Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Zanima sam tolk,da mal vem.P azanima me še to,če je to normalno ampak me zjutraj najbolj bolijo.To me 1. tko boli.

Meni namreč že 52 ali 53 dan zamuja,testi pa menda tud vsem ne pokažejo? Kaj pa jaz vem. Pomagajte mi malo,jaz mam namreč mal večji trebušček tud,pa ne da bi sama že to vidla,opazili so drugi.Me izkušene ženske sprašujejo,če sem kr ma trebuh mal bol drugačno obliko,sploh če mam oprijeto majčko gor se vid. Kaj naj si mislim?
Sam bradavičke me niso pa nikol tko bolele! Nevem več kaj naj. Pol pa tašča pride,reče maš hrbtenico usločeno,pa trebušček mal nosečniški,Seveda v 1,5 mesca sem se kg zredila.Kaj naj si mislim???
, da si
,držim pesti sama sebi,da res ne pade. V pon. grem pa h G,je rekla naj pridem, če krči na popustijo,drugač pa komi konec novembra!!!!