Mijavček
|
Hojla cat! Ti se bližaš tridesetim?! Kaj naj pa pol jaz rečem? z 28 in 11 mesecev potem kar drvim k 30 ;) Joj, ko sem bila jaz toliko stara kot ti, mi je bila glavna okupacija kaj si bom novega za oblečt kupila, pa kam ga bomo šli čez vikend žurat.:sloncek: No zdaj, k sem stara teta, sem se malo zresnila in mi je glavna okupacija zanositev in urejanje stanovanja. Moj dragi je podedoval manjšo hiško od starih staršev in zdaj živiva v pritličju, kjer se več ali manj tudi stiskava ampak za dva je kar OK. Zgoraj pa je mansarda, cca 75 m2 in ko bova to zrihtala bova ko mala graščaka :)-. No, zaenkrat še podiramo stare stene in štemamo stara tla... Drugače pa pomojem imaš prav, kar si napisala... vse se da, če se hoče, tudi v 30m2 imaš svoje gnezdece, kjer se imate radi in to je vse kar je pomembno. Jaz sem npr. do 13 leta živela v podstrešni garsonjeri, pa štirje smo bili, pa nam nič ni manjkalo. Radi se mejte, pa ne skrbet za :duda:, bo že prišla, ko bo pripravljena, pa če je G rekla, da ne vidi problema... ji pomojem kar zaupaj. Tako kot sem že zadnjič napisala... vse bomo božale trebuščke, boste videle da jih bomo! Čau čau Mijavček
|