|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   menjava oken in balkonskih vrat
18.2.2009 20:43:41   
Sisy
sem objavila moje vprašanje že na temi Tehnika pa sedaj vidim da je tukaj pravi naslov, zato pejmo še enkrat....user posted image

pozdravljeni

mene pa zanimajo konkretne izkušnje tistih ki ste v kratkem menjali okna in balkonska vrata..Stvar je sledeča: živimo v bloku, odločila sva se menjavo-torej adaptacijo. Vzeli bi pvc okna in balkonska vrata z močnejšimi stekli (prepustnost 38 decibelov) + alu rolete na dveh oknih, zunanje alu poličke, notranje imitacija kamna.

Za ponudbe sva zaprosila sledeča podjetja:

-PVC NAGODE
-AJM
-SECOM
-TIP TOP
-MIK CELJE

Od vseh sva dobila ponudbe , končni zneski med ponudniki se ne razlikujejo bistveno, vse skupaj pride nekje od 2400-26006€. Edino Secom nama je poslal ponudbo za 1500€ kar se mi zdi mal sumljivouser posted image . Izmere (konkretne) sta nam naredila le AJM in NAGODE, ostali po mojih meritvah.

Sedaj me pa zanima če imate konkretne izkušnje s katerim od navedenih ponudnikov? Zanima me predvsem kateri od njih (po vašem mnenju) nudi največ glede kvalitete? (glede na to da se cene ne razlikujejo bistveno?)

Za mnenja bom zelo hvaležna!



_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)







Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: menjava oken in balkonskih vrat
19.2.2009 10:26:25   
gita10
Cene so verjetno enake ne razumem zakaj bi eno podjetje ponudbo dalo toliko nižjo. Javila se ti bom prek zs tudi jaz delam v podjetju kjer izdelujemo in montiramo pvc okna in vrata pa mi pošlji seznam kaj potrebuješ- ti bom odgovorila še danes. Je pa res da mora priti izmere narediti profesionalec da ni potem problemov z montažo.

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: menjava oken in balkonskih vrat
19.2.2009 21:05:48   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Cene so verjetno enake ne razumem zakaj bi eno podjetje ponudbo dalo toliko nižjo. Javila se ti bom prek zs tudi jaz delam v podjetju kjer izdelujemo in montiramo pvc okna in vrata pa mi pošlji seznam kaj potrebuješ- ti bom odgovorila še danes. Je pa res da mora priti izmere narediti profesionalec da ni potem problemov z montažo.


super,hvala.

drugače pa smo dal 2 podjethjem že izmerit, trem pa sam prek spleta, po naših merah.

_____________________________

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)








(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: menjava oken in balkonskih vrat
24.2.2009 8:04:50   
Žiga
Malo še razmisli o ALU poličkah zunaj. Imamo na enem oknu tako poličko nameščeno preko obstoječe betonske (so izvajalci zaj. u nulo), in se vsaka kaplica, ki pade nanjo, sliši... Dajte raje kamen/beton oz. pustite obstoječe (so verjetno kamen/beton).

Rolete pa vzemite alu polnjene... se ful pozna, kot še so votle.

LP
Ž.

P.S.: Bognedajdavzametemikcelje press... kolk so meni živcev požrli... user posted image

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: menjava oken in balkonskih vrat
26.2.2009 20:39:29   
Belika
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga


P.S.: Bognedajdavzametemikcelje press... ... user posted image


Se popolnoma strinjam.... mi smo tudi ravno v fazi menjavanja.... se odločamo med 4 (AJM; potem pa za ostale tri ne vem katere so, nekja podobno kot vekam, rauh in kbm (oz. iz kombinacij teh črk)...) se bolj moj z tem ukvarja...

Kar se tiče pa Mik-a....katastrofa...

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: menjava oken in balkonskih vrat
27.2.2009 10:07:19   
Poka
MIK ima trenutno krizo...

To, da je tako nizka cena, o tem bi se pa dalo razpravljati. Men je res smešno, kako ljudje razmišljate... Ni nujno, da nizka cena pomeni nizko kvaliteto in slabo izvedbo.

Govorim iz lastnih izkušenj - ker imamo podjetje, ki pa se še uveljavlja. In uvažamo izdelke najvišjega kakovostnega razreda, cena pa je dosti nižja od ostalih ponudnikov pri nas, kvaliteto imamo pa vsi v bistvu najboljšo v Sloveniji. No in ta ostala podjetja, jaz nebi rekla, da je naša cena nizka, bi rekla, da je normalna, ker gre še vseeno za razmeroma drag izdelek, ampak njihova cena je pa oderuška.

In še eno prednost imamo - namreč v sektorju gradbeništvu je kriza. Podjetja so zadolžena. Zato ne morejo plačevati delavcev, imajo preveč dela, pa premalo dobička, ker rešujejo preveč reklamacij za nazaj. Imajo kredite, ki jih ne morejo več plačevat. Veliko podjetij bo propadlo. Fizične stranke, kot ste vi, so nepomembne. Mogoče jim boste plačali, naredili vam pa ne bodo nikoli - zdaj je tak čas, zato pazite. Ker smo mali, npr. se še posebej potrudimo, čisto za vsakega. Tako je pa z ostalimi tudi.

Aja, ne delamo oken, da ne bo kdo mislil, da si delam reklamo user posted image Hočem povedat, da če si fizična stranka, in si dejansko za eno podjetje manj pomemben kot pa veliki investitorji, je mogoče bolje izbrat podjetje, ki nima teh težav. Mogoče raje kako manjše podjetje, ki se še trudi uveljavit, ampak če veste, da je zanje vsaka stranka kralj in enako pomembna. To tudi ni nujn, navsezadnje....

Moj dela v podjetju, ki je veliko in poznano (tudi imajo okna). Vam povem, pa čeprav je moj tam vodja oddelka (pa ne PVC, na srečo), da je pri njih ena navadna stranka, ki si gradi eno hišo en navaden ***** in da pridejo zadnji na vrsto, če sploh. Pomembni so večji investitorji od katerih ima podjetje zaslužek. Če bi bili pametni, bi sveda delali drugače, amak na žalost, tako je v Sloveniji na splošno.

Za MIK vem da je kriza, za ostala pa ne, sam tako kot je ena rekla, da ti še izmer ne pridejo naredit... tam jaz že nebi naročila. Vem pa, da v SG je eno dobro podjetje, a je Dural, če se ne motim, in nama so dali tudi zelo ugoden predračun, poleg tega, da se potrudijo z montažo.

(odgovor članu Belika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: menjava oken in balkonskih vrat
17.4.2019 15:52:59   
mpritr1
Skoraj vse, kar se tiče balkonskih vrat najdeš tukaj: https://omisli.si/nasvet-strokovnjaka/vrata/balkonska-vrata-cenik-vrste-in-mojstri-balkonskih-vrat-z-montazo-cene/

Tudi cene, mojstri, itd...

#cheers

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?