|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   marčice
26.8.2005 12:25:37   
soncicaT
Dajmo še malo počvekat, predno ugasnejo RR:((, jaz sem danes kar ok...malo se tolažim zaradi tistega sevanja, saj me jih je ze dosti potolažilo (vključno z vami).

se pa spomnim, ko sem še v SG bolnico hodila na kontrole ščitnice, da so nosečnice kar hodile notri, pa bi tudi lahko bilo sevanje.

Je pa res, da včeraj tista "zdravnica" me je fejst prestrašila.

Če bo splav, pač bo, jokala bom do onemoglosti, ampak kar je je.

Upam da bo z :duda: vse vredu.Ne bi si odpustila,itak je bil TSH ok, pa da sem mogla riti notri.

Skratka, počutje se nadaljuje, občasne slabosti, itd..

Danes sem povedala v službi, ker sem morala, kajti naslednji teden imam spet pregled pri G, ko bo drugi dan šole...pa nuhalna bo tudi čez teden.

Oh kako si želim da bi bila beba zdrava, vse bi dala za to.

Držite pesti.

Čao:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   marčice
26.8.2005 12:51:27   
majana
no, še jaz da se malo oglasim. Vidim, da sva v istem poklicu. To bo zanimivo sredi leta iti, še huje pa sredi leta priti. Ampak to zdaj sploh ne bomo prograsili kot problem. Jaz imam pregled v ponedeljek in že komaj čakam. Čeprav me je malo strah.

se beremo potem "na novo"

lp

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   marčice
26.8.2005 13:28:59   
Ines.
SoncicaT, držim pesti zate in za tvojega :duda:, da bo ja vse v redu. Sicer pa, bog ve, kje vse je sevanje, pa sploh ne vemo. Jest se sploh ne ubadam več s tem. Nam je en mesec plin uhajal pri štedilniku preden sem jest to ugotovila. No, torej sem se v najbolj občutljivem 2. mesecu nadihala butana. Valjda sem paniko nagnala in vprašala Pušenjaka za nasvet in me je lepo pomiril. In bog ve, koliko kemikalij sem se že nadihala, pa sploh ne vem. Kaj pa sevanje mobilih oddajnikov in mobilnih telefonov, ki menda niso ravno nedolžne napravice. Po mojem, da bi bil bolj problem, če bi bila v kakšni takšni sobi s sevanjem, drugače pa menda te žarki že na oddaljenosti 5m izgubijo bistveno nevarnost sevanja, pa še vmes so zidovi, kar je še manj verjetnosti, da bi kaj škodovalo.

Ja, :((, žal se lep čas ne bomo slišale. No, do takrat pa veliko sončka, dobre volje in veselja.:):):)

LP,

Ines


(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Prihaja Baby Expo sejem za nosečke in bodo...
Nosečke in mamice pozor! Rezervirajte si datum 13. april. V Ljubljano prihaja že drugi Baby Expo, sejem za bodoče in mla...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?