modro molčijo. več izvem od sester, kot od zdravnika.

otroci so naše največje bogatstvo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: majhni folikli
17.11.2009 9:05:27   
Anonimen
poskusi vsak dan spiti malo piva, pomaga pri rasti foliklov  user posted image ... za boljšo kvaliteto pa kako jajčko pojej ...

pri meni je pivo pomagalo, da so folikli lepo hitro rasli, tako kot je treba ....

(odgovor članu alekasandra)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2009 9:11:11   
zarja1
Aleksandra predvidevam, da se zdraviš v Mb ambulanti. Malo sem presenečena nad tvojim pripovedovanjem, da ti G -ji ne dajo pojasnil. Jaz imam full dobre izkušnje z vsemi Gji tam. Res.
Veliko na rast foliklov vpliva tud prehrana, kakšno vitaminsko dopolnilo, ali pa kot je že anonimna napisala pivo in jajca. V prvem postopku pa si imela kakšno terapijo?

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.11.2009 9:12:00 >

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3
17.11.2009 9:44:57   
gigi1
Aleksandra Nisi napisala ali si 12. dan ciklusa ali 12. dan na Gonalu?
Predvidevam, da si bila prej v kratkem postopku (samo Gonal, začela jemati 2. dan ciklusa), sedaj si pa v dolgem postopku in si verjetno začela z diphlerinom 22. dan ciklusa, potem so ti pa dodali Gonal.

Če je tako in si tokrat v dolgem postopku potem pozabi na ciklus.
Diphlerin deluje na hipofizo tako, da zavira produkcijo lastnih hormonov. V bistvu te spravijo v umetno meno in te iz nič stimulirajo, zraven pa še malo zavirajo, da hormoni ne podivjajo preveč. V dolgem postopku zato folikli počasneje rastejo.

Moja zgodba je taka, da sem se v dolgem postopku ponavadi špikala kar 15 dni (gledano od dneva M je bil to 22. dan) preden je pri velikosti 20, 21 padla stopka.
V kratkem postopku je padla stopka običajno po 6-8 dni špikanja, najkasneje 11. dan ciklusa.

Zato ne skrbi. Res pa lahko kakšno pivo popiješ in poješ jajčka, ker spodbujajo rast foliklov.
Srečno

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.11.2009 10:24:22   
alekasandra
hvala punce. začela sem sem z dipherlinom. na tretji dan menstruacije z gonalom, sedaj so mi nekatere stvari bolj jasne ko si mi objasnila gigi. vitamine pridno jem, tudi prehrano imam zelo bogato z vitamini. dodala še bom pivo in upam da pomaga. tukaj res najdeš vse kar potrebuješ podporo in razumevanje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.11.2009 10:32:08   
alekasandra
še nekaj, glede ginekolog mb. nisem mislila na vse ampak samo ne eno zdravnico, kovačevo ne je super, ampak ono drugo, tista sem malo kritizirala, drugi so pravi srčki, najbolj rejlič. tako da ne bo zamer. ne mečem vse v isti koš, samo nekatere.

Neposredna povezava do sporočila: 6
20.11.2009 14:23:09   
alekasandra
upoštevala sem vaše nasvete in jutri imam punkcijo, folikli so zrasli ,večina jih ima več kot 15mm, ostali so manjši. nisem obupala popolnoma, še vedno sem imela kanček upanja.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2009 11:31:37   
zarja1
no fino. user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2009 11:33:22   
gigi1
Želim ti čimveč lepih celic user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.