|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   me je povozil čas?
1.12.2011 11:09:54   
josephine27
Zadnje dni pregledujem oz. pospravljam svojo garderobno omaro in ugotavljam da so nekatera oblačila noter že celo večnost. Moj mož me zadnje čase heca, da se še vedno oblačim kot takrat, ko sva se spoznala ( 12 let nazaj) in da jih nimam več 20 ampak 30 plus. On je itak še mal starješi zato se na njegove opazke ne zmenim ravnouser posted image me pa vseeno zanima ali ste z leti spremenile stil oblačenja? v katerih trgovinah najpogosteje nakupujete tiste k ste že čez 30 (he he se sliši kot da bi bile ful stareuser posted image )? sama ne sledim ravno modnim trendom razen čevljev ( ki jih imam eno tono) pa frizure tud kar pogosto menjam drugače pa imam večina takih stvari, ki so nekako uporabne na dolgi rok, največ jeans.

_____________________________


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: me je povozil čas?
1.12.2011 12:22:25   
diana 28
Jaz sem pred kratkim dopolnila 30 user posted image  .... Oblačim se še vedno isto in se mi zdi, da je bolje, če se oblačiš mladostnejše. Ne vem zakaj bi spremenila stil oblačenja in se začela oblačit drugače. Saj ne, da se oblačim kot kakšna najstnica a še vedno mi je fajn, da se počutim privlačno in se oblečem tako, da se počutim fajn v svoji koži.. Saj vidiš kaj ti pristaja in res ne bom zdaj hodila v ohlapnih oblačilih, ker sem pač starejša user posted image . Mogoče se sama ne počutim še stare (razen ko preberem tak post user posted image  -hec)  ... Pa tudi kavbojsko mini krilo nosim poleti in kratke hlače, kapri hlače in se počutim fajn.... Vsaj zaenkrat zavijem še vedno v trgovino za mlade....

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: me je povozil čas?
1.12.2011 16:36:11   
ronja
ali ste z leti spremenile stil oblačenja? v katerih trgovinah najpogosteje nakupujete tiste k ste že čez 30 (he he se sliši kot da bi bile ful stareuser posted image )

Nisem spremenila stila oblačenja, edino sem začela spodnje majce nosit, odkar sem 1. zanosila. Pa popka glih ne kažem zdajuser posted image . Upam pa, da bo nekoč spet tak, da bo za pokazat, pa če bom to izkoristila ali pa ne;).

nosim še vedno iste stvari kot pred 10imi leti, kupujem zase skoraj nič, včasih mi mami kaj kupi, večino stvari pa dobim, ko komu niso več prav ali všeč. Zelo možno, da so že iz mode, ampak ker lubi tudi nima pojma, kaj je moderno in kaj ne, se ne sekiram kaj prevečuser posted image . Pri nama je v bistvu ravno obratno: me je lubi spraševal, zakaj več ne oblečem enega športnega kompleta, ki mu je bil res všeč, ampak je pa tudi res precej - khm - mladostenuser posted image ...


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: me je povozil čas?
1.12.2011 18:23:30   
Anonimen
Ni te povozil čas, je pa dejstvo, da imaš vsako leto eno leto več in ne eno leto manj.

Za leta čez 30 (in že kakšno prej), meni ni primerno (razen za na plažo): mini krila, globoki dekolteji, kazanje popka, zelo špičasti čevlji, zelo pisane ali kričeče obleke; mogoče še kaj, česar se ne spomnim. Po moje ima tvoj mož prav.

Garderobo največkrat kupim v Benettonu ali Espritju, klasične kose, v katerih se ne počutim utesnjeno. Te obleke nosim deset let in več in so še vedno ok. Niso špica mode, so pa ok. Kar menjam so modni dodatki, teh imaš na pretek, od lepih rut do nakita, če želiš izgledati bolj mladostno. Pogoj, da ti takšna popvrečna obleka kot jo opisujem izgleda dobro, so lepi čevlji, usnjeni (to se vidi) in lepa torbica.

(odgovor članu josephine27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
1.12.2011 22:02:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: me je povozil čas?
1.12.2011 23:11:15   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Za leta čez 30 (in že kakšno prej), meni ni primerno (razen za na plažo): mini krila, globoki dekolteji, kazanje popka, zelo špičasti čevlji, zelo pisane ali kričeče obleke; mogoče še kaj, česar se ne spomnim. Po moje ima tvoj mož prav.



Prosim lepo no...  kaj takega pa še ne.. če je kaj neprimerno je lahko samo to, da se oblečeš svoji postavi neprimerno.

Če nosiš špičake, hlače na zvonec in majice nad popkom, potem te res je povozil čas... če pa slediš modnim smernicam in se oblačiš "mladostno" karkoli že to pomeni, potem te ni.. pri nas smo večinoma žensko kolektiv 25-60 in se vse oblačimo precej podobno.. škornje, dolge tunike, krila, srajce..



To pa ress  ja user posted image  user posted image  user posted image  

enako bi jaz napisala. Postavi primerno.
In stvar okusa.


Pri meni v omari se najde- sem čez trideset_- lep plašček, z črno muco okrog vratu in rokavov, lepa puhovka, oprijete jeans hlače v različnih barvah, par body srajc- bela, črna,  to so dobri kosi, ki služijo več sezon. Potem pa še potrošna roba, kot so Intimissimi majčke, Zara puliji, majčke.. H&M perilo, majčke, puloverčki...mmmm,  pri perilu imam tudi komplete iz Palmersa, Triumf. Črna oblekica...pa da ne naštevam poletnih cotik user posted image , med njimi tudi mini krila, kratke hlače, majčke z odprtim hrbtom, dekoltejem, ...  Pol pa še čevlji, hmmm, škornji s peto in brez, teniske, japonke različne, balerinke -dvojne. In še kup cot, ki jih ne uspem ponosit. Kupujem pa različno, kjer mi je stvar všeč.


Zdaj sem še enkrat prebrala kaj sem napisala in jaz včasih nimam kaj oblečuser posted image  user posted image  user posted image
ČE me je čas povozil ali ne, ne ni. šeuser posted image

< Sporočilo je popravil posh -- 1.12.2011 23:16:58 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: me je povozil čas?
2.12.2011 13:40:21   
josephine27
Za leta čez 30 (in že kakšno prej), meni ni primerno (razen za na plažo): mini krila, globoki dekolteji, kazanje popka, zelo špičasti čevlji, zelo pisane ali kričeče obleke;


popek sem nehhala kazat že pred prvo nosečnostjo in mi res na kraj pameti ne pade da bi bil še kdaj viden razen na plaži sevedauser posted image .  sicer tud barv ne nosim nekih hudo živih ( no mogoče poleti). špičaki so pa še vedno v moji omari ( in so še vedno moji najljubši škornji).

kaj še spada sem : preveč roza barve? all starke? T-shrt majice z napisi.....prosim ne se smejatuser posted image

se pa drugače strinjam s tem da se je treba obleči predvsem postavi primerno. in ne ne mislim se začet oblačit kot stara mamauser posted image




_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: me je povozil čas?
2.12.2011 14:03:20   
ronja
Ah, ne noriuser posted image . Nosi, kar ti paše.

Meni je pa zelo fajn videt kako babico v terkizni trenirki, ali pa kako 120 kilsko punco v oprijetem krilu - ker vem, da se ta človek pa ne sekira za družbene norme, ampak vsaj glede cot misli po svoje (torej je verjetno, ad tudi še kje drugje).

Meni so všeč kavbojke na zvonec in samo zato, ker so polovico časa moderne, pol pa ne, ne pomeni, da jih zato pol časa ne bom nosila. Zdaj jih res ne, ker pač nisem dobila od nikogar nobenih nosečniških na zvonecuser posted image . Za majce z napisi pa nisi nikoli prestaruser posted image . Tisti, ki so mahnjeni na modo, jih verjetno itak že pri 20ih ne bi dali gor, tisti, ki nismo, pa nosimo reklamne T shirte zmeraj, ker so udobne in zastonj;).


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: me je povozil čas?
2.12.2011 14:14:32   
nemrak
Jaz bom naslednje leto 40, pa še vedno nosim All starke ( imam jih rdeče, črne, vijoličaste...) Jih ne zamenjam za nič.
Pa oprijete kavbojke, pa kavbojke in hlače ala aladin. To mi je zakon.
Pa še bi lahko naštevala.
Se pač v tem fajn počutim in ne mislim na starost.


(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: me je povozil čas?
2.12.2011 14:26:19   
žab*ca
Zanimiva tema,saj sem ravno nedavno nazaj razmišljala,ko sem se peljala v avtu,da se glede mode ozrem po najstnicah,ne pa po meni primernih gospeh :))  (beri 30+).
Skratka 1 mesec nazaj sem si kupila all startke,nosim ozke kavbojke,letos bi si privošila uggice.Ja veliko bolje se počutim v taki garderobi in zdi se mi,da mi tudi bolj paše,kot pa kakšni kostimi. Jeans krilo pošito z rožcam, škornje z nizko peto,puli in daljša bunda bodo sigurno moja stalnica letošnje zime,pa 30 gor ali dol. :)

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: me je povozil čas?
2.12.2011 14:26:40   
josephine27
he he bom možu te poste pokazala pa naj si gre on spreminjat stiluser posted image .

ga po moje mal emšo daje pa se boji da preveč mladostno zdraven njega zgledamuser posted image


_____________________________



(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: me je povozil čas?
2.12.2011 14:29:25   
diana 28
Ravno včeraj sem se spomnila na eno znanko, ki je stara okrog 35 let pa je na nekem praznovanju nosila kratke hlače (kavbojske oprijete) in kratko majico in je zgledala res lepo( prava lepotica).... Še bolje kot kakšna mlajša. Res ne vem zakaj bi se morala takšna ženska obremenjevati z leti, ker lahko še zmeraj zgledaš prav dobro. Še posebej, če poskrbiš za postavo.

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: me je povozil čas?
2.12.2011 16:31:53   
pelin
Za leta čez 30 (in že kakšno prej), meni ni primerno (razen za na plažo): mini krila, globoki dekolteji, kazanje popka, zelo špičasti čevlji, zelo pisane ali kričeče obleke; mogoče še kaj, česar se ne spomnim. Po moje ima tvoj mož prav.
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka

Tole je pa mene tudi presenetilo..priznamuser posted image ...Malo zato, ker sem si Mili ( posebej zaradi tistega njenega " punčka za milijon dolarjev")predstavljala kot žensko bolj svobodnega duha, malo pa zato, ker sem tudi sama že čez trideset in še prav rada skočim v mini jens krilo ali kakšno luštno kratko žametko...Posebej sedaj, ko gre to fino k visokim škornjem in kakšnim ultra dobrim žabam...Pa ne morem reči, da me ravno kritizirajo...če imam bolj odštekane žabe, še največ pohval prejmem od otrok v vrtcuuser posted image ...   V takšnih cunjah se pač dobro počutim in glede na odzive mi tudi kar sedejo...Špičakov ponavadi ne nosim, ker sem v njih premalo mobilna in ne zato, ker mi ne bi bili všeč...Tudi kavbojke imam skoraj za obvezno uniformo...pa ne tiste super ozke, ker se mi zdi, da naredijo čudno postavo z nerealno veliko zadnjico, temveč malo širše....najboljše so pa itak tiste znošene, večletne , ki kar nekako rastejo z mano...
Moda in modni trendi...hja...seveda  ni vse to čisto za odmislit...vendar sem še vedno pristaš tega, da človeku najbolj pristaja tisto, v čemer se dobro počuti....samo izžarevanje samozavesti človeka pač naredi svoje, tisto v kar se stlači je pa velikokrat le pika na i...


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: me je povozil čas?
2.12.2011 17:19:26   
ajsek

IZVIRNO SPOROČILO: žab*ca
Jeans krilo pošito z rožcam, škornje z nizko peto,puli in daljša bunda bodo sigurno moja stalnica letošnje zime,pa 30 gor ali dol. :)


Tole je vse super, ampak določene zadeve, recimo že omenjene majčke z odprtim hrbtom, pa na ženskah, ki nimajo več veljavne študentske izkaznice, pač izgledajo groteskno. Razen na tistih iz Hollywooda, ki še pri 50 izgledajo tako mladostno, da jih ne spustijo v 21+ klube.

http://www.shirtsnob.com/pictures/springcliftonopenback.jpg Tole recimo.

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: me je povozil čas?
2.12.2011 18:07:51   
Anonimen
Ohjoj ... jaz sem se ravno zadnjič pri svojih rosnih 28 letih podobno spraševala ... ker namreč še vedno okrog skačem tako kot sem 10 let nazaj v gimnaziji user posted image ... moja klasična oprava so širše kavbojke, majčka, čez pa različni dodatki (šal, jopa, pončo, ...) spodaj pa balerinke, ali pa zaprti čevlji sedaj pozimi ... v prostem času pa allstarke (itak) ... sem si pa leto in pol nazaj kupila par lepih kosov, ker sem začela v službo hodit, pa sem jih hitro nehala nosit, ker se mi jih je škoda zdelo pa tudi praktični niso bili, ker sem v službi pol časa v arhivu, kjer premetavam fascikle in iščem raznorazne dokumente ... tako da zdaj raziskujem kaj takega bi si sploh lahko kupila, da bi zgledala malo bolj odraslo in "uradno", pa da bi bilo vseeno primerno za delo, ki ga opravljam ... kaki predlogi?

Glede kaj je primerno za 30+, sem pa mnenja, da če ženska dobro zgleda, da lahko minič tut pri 50ih nase ... seveda ob pravi priliki in če ga zna nosit.

(odgovor članu ajsek)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: me je povozil čas?
4.12.2011 13:25:03   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: josephine27

Za leta čez 30 (in že kakšno prej), meni ni primerno (razen za na plažo): mini krila, globoki dekolteji, kazanje popka, zelo špičasti čevlji, zelo pisane ali kričeče obleke;


popek sem nehhala kazat že pred prvo nosečnostjo in mi res na kraj pameti ne pade da bi bil še kdaj viden razen na plaži sevedauser posted image .  sicer tud barv ne nosim nekih hudo živih ( no mogoče poleti). špičaki so pa še vedno v moji omari ( in so še vedno moji najljubši škornji).

kaj še spada sem : preveč roza barve? all starke? T-shrt majice z napisi.....prosim ne se smejatuser posted image

se pa drugače strinjam s tem da se je treba obleči predvsem postavi primerno. in ne ne mislim se začet oblačit kot stara mamauser posted image






Jaz bi ti svetovala le, da si dopolniš svojo garderobo ,poleg teh mladostnih zadev, ki so predvsem športne, z nekaj elegantnih kosov. Če si navajena na predvsem športno garderobo, je težko kar naenkrat spremeniti stil v kaj drugega. Začni počasi, pa boš videla, kaj ti pristaja, kaj ti je všeč. All star-ke zamenjaj za elegantne balerinke, visoke škornje z ravnim podplatom, T-shirt zamenjaj za kakšne telirane srajčke, majčke...dodaj kaj nakita (verižico, zapestnico). Da ne bluzim v nedogled, preidi iz športnega v športno-elegantni stil. Sem prepričana da ti bo všeč in tvojemu tudiuser posted image
p.s. ne pozabi na sexy perilouser posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: me je povozil čas?
4.12.2011 19:02:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Tole je pa mene tudi presenetilo..priznamuser posted image ...Malo zato, ker sem si Mili ( posebej zaradi tistega njenega " punčka za milijon dolarjev")predstavljala kot žensko bolj svobodnega duha, malo pa zato, ker sem tudi sama že čez trideset_ in še prav rada skočim v mini jens krilo ali kakšno luštno kratko žametko...



Mi lahko pojasniš, kakšno povezavo imajo globoki dekolteji, mini krila in zgoraj našteto s svobodouser posted image

< Sporočilo je popravil milijonarka -- 4.12.2011 19:03:23 >

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: me je povozil čas?
4.12.2011 20:53:28   
pelin
Mi lahko pojasniš, kakšno povezavo imajo globoki dekolteji, mini krila in zgoraj našteto s svobodouser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka


Za leta čez 30 (in že kakšno prej), meni ni primerno (razen za na plažo): mini krila, globoki dekolteji, kazanje popka, zelo špičasti čevlji, zelo pisane ali kričeče obleke; mogoče še kaj, česar se ne spomnim. Po moje ima tvoj mož prav.


Ko za nekoga rečemo, da je bolj svobodnega duha ne mislimo na tisto svobodo, do  katere smo npr. prišli po letu 1945, temveč je govora o svobodnem, odprtem in sproščenem obnašanju in pogledu na svet...Tile tvoji zategnjeni in strogi stavki zgoraj  v smislu, da so za vse tridesetletnice  za vedno prepovedane minike, globoki dekolteji in podobno in da si me " starine " te zadeve po tvojem lahko privoščimo  le za na plažo  ( pa verjetno je še najboljše da je to kakšna frotirasta halja ali pa takšna z rožastim vzorcem ali s parameciji in iz  nylonauser posted image )pač nakazujejo človeka, ki se zelo obremenjuje s tem kaj si ljudje o njem mislijo, ki se raje poti v dolgi majci, kot da bi pokazal malo gole kože, ki....v bistvu ne ve kako je fino bit bolj odprt neobremenjen človek...svobodnega duha...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: me je povozil čas?
5.12.2011 13:20:13   
posh
IZVIRNO SPOROČILO: ajsek

Tole je vse super, ampak določene zadeve, recimo že omenjene majčke z odprtim hrbtom, pa na ženskah, ki nimajo več veljavne študentske izkaznice, pač izgledajo groteskno. Razen na tistih iz Hollywooda, ki še pri 50 izgledajo tako mladostno, da jih ne spustijo v 21+ klube.

http://www.shirtsnob.com/pictures/springcliftonopenback.jpg Tole recimo.





Le zakaj tako huda izjava? Ne vem, kako bi ti izgledala v omenjeni majčki, jaz izgledam vse prej kot slabo, kaj šele groteskno. Nimam mozoljastega hrbta, ne visi mi špeh na vse strani in še "sise mi ne vise", zato poleti hodim v takšnih majčkah kar brez modrca! Primerno ali ne, to pa mi res dol visiuser posted image , sebi izgledam super, dragemu pa še boljuser posted image .

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: me je povozil čas?
5.12.2011 17:53:44   
ronja
josephine, do that. No, lubi se pa oblači ko najstnik, mu moram začet nažirat, zgledauser posted image . Meni je pa luškan v kavbojkah, T-majci in puloverju s kapuco (no, še boljš, če zadnje dvoje spusti, samo zdaj je mal mraz, da bi bil skoz takuser posted image ). Pa je tudi 30+ oz. v kristusovih letih. In ja, tak gre v službo! mili, glej in se čudiuser posted image ! In sploh ga ne odpustijo zatouser posted image , da ne govorimo o tem, da se ostali nič kaj dosti boljše ne oblačijo pri njihuser posted image . Čudno bi ga gledali, če bi prišel v hlačah in srajciuser posted image .

vendar sem še vedno pristaš tega, da človeku najbolj pristaja tisto, v čemer se dobro počuti....samo izžarevanje samozavesti človeka pač naredi svoje, tisto v kar se stlači je pa velikokrat le pika na i...


Tole je vse super, ampak določene zadeve, recimo že omenjene majčke z odprtim hrbtom, pa na ženskah, ki nimajo več veljavne študentske izkaznice, pač izgledajo groteskno.

haha, kaj pa če ti je študentska že davno potekla, te pa še vedno vsi vztrajno sprašujejo po njej, pa čeprav si v debeli bundi, imaš že trebušček in si dostojno oblečena v zarin puli in nosečniške kavbojke?user posted image Sem bila zadnjič na sejmu, pa so mi vsi ponujali študentksi popustuser posted image . Na prejšnjem sejmu mi je pa ena rekla, da majo zdaj popust 10%, potem pa samo če bom čakala eno leto, ko mamo spet študentje oktobra popustuser posted image . A pol smem met allstarke?user posted image mimogrede: bunda je taščina, pulover je bil mamin, kavbojke od sosede, vse so uglajene gospe, vse 30+, tako da moja oblačila gotovo niso izražala mojega "študentksega" duhauser posted image .

otika, edino, kar mi pade na pamet, je puli. To zgleda navadno baje kolikortoliko dostojno (jaz sicer nimam pojma, ampak tako pravijo), pa je res udobno in praktiš.


_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: me je povozil čas?
5.12.2011 18:50:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

temveč je govora o svobodnem, odprtem in sproščenem obnašanju in pogledu na svet...Tile tvoji zategnjeni in strogi stavki zgoraj  v smislu, da so za vse trideset_letnice  za vedno prepovedane minike, globoki dekolteji in podobno in da si me " starine " te zadeve po tvojem lahko privoščimo  le za na plažo  ( pa verjetno je še najboljše da je to kakšna frotirasta halja ali pa takšna z rožastim vzorcem ali s parameciji in iz  nylonauser posted image )pač nakazujejo človeka, ki se zelo obremenjuje s tem kaj si ljudje o njem mislijo, ki se raje poti v dolgi majci, kot da bi pokazal malo gole kože, ki....v bistvu ne ve kako je fino bit bolj odprt neobremenjen človek...svobodnega duha...



Še vedno ne razumem, kaj tako svobodnega je v globokem dekolteju, ki ga oblečem npr. za v službo? Ali minici?
V primerjavi pretiravaš, ne obstaja zgolj globok dekolte in frotirasta halja.

Sicer si pa čisto falila, btw. Globok dekolte in mini krilo je stanje zadrtega duha, ki ga nihče ne opazi, razen takrat, ko primerno razkrije svoje seksualne atribute. Žal se ženske ne zavedajo, kako z neprimernimi oblačili ponižujejo sebe kot ženske; moški se jim slinijo, za vogalom pa obrekujejo, da so ku**.

< Sporočilo je popravil milijonarka -- 5.12.2011 18:52:48 >

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: me je povozil čas?
5.12.2011 19:21:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Meni je pa luškan v kavbojkah, T-majci in puloverju s kapuco (no, še boljš, če zadnje dvoje spusti, samo zdaj je mal mraz, da bi bil skoz takuser posted image ). Pa je tudi 30+ oz. v kristusovih letih. In ja, tak gre v službo!


Lepe kavbojke (in ne strgane vsepovsod), korektna majica (in ne najbolj sprana in pol prevelika reklamna) in pulover, na katerem ni ravno zadnjih 125 poskusov barvanja - gre.
Vse je stvar zdrave mere, ki je pri moških manj očitna, ker se ne oblačijo tako vpadljivo kot ženske.

Jaz si za svojo hčer ne želim, da ji je ideal oblačenja pinki roza mini krilo, ki komaj pokrije rit, 15 centimetrski štikli, deklote, da bradavičke skoraj pogledajo ven, in živo nalakirani nohti, da še vrat ne more odpreti. Meni ni všeč, če je pa vam, pa kar tako vzgajajte hčere. Najbolje s svobodomiselnim zgledom, ta vedno najbolj povleče.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: me je povozil čas?
5.12.2011 20:18:53   
pelin
Sicer si pa čisto falila, btw. Globok dekolte in mini krilo je stanje zadrtega duha, ki ga nihče ne opazi, razen takrat, ko primerno razkrije svoje seksualne atribute. Žal se ženske ne zavedajo, kako z neprimernimi oblačili ponižujejo sebe kot ženske; moški se jim slinijo, za vogalom pa obrekujejo, da so ku**.
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
user posted image user posted image Mili pa daj se no zrelaksiraj nooo....Nikoli se ne počutim, da ponižujem sebe, če dam nase mini  ali pa srajčko pri kateri mi zgornji  gumb ravno ne stiska vratu... Počutim se lepo, urejeno, ....žensko...Svoj živi dan mi ni nihče rekel ku**...pa tudi slinil se ni nihče po meni, ker tega pač ne dovolim vsem...To dajem vedeti v miniki ali pa v klasičnem kostimu...oooo, moški dobro vedo, do kje smejo jiti, če jim to daš jasno do znanja...pri tem ima poglavitno vlogo sam nastop in energija ki jo izžarevaš.. ...cunje niti niso toliko pomembne....
Glede hčere je pa tako....tudi sama jo imam...najstnico...v pravem pomenu besede....Zelo lepo dekle je, ki ve kaj ji pristaja, zna stvar nositi in ponosna sem na to, da me ponavadi vpraša za mnenje....Večkrat jo celo najdem z glavo naprej v moji omari s cunjami, kjer mi ponavadi " zarubi"kakšno majčko, sveter ali kaj podobnega...Ne morem reči, da mi je to ne vem kako všeč, če pa pomislim, da nosim cunje, ki mi dobro pristajajo in so hkrati modne v dobi najstnic, pa si ne morem kaj, da ne bi pomislila, da sploh ni slabo biti že čez trideset...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: me je povozil čas?
5.12.2011 20:21:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Nikoli se ne počutim, da ponižujem sebe, če dam nase mini  ali pa srajčko pri kateri mi zgornji  gumb ravno ne stiska vratu...


Med globokim dekoltejem in srajčko, zapeto do vratu, je kar nekaj gumbov razlike user posted image user posted image .

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
5.12.2011 20:34:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?