|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   mamice--studentke!!!
7.12.2004 21:03:51   
citronka
POZDRAVCEK

Upam da mi bo lahko katera pomagala: Sem studentka mamica!!:bravo::metulj::bravo: in ze vsa leta prejemam republisko stipendijo!!
Letos sem prav tako zaprosila zanjo in pricakovala malo vecjo kot prejsnja leta predvsem zaradi male Aneje!! MOJE BABIKE!!:angel::angel:!!
VENDAR!!:((:((:((, na odlocbi ki sem jo prejela ne pise nic da bi mi povecali zaradi starsevstva!!
Pise da mam pac tolk pa tol osnove, pa potem da mam tolk pa tolk za letnik, pa za povprecje in nic zato ker sem mamika:zmeden:!!
Zdaj pa nevem ali tega pac ne napisejo ali pa enostavno je to ze v osnovi!!
Prosim ce lahko katera pogleda na odlocbo kako pa njej pise!
Je pa res da nisem oddala rojstnega lista in sklep o prezivnini zraven vloge /ker pac to od mene niso zahtevali /!! Tako da me je prejsnji teden teta iz CSD poklicala in rekla ja kaj a vi ste mamica in potem sva se dogovorile da ji posljem dokumente da mala res obstaja:zmeden:!!
Ampak jaz sem te dokumente poslala prejsnji torek, v sredo pa sem ze prejela odlocbo o stipendiji!!
in zdaj nevem kaj naj, a je to to!! A so mi upostevali da sem mamica, al pac ne,ker se niso imeli mojih podatkov!!

MAMICE POMAHAJTE!!

POZDRAVCEK VSEM MALCKOM!!!:sloncek::sloncek::sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   mamice--studentke!!!
7.12.2004 22:12:02   
Anja
Kr tam se oglasi ti bojo zihr vse super zrihtali :)

Po moje je bla odločba pre4j narejena kakor pa si ti sporočila da si mami ;)

(odgovor članu citronka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   mamice--studentke!!!
8.12.2004 11:24:55   
Dadi
Hoj jaz sem tudi študentka mamica in še čakam na odločbo o štipendiji...Upam da bo odobreno. Drugače imaš pa na polah, ki si jih izpolnjevala za štipendijo, zadaj rubriko, kjer lahko obkrožiš da si rodila oz. da imaš otroka. Jaz bi na tvojem mestu poklicala na Zavod RS za zaposlovanje in jih povprašala. Sigurno dobiš nekaj dodatka za otročka. Nič bat, ti kar pokliči pa vpraši. Se moraš malo grebst da kej dobiš od te države. A za bon od Vzajemne za študentke si že slišala?

(odgovor članu citronka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   mamice--studentke!!!
8.12.2004 20:06:34   
Naty*Taja
Zdravo!
Jaz imam podobne probleme!Sicer še nisem rodila bom pa maja letos!Sem absolventka in tudi jaz prejemam republiško štipendijo. Letos spomladi se je naš socialni položaj zaradi bolezni očeta zelo poslabšal, kar sem navedla tudi v prošnji za štipendijo (zadeva spada pod isto rubriko, kot tole o mamici!) no in sem pri višini štipendije dobila dodatek na socialni položaj! Vsaj mislim,da je to to! Tako, da bi tudi ti po moje morala dobit nekaj podobnega!
Imaš čas za pritožbo, ker je očitno odločba res prišla prej,kot so oni opazili napako. Torej le podvizaj se in bodi malo nadležna, drugače baje pri socialni in podobnih ustanovah nič kaj ne dosežeš!
Upam, da boš problem uspešno rešila!
Lep pozdrav!

(odgovor članu citronka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   mamice--studentke!!!
9.12.2004 13:03:18   
janjja
Po moje to niso upoševali. JAz še do sedaj nisem nikoli dobila štipendije zdaj ko sem pa v zadnjem letniku pa jo dobim, pa samo zaradi male.

TAk da se obrni na csd, tam ti bojo vse zrihtali.
:fis:

(odgovor članu citronka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   mamice--studentke!!!
9.12.2004 16:49:55   
Abby
Žal, ampak štipendijo dobivaš, ker si pridna in revna, pa se šolaš, ne pa zato, ker si pridna in rojevaš male Slovenčke. Nagrada za to ti je starševski dodatek. Žal, ampak tako je. Lahko se ti samo spremeni cenzus, ker imaš 1 družinskega člana več. Če si pa že do zdaj dobivala maximum, pa to ne vpliva.

(odgovor članu citronka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?